יומולדת שמח לגדי

yahadas

New member
יומולדת שמח לגדי../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

המון מזל טוב, רכיבות נפלאות (לפחות עוד 25 שנים...), ושפע של שמחה. חשבת שתתחמק מזה

alonaski

New member
יומולדת 30 שמח גדי!! ../images/Emo45.gif ../images/Emo24.gif

|מתנה| לא כולל שבתות וחגים כמובן!!!!... וכולל רק את הגיל המנטאלי!! והכושר הגופני!... וההרגשה הכללית...!
תמשיך ככה!!!

רֶשֶף

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif גדי ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif

אבל...
לדעתי הוא רצה לעשות לכולנו הפתעה במפגש בסופ"ש ולהטיל את ה-
לא נורא. מבטיחים להרים
לכבודך ולשיר לך שירים

viczan1

New member
../images/Emo65.gifלגדי ה../images/Emo47.gif ../images/Emo49.gif../images/Emo48.gif../images/Emo65.gif

טיראן מ

New member
../images/Emo49.gif גדי....

מהיכרותי אותך, מעל גבי הפורום, גרמת לי הרבה רגעים של חיוך, הנאה, קנאה (חיובית) ואופטימיות. לא קל לגרום חיוך לאנשים, לך יש את הכישרון לעשות זאת. בריאות, אושר והנאה. וחוץ מהחתימה בתחתית ההודעה באדיבות איישטיין, הנה עוד אחד שלו. מתאים לך לדעתי. Joy in looking and comprehending is nature's most beautiful gift.

יום הולדת שמח לגדי ../images/Emo151.gif../images/Emo49.gif

שתמשיך לרכב כדי שאוכל להמשיך לחלום שיום אחד גם אני אוכל ובדרך כלל ביום הולדת נותנים מתנה עטופה בסרט
אבל נראה לי שכאן סרט עטוף כמתנה יתאים יותר

yoffer

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo41.gifגם ממני../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

הגיל... מה זה חשוב... כל זמן שהרגליים סוחבות בעלייה, הלב חולם ומתרגש אל הטיול הבא, שלל תוכניות עוד ממתינות להגשמה, אז גיל? מה זה חשוב... בסך הכל חלפה לה עוד שנה מזל טוב!

Sigal Yaron

New member
גדי הרבה הרבה מזל טוב.. מקווה שיצא

לנו עוד לרכוב ביחד פעם.. כנראה שרכיבת הפורום תהיה הראשונה..

Blabla99

New member
מזל טוב גדי../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

תבלה בסינגלים מאריוס

Eyal Hershtik

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif יום הולדת שמח ../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב לאיש שכל פעם מעלה מחדש את הרף לטיולי אופניים . מאחל לך עוד המון שנים של הנאה ... אייל

הגידו כן לזקן../images/Emo150.gif../images/Emo163.gif../images/Emo65.gif

כל הכבוד גדי, שתזכה להגיע לגיל מצוות! אני מאחל לך הרבה רכיבות מהנות ומוצלחות!

לגדי הרוכב התותח ../images/Emo24.gif

מזל טוב ליום הולדתך ה.... תמשיך להיות מגניב ואחלה בן אדם שתמשיך לרכב על האופניים עד 120 שהיה לך הרבה שנים טובות תמשיך להביא גביעים ולהתחרות מאחל מכל
עידן לאנה

RockhopperJudy

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

הבטחת לנו עוד 52 שנות רכיבה, ואנחנו נעשה הכל כדי שתעמוד במילה! נבדוק מדי שבוע, לא נפספס אף סרט! נריע בכל מדליה חדשה! נביא אליך כל רוכב מתחיל, שיבין עם מי יש לו עסק! נשלח אליך כל רוכבת חדשה, שתאמן תדריך ותעודד! נשווה כל חולצה שקנינו לחולצה שלך, שתמשיך להיות החולצה הכי יפה בפורום! נמשיך לחשוב שכל רוכב מזוקן הוא "גדי?????" והחיים ימשיכו להיות יפים!!! יומולדת שמח לך גדי!!! גדי יש רק אחד!!! יודית

מודה לכולם על הברכות אבל ../images/Emo3.gif

השעה 21:30 ככה שיש עוד שעתיים וחצי עד תום היומולדת - אז מי שלא הספיק לברך - זו ההזדמנות האחרונה השנה
וחוץ מזה חזרתי לא מזמן מרכיבת ימולדת בדרום במסלול סוף הדרך פרי מוחו הקודח של ארנון - חוויות ותמונות מחר.

למעלה