יומולדת שמח ליבבבב

sivani

New member
יומולדת שמח ליבבבב ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif

יבבבבב!! יא שע'ור, רציתי להקדים את כולם ולהגיד לך יומולדת שמח
אז המון המון מזל טוף (
) ,צא מהבאסה ותמיד תהיה שמח
ותשמע מטאל
יומולדת שמח!

זה לא נחשב ../images/Emo128.gif

לא יתכן שאני יושבת ומחכה לחצות כמו גדולה וצעירה פעורה כמוך תקדים ביום כי לא בראש שלה לחכות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DredLox

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח : ))

סיוון, יא צעירה : ) יאללה עוד חמש דקות... : )

יב יא צעיר פעיר שע'יר!!!

מזל טוב נשמת חיי!!!
אני אוהבת אותך כ"כ!!!! הפז"מ של החיים שלך דופק אחושרמוטה!! סתם
יבצ'וק! הומור שחור. אתה חייב להבין שאתה עוד צעיר והחיים לפניו! בגיל כזה בד"כ מתחילים לחיות את החיים האמיתיים! אתה חרוץ ואתה אוהב את מה שאתה עושה ואין שום סיבה שבעולם שתצטער על זה ושתאכל ת'לב שלך
. העיקר שתמשיך לעשות את מה שאתה אוהב. זה הכי חשוב!!! ותמיד נישאר ילדים! תמיד! ונעשה שטויות, ניפול חזק חזק לקראחנות!! אני מבטיחה לך שכשיהיה לי אוטו ניסע למסיבת קראחנות רק שנינו לבד ונחגוג כמו צעירים מטומטמים עד אור הבוקר!!!
|ג'וינט| ואתה חייב להאמין לי שאני באמת אוהבת אותך ואתה חשוב לי!!! מזל טוב!!!!!!!! תחייה. אבל תחייה באמת!! אני סומכת עליך! בהצלחה!!

DredLox

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif

ענבר, יא מטאל : ) תודה רבה, באמת זה נגע לי ללב : )

יב, יא קופיף מטאל שעיר

מזל טוב יצור מטאל שכמוך, מי יתן וירבו ימי שליטתך על ממלכת המטאל הנקראת גם פורום אריאל סיטי, יחי מלך המטאל :]

InfeCtedShesek

New member
חשבתי שאני אפתח את זה בבוקר..

מסתבר שלא רק אני זכרתי
יבצ'וק, נשמה שלי, הרבה מזל טוב. תעשה חיים, תלמד, תהנה ותנצל את הזמן עד הסוף. חולה לך על הט'עחת.

מזל טוב יב!!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב ועד מאה ועשרים לבן אדם היחיד ביינתים שעשה סטייג' דאייבינג בהופעה שלנו! איזה פסיכי!

DredLox

New member
: )

תודה רבה לכולכם, כפרות : ) ולמה צחי לא מאחל לי מזל טוב? : )))))

איך ההודעת אס אמ אס שלי??? לפניםםם

ועכשיו שאלה לי אליך! מזה קראחנות אם לא בית זונות בטורקית??? אני ונקס מנסות לגלות את זה אבל זה עדיין בגדר תעלומה!

למעלה