יומולדת לנופריייייייי

inbarIL

New member
יומולדת לנופריייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo23.gif

הלא היא "שפתיים סדוקות"!
יפה שלי..את הרוב אמרתי לך אתמול בטלפון [הראשונה שהתקשרה!!!!!!!!11111 חהחהחהחהD:] אבל אני רק רוצה להזכיר לך- אני מתה עלייך מדהימה קטנה שלי..את אדם כ"כ מיוחד ורגיש ומדהים.. באמת שאין דברים כאלו. את יוצאת דופן באקטיביות ובסיפורים המגניבים האלו שלך
[אני כבר לא זוכרת כמה פעמים אמרתי לך את המשפט- "רק את יכולה להגיד לי את זה!"
] ובאהבה הגדולה והמדהימה שלך ובאכפתיות. את החהובה הנצחית שלי. את. ואת לא יודעת כמה אני אוהבת אותך. כל פעם שרע לך רע לי. כל פעם שאת צוחקת אני צוחקת. כל פעם שאת מספרת לי על מישהו חדש [
] אני מתרגשת יחד איתך. אין עלייך. את כ"כ רגישה ומיוחדת..את יכולה להרוג במבט [או בתמונה
] ולהרוג מצחוק עם הסיפורים שלך.. אני מאחלת לך רק אושר, מלאמלא צחוק, אהבה, רגש, אתגרים [בכל אופן..כי אני יודעת שאת תעמדי בהם
] ושקט בחיים שלך. אני מאחלת לך מלא הרפתקאות [חשתי כיתה ג'
] ושבאמת תעשי מה שבראש שלך, לא משנה מה. רק ככה את תהיי הכי שלמה עם עצמך. אוהבת אותך ומקווה שתהיה לך היומולדת הכי מדהימה שיש!
החהובה:)

../images/Emo126.gifנווווווווווווווווופרצי!! ../images/Emo99.gif

מדהימה שלי, אני לא בדיוק יודעת מה לאחל לך, אין לי כרגע מילים, אבל אני אנסה. [תרגום- אם הברכה תהיה עלובה, אנא סלחי לי] נשמה, אני מאחלת לך בראש ובראשונה מלא מזלטוב. מאחלת לך שתמשיכי להכיר מלא בנים מגניבים ומוזרים, תמשיכי לחוות חוויות מגניבות ומוזרות [ואז לספר לי עליהן
] מאחלת לך........... שתהיי מאושרת! שלא תפסיקי לחייך את החיוך המדהים הזה שיש לך! שתצחקי, שתשמעי מלא מוזיקה, שתמשיכי לנגן על האלפיים גיטרות שיש לך, ושיהיה לך טוב בסופו של דבר. אני אוהבת אותך, מכאן ועד אינסוף! ומחבקת אותך ממש ממש ממש חזק! נטע.

../images/Emo214.gif../images/Emo65.gifוואי, לנופר יש יומולדת!../images/Emo65.gif

איזה יופי שלא רק אני ילידת ספטמבר
נווווווווופרי! מה אני יכולה להגיד כבר?! האמת, שאני לא מכירה אותך כל כך טוב, יצא לנו לדבר מדי פעם, פה ושם, בנסיבות כאלו ואחרות, אבל באמת באמת? יש לנו עוד מה להספיק בחיים
אני רק מאחלת לך שתמשיכי להיות כל כך אהובה, כי אוהבים אותך פה
תמשיכי להיות חלק, ולא שום "מסגרת", תהני מהחיים שמתרחשים רק פעם ב...חיים, תעשי טוב לאחרים, ועל הדרך תרגישי שאת מקבלת הרבה יותר
תרקדי, תצחקי, תצעקי, תשירי, תרקדי, תעשי דברים משוגעים תעשי רק מה שאת אוהבת! וכמובן, עד מאה כעשרים שנות יופי

נופריייי../images/Emo99.gif

מזל טוב יפה שלי
אני מאחלת לך את כל האושר והבריאות שבעולם!! הלוואי שנהנית היום כי זה הכי חשוב...
את מדהימה ואיכותית ומוכשרת! אז תישארי בדיוק כמו שאת.. אוהבת אותך
הילי.

amitshilo

New member
נוּפ שלי../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

מתוקיזה, אני רוצה לאחל לך שיהיה לך רק טוב, שתמיד תדעי למצוא את עצמך בין כל הבלאגן, שתמיד תדעי שאנחנו כאן בשבילי כדי להתייעץ, ושפשוט תשארי את. חהובה שלנו, מדהימה שלנו. אוהבת המון ומאושר שהכרתי אותך
עמית.

אחח,הדיליי הזה יהרוג אותי יום אחד../images/Emo6.gif

אין לכם מושג כמה ריגשתם. באמת. אני הכיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אוהבת אותכם בעולם!! ושומדבר לא יצליח לתאר את זה! אין עליכם, פשוט אין. תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה. אני אוהבת אותכםםםםםםםםםםםםם!!

למעלה