יומולדת לרוקיה!!!111

Jifannit

New member
יומולדת לרוקיה!!!111

היום, ה14 לינואר, רוקי חוגגת יומולדת כלשהו. י.י אינלימושגבתכמההיא. XD התקשרתי ב12 לומר לאנבי מזל טוב כי לא היה לי רוקיה לומר לה מזל טוב. אז התקשרתי לאשתי. הערתי אותה. סליחה אשתי. >': ומזל טוב רוקי, בובע תעשי לי מדינה. TT.TT אוווו, יו גרוו אפ סו וול! *דמעה וזה~* זה מה שקורה לאחר צפייה בסרט חצי פורונוגרפי שהחברה של אחותי הביאה. @.@;; פורונוגרפיה רק באנימות;; אויאסומי. [:

yuval chan

New member
אה!!!!!!!!! רוקיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מזל טוב!!!!!!!!!!!! בחיים שלך אל תמותי ו.....ו......... שתרגישי טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!! רוקיה!!!!!! תעשי לי שיניגמית!!!!!!!

Envious

New member
XDD חשבתי שזה עוד טעות במספר P:

אבל אז ראיתי נעמה ?~ מה קרה היא התבלבלה ?~! עכשיו 12 בלילה ואנבי סיים את מנת הסקס עם אדוארד כבר..<<>

Vivi Sparrow

New member
אני משערת שהחדר היה חשוך...

כי אדו היה עם אל!!! DDDDD: [מה שאומר שדפקת איזה ילד קטן בכיתה ד'. שיו, יא פדופילית. O:]

Envious

New member
שתקי שפחה !!!

איכססססססססססס לא רוצה לא רוצה לא רוצה ..!!! איכס אדו ______________אל איכססססססססססס

Jifannit

New member
חעחע,

"ה...ל..ו?..." "אנבי צ'אן?" "אה?" "אוי... הערתי אותך? O: " "אממ... כן, בערך..." "סליחההה;; רציתי לומר לך מזל טוב כי היום לרוקיה יש יומולדת." "תודה. >< לילה טוב." "אויאסומי ^^" XDDD מהההה, מסיבת פיג'מות של פאקצות זה משעמם! ואז גם אחת מהן חטפה לי את הנייד וחייגה לויוע, שיר, ועוד כמה שאני לא זוכרת. >>

Neon taichou

New member
3333> מזלטוב רוקיה O:

חשבתי שהיומולדת שלה זה בפברואר >< גע. נוטוב. אוהבים אותך רוקיה! חוץ מרייבן. <<;

למעלה