יומולדת שמח לקיפיי!!11 ^___^

Fay Wood

New member
יומולדת שמח לקיפיי!!11 ^___^../images/Emo168.gif

(זונות, כבר שעה ו-10 דקות אחרי חצות, למה אני לא רואה פה שום שרשור?#@$%) אזאז, כן. היום יומולדת לקיפי, keep smiling האומו האדומה ההיא. קיפייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!11111111111111 33333333333333> המוןהמוןהמון מזלטוב, שיהיה לך יומולדת הכי שמח בעולם, שתמשיכי לסבול אותי ולא תתחרפני יותר מידי בדרך, ו..שתמיד תשארי היצור האומו והמאמם שאת (?) XD בלי יותר מידי שטויות, אני אוהבת אותך הכיהכי שבעולם, ושתמשיכי להיות ה,אה, מאהבת המושימושלמת שלי. אומשו. וברכה נורמלית תבוא בהזדמנות אחרת, אחרי כמה שעות טובות של שינה ^_^
|אומו| 333>~

יאיי XD

New member
אני רציתי#@%$@#%#$

באמת!!!11 ;; "לפני שנלך לקיפי נפתח לה הודעה בתפוז?" "כן! ונהיה ראשונות!" ואז... יצאנו מהבית ושכחנו! T.T בכל מקרה, קיפי, יא אומו שכמותך. תראי מזה, נגמרו לי המילים כבר קראת את הפוסט בבלוג שלי.. אז מה נשאר לי להגיד? פשוט, המוןהמון מזל טוב! ^___^ ואל תשכחי שאת קיפי, ושככה אנחנו אוהבים אותך. 3> עכשיו כבי. XP אוהבתותך~33333>

JeeChan

New member
יום הולדת שמח 3> ../images/Emo65.gif

לקיפי, הכרנו לפני קצת יותר משנה, וכבר מוזר לי לחשוב שהיה תקופה שלא הכרנו. אוהב אותך מאוד מאוד 3> ותמיד פה בשבילך לכל דבר. שיהיה לך יום הולדת 8 (ו10 שנים ^^) שמח, המון המון המון אושר ושמחה 3> [אני לא טוב עם ברכות >:, בטלפון כבר אומר לך ברכה יותר טובה] ממני אור :]

marinaaa

New member
../images/Emo65.gifיומולדת שמייח../images/Emo65.gif../images/Emo110.gif

עושר אושר וכושר. תהייה בריאהD=

BlackEyedSpirit

New member
3> ../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif ../images/Emo29.gif

קיייייייייייייפי~~ 3> אמ, יומולדת שמח~DDD: תשארי אומו מאגניב כמו שאת. ם: מלאמלא אושר [כוסאמאשל העושר והכושר, אושר הכי חשוב.]. ^___^ באמאשלי, הברכה של אפרתע רק מצדיקה את השיפ ששיפפנו אותך במוזותבסוכות. XD אוהבתוכלזה~3>

Sakai Shana

New member
קיפייייי!T%$%JUYJ&^*^

כבי. אומו שלי, באמת אין לי הרבה מה לומר כמו שגם לא כתוב יותר מדי בברכה האמיתית שאותה תקבלי בקרוב עם המתנה, כי בתאכלס, אפשר רק לומר שאני אוהבת אותך כל כך ואין מילים לתאר עד כמה. ז"א... אולי יש, אבל אין מקום ואין זמן ואין אצבעות @@" עוד המון שנים של אומואיזם, ואני פשוט אוהבת אותךךךךךךךךךך 3333333333333333333333333333333333>~!!!1

shui chan

New member
קיפתי האהובה D:

המון מזל טוב ^__^ אוהבת אותך ככה ---------------------------------------------------- הרבה!
~
~

למעלה