יומולדת שמח לאוריאל
(כשרה)

יומולדת שמח לאוריאל../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif(כשרה)

אוריאל היקר מזל טוב והמון ברכות, מאחלת שיתגשמו לך כל המשאלות, בהווה וגם בעתיד, ובכלל ... תמיד אתה אדם מקסים ואבא נהדר עד 120 ובריאות בעיקר
ממיכל וסיון

אוריאל היקר המון../images/Emo49.gifנחת אושר ובריאות טובה

אמן ואמן!!!! מאחלת בהערכה רבה וב-
גדול מימי

smo

New member
אוריאל היקר...../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

יום חורבן בית המקדש יצא כיום הולדתך אך מפה תצא תורה ודבר השוכן כברכתך שתדע הרבה ימים טובים של נחת ובילויים והעיקר ברכת עד מאה כ-עשרים יום הולדת שמח
...ועכשיו כבר מותר מהעוגה שמיכל הכינה...

מיריאל1

New member
אוריאל היקר, ../images/Emo49.gif

שפע ברכות ואיחולים שהשנה יהיה רק בשורות טובות, ונחת , שלווה ומרגוע. ממני מירי

תודה למברכים../images/Emo9.gif

ולך מיכל שזכרת ופתחת בשרשור.... הי הופ טרללה... גדלתי בשנה.....
כן כן.. זה קורה גם לטובים ביותר...... להת' בשמחות אצל כולם....

נשמה טהורהההההההה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif

ככה בשקט בשקט אתה חוגג לך מבלי לשתף? חח...עד שיש לך יומולדת אז קיבלת במתנה צום
מה אומר לך חבר יקר ואהוב שלי? אתה אחד האנשים המדהימים שפגשתי בחיי ! אני מתנצלת שפיספסתי ושהשעה מאוחרת מדי להתקשר אך אעשה זאת מחר. אוריאל, עברת שנה כל כך קשה ומייסרת וכל כך כל כך מגיע לך לשמוח ולחגוג כמו שצריך. אני מקווה שאת זה בדיוק עשית ושהיה לך כיף בחיק גלי והילדוד'ס. מאחלת לך שכל החלומות הקטנים והגדולים יתגשמו ושתמשיך להיות חבר אמיתי לאנשים שכה אוהבים אותך ואני כמובן בתוכם.. בהערכת אין קץ ואהבה עצומה עם הרבה הרבה מזל טוב אורית (אוף האייקונים בשביתה פתאומית.מתכוננים למחר כנראה)

אוריאל../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נו באמת.... חוגג לי מומולדת בלי לעדכן אותי...ככה מותר??? ידוע זה מכבר שאני התשובה הבלונדינית לחללית של אי.טי. וכשאני לא ממש בנחיתה אז כולם פה בבעיה, אז מה נסגר? למה הפליאה? אני זאת אני.... בכל אופן יקירי אני מאחלת לך מלוא הטנא ברכות ואיחולים בעברית,אנגלית,ספרדית,איטלקית,פורטוגזית ,אידיש ואפילו במורס. תבחר מה שתבחר, כל עוד זה יוצא מן הלב ונכנס ללב אין בעייה במה שכתוב על האריזה, התוכן קובע. מזל טוב חבר יקר.

אוריאל אומנם באיחור, אבל המון מזל טוב../images/Emo213.gif

הרבה בריאות ואושר לך ולכל המשפחה

אוריאל היקר מזל טוב../images/Emo47.gif../images/Emo212.gif

אמנם באיחור המון אושר ובריאות תמשיך להיות אבא חזק ומקסים שיהיה לך תמיד טוב ממשפחת רושנסקי

לאוריאל היקר-המון אושר,והעיקר

בריאות, ונחת, ושמחה ב-
ואת כל הטוב שבעולם...

למעלה