יומולדת למדהים שלנו

יומולדת למדהים שלנו../images/Emo9.gif../images/Emo151.gif../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

אז דניל'ה..
אתה הולך ומזדקן ! 23 , נכון
? קיצר, אני מאחלת לך את כל הטוב שיש בעולם הזה.. אושר, בריאות, עושר, ורק כיף בחיים !!
שתהיה לך יום הולדת טובה ושיביאו לך מלא מלא מתנות
אני מקווה שיום אחד אני אזכה לראות אותך ואת התחת המסוקס שלך בישראל .. :)
אוהבת מלאמלא ומאחלת רק טוב .. ^^ תמשיך להיות כזה מדהים סקסי מוכשר חתיך מצחיק ומושלם כמו שאתה !
מאי :p
תאחלו לו משהו (;

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifדנדוצ'קה!

הוא לא יראה את זה,אז זה לא ממש משנה מה אני אכתוב אז אני רק אגיד שיהיה לו מזל טוב ועד 120 ושימשיך לעשות מוזיקה טובה להיות חתיך ושיבוא לארץ עם המקסקסיים! ואומייגד23!~ תמונה מושלמת

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifועוד אחת כי אני פשוט חייבת ../images/Emo6.gif

אין,אני פשוט מתה על התמונה הזו,היומולדת שו לא יכולה להיות שלמה בלעדיה דני,תעשה לי ילדים

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifיומולדת לדני ../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif

הוא לא בן 24? XD איייייזה זקןן הוא :) כפרעליוווו
אז שיהיה לו מזל טוב, אושר כושר בריאות יושר ועושר - לא שהוא באמת צריך את העושר הזה, אני בטוחה שיש לו מספיק
- שתיהיה לו יומולדת שמחה (?!XD)
ואני מאחלת לו שיפסיק להחליף חברות כל 5 דק'. >.<" ושאחרי שזה לא יעזור והוא יעשה את זה, בסופו של דבר הוא יבין שהוא רוצה את ידידו הטוב דאגי (הרווק
) וששניהם יחיו באושר ועושר לנצח
מוחחעחעחע
ושסוףסוף דני יבין כמה חסרה לו הדת בתוכו, ויבוא לבקר את ארץ הקודש
ויביא איתו את 3 חברי הלהקה האחרים, ואז הם יעשו לנו הופעה, כי הם לושים, כפרעללללליהם
ואני מאוד מאוד מקווה שזה יקרה השנה.XD וישמשיך להיות הטרול הכי סקסי בעולם
ונוטף סקס כמו שהוא היום ( *ריר* ) למרות שהוא הזדקן
והאמ, אני אוהבת אותו!
שיבוא לישראל
דני
אין, אני פשוט אוהבת אותו.
קרן.

DannyMcFly

New member
אוווווו דניייייי סקסי בוי שכמותך../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif

טוב הוא לא באמת יראה את זה אבל לא נורא|צוחק| אז ככה, דני בויי - "בעלי לעתיד"
שיהיה לך רק טוב בחיים.
שיהיה לך עד 13423523752473256124514612461352357373675 למרות שאיכסה כי אתה תיהה ממש זקן ומקומט שכזה עד שתגיע לגיל הזה
שבחיים לא תפסיק לכתוב את השירים המושלמים עד מאוד שלך
אני לא אגיד שתמשיך להיות מוכשר כי 1 אתה לא שולט בזה ו-2 כולנו יודעים שאתה לא צריך את זה
אז במקום אני אגיד לך שתמשיך להיות כל כך סקסיייי כרגיל
אבל אני גם אתן לך טיפ קטן:) אל תשנה את התסרוקת שלך ! כי תלתלים זה אחי הכי
אני לא חובבת ימי הולדת מי יודע מה
אבל שיהיה לך את היום הכי כיף שאפשר כי יומולדת 24 (נראלי
) אף פעם לא תחזור
ולסיכום - שתמשיך להיות הכי מושלם ומוכשר וסקסי וחתיך ומדהים ומושלם

Bleed for Me

New member
הוא בן 24!!

שיהיה לו המון מזל טוב!
אלוהים איך שהזמן טס..לא יאומן.. שיהיה לו המון בהצלחה בהמשך עם מקפליי, בעזרת השם שיעשו את ההחלטות הנכונות עם האלבום והסינגלים, שיהיה בהצלחה במצעדים ואמן נפגש בארץ

גרבע

New member
../images/Emo105.gifלאשכחתילאשכחתילאשכחתילאשכחתי!

טוב,אני כן. אבל היי,נזכרתי. מתחנגל1 טוב אין לי תמונה של דנ על המחשב,אז אני אשים תמונה נו. איך קוראים למילה הזו...היא מתחילה ב-א..נו.. אה..נו משו שלא בוחרים,יענו במקרה..שיו.שכחתי.טובתבינולבד. =.= [23:16] (8)מאור(8): אקראי כןןןןןןןןןןן זו O: אז מזל טובבב לדניבוי שאני אוהבת ומתה עליו ומחכה כבר לאנוס אותו!
עד 1238,ושיבוא כבר ;)

../images/Emo151.gif../images/Emo65.gifמזל טוב לפייב החדש שלי :)

מזל טוב לסקסי הזה D: וממ . שימשיך להיות מוכשר , יפה , חר .. מוגבר מינית
כי זה רק מוסיף !!!! והאמ . :) זיהו נראלי

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifדני.... האיש והתחת..

הפייבוריט שלי לעד חח היי בנות.. קפצתי לומר לדני מזל טוב ועד הדרך לראות מה שתנה בפורום שזה המוווווון
ואני בשוק שאני עדיין זוכרת איך עושים בעל פה את הסמיילים XDD קיצוררררררר דני בן 24!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ואני עוד מעט בת 20!]
זקנצ'יק שלי.. אז השתנת קצת.. נו אז? רגשותיי לא השתנו.... ואני עדיין חושבת שהוא מדהיםםם בנאדם מדהים ומוכשר ברמות. אפילו שאתה מעשן ואוכל קצת יותר חח אתה עדיין אותו דני שעכוזו לפעמים משתחל החוצה דרך המכנס ואז רואים תחתונים סקסיות [נגיד ש....] שכאלה... אחחחחח דני דני דני מה עוד יש לומר.... you're not the joker one.. you're just the dumbest.... XD איזה לא קשורה אני
קיצוררר סלאמת'.. ותמונה לסיום

../images/Emo73.gif קופיקוווווו $%@#^$% ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

דניל'הההההההה מלא מלא מלא משל טוב יא זקן !! אז קודם כל אני מאחלת לך שתמשיך להיות כזה סקסיייייייייייייייי $%^&#$%^#$%
הרבה בריאות , אושר, עושר (לא שאתה צריך את זה כן..) , ומלא מלא אהבהההההה ושתפסיק להחליף בחורות כל חצי שניה
יא שרמוט.. טוב אבל זאת היומולדת שלך אז בלי קללות.. טוב תכנית זאת כבר לא היומולדת שלך כי עבר יום.. אבל לא משנה
תמשיך להיות כזה מוכשררררר וחתיך, ומדהים, וכזה.. כזה.. יואו מושלםםםםםםם
אני מקווה שתבין כבר שאתה צריך להגיע לכאן D: אז מזל טוב שמננצ'
סתיו

למעלה