יומולדת לנטע

ווינגז

New member
יומולדת לנטע../images/Emo24.gif../images/Emo213.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif

היום יומולדת היום יומולדת היום יומול-א-ד-את ל-----נ-ט-ע נטע, יומולדת שמח... תהני הכי הרבה שאפשר מלהיות חוקית
אושר, עושר, יושר, כושר, סומק, עומק, מותק, סולת וכל מה שתרצי בכלל (אבל רק על המשקל הזה
) סתם, לא ממש ישנתי הלילה, יש לי תירוץ. בכל מקרה, שמישהו יכתוב משהו נורמאלי כדי שלא ישימו לב לכל הדברים שכתבתי פה

מזל טובבבבבב../images/Emo65.gif

המון אושר ועושר ושתצליחי בהכללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל
מומולדת שמח!!!!

ש נ י ס

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo151.gif../images/Emo9.gif

TauraMan

New member
יפה שלי!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

[את כזו זקנה! *מצביעה וצוחקת*] מזל טוב, שתהיה לך שנה מעולה
תמשיכי לחייך תמיד, לעשות שטויות ולהיות מצחיקה, לחיות את הרגע ולזכור שמחר תמיד הכל יהיה *ורוד* יותר, לזרום ולהנות מהחיים [גם כשהם נראים טיפונת בלתי אפשריים, הכל קורה לטובה
], להיות כזה מקור להשראה וחברה כל כך נהדרת שתמיד אפשר לסמוך עליה שתהיה שם. פשוט תמשיכי להיות בן אדם כל כך נפלא, מתוקה שלי.
מה אפשר לאחל לך לשנה הבאה? שהכל עם קורוני יסתדר, ושאולי נראה אתכן באיזו תחרות קטנה איפשהו [אם זה לא יהיה רחוק מדי, אני אבוא לראות
]. שתתחילי לשרת קצת את המדינה שלנו סוףסוף, ושלא תסבלי מזה יותר מדי. ושהמעבר לחיים עצמאיים שעשית לפני חודשיים וקצת, ימשיך להיות כל כך נפלא וחלק
אוהבת אותך כל כך הרבה. נ.ב כשתבואי אלי סוףסוף אני אאפה לך עוגת יומהולדת, אבל בשביל זה את צריכה לבוא בשבוע הקרוב....

../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifנטנט מזל טובבבב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

המון המון מזל טוב!!
הרבה הצלחה, אהבה, אושר וכולי וכולי חחחח אני דיי גרועה בברכות אז קיצור תשימי פה בברכה את כל מה שאת רוצה ותאחלי בשמי
אוהבת אותך המוןןן!!

horse 1212

New member
מזל טוב =] ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

שיהיה לך מלא בהצחה בהכל
ושכללל משאלותייך ייתגשמו
.

reuti shiri1

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

יומולדתתתת שמח
עד 120 שתזכי להרבה אושר ועושר והמון הצלחה בהכל... אוהבתתתת

arieledaho

New member
נטע אילני!!!!!

היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לללל... נ-ט-ע!!! חג לה שמח וזר לה פורח ... היום יום הולדת לללל נ-ט-ע!!!!
פווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו......................... שזתכי לשנה הבאה.. עד 120 שנה........ לה לה לה לה לה לה לה להל להלהלהלה להלה הלהלה............................. אוהבות מ-ל-א מלא מלא מלא מלא... תבואי לבקר כבר!!!! ביחד עם מאיקי.... נשיקות
מיכי ואריאל
ובייב =]

S H I L G I

New member
בובהבובהבובבההההה../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif

המונמון מזל טוב
אני לא יודעת מה להגיד לך..כל שנה זה מוזר כי את ילדה כזאת מדהימה שאף ברכה לא באמת תספיק... אז אני אסתפק בברכה קטנה של יומולדת שמחחחח!!!

serdonix p

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif../images/Emo213.gif../images/Emo42.gif../images/Emo180.gif../images/Emo41.gif

נננננננטטטטטטטטעעעעעעעעעעעעעעעע המון המון המון המון המון המון ה מ ו ן מזל טוב
רק אושר אהבה חיוכים ומלא שמחה בחיים
אוהבת המון

cooling gel

New member
נטושקה

שיהיה לך המון מזל טוב ובאמת באמת שתהני עד הגיוס ותספיקי כל מה שאת עוד מתכננת. תמשיכי להיות כזה בן אדם מיוחד וכזאת חברה טובה. אני אוהבת אותך

SILVER LADY

New member
נטנטט../images/Emo24.gif

המון המון מזל טובב=]] את ח ו ק י ת!!חהחהחה
המון בהצלחה בסוסים עם קורוני היפהה ובכלל בכל מה שתעשי!! תמשיכי להיות כזה בנאדם מדהים ועוזר ותומךך
אוהבת אותך!!!

למעלה