יומולדת שמח ל- חברה יקרה ואהובה - שתהיה לך שנה של שלום, בפנים ובחוץ. עשרים וחמש שמח לך מותק !
ע ערבהאיןקץ New member 6/10/03 #1 יומולדת שמח ל-../images/Emo39.gif חברה יקרה ואהובה - שתהיה לך שנה של שלום, בפנים ובחוץ. עשרים וחמש שמח לך מותק !
יומולדת שמח ל-../images/Emo39.gif חברה יקרה ואהובה - שתהיה לך שנה של שלום, בפנים ובחוץ. עשרים וחמש שמח לך מותק !
ש שמנתולה New member 7/10/03 #2 ../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gifמזל טוב!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif
../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gifמזל טוב!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif
ה הבלונדה של שמנתולה New member 7/10/03 #3 מזל-טוב!!!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif
נ ניראות New member 7/10/03 #4 המון מזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif ושיהיה רק בטוב....
ש שריתשל בוגי New member 7/10/03 #8 פרחיה../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif מאחלים לך את כל הטוב היופי האהבה השמחה התקווה והאושר שבעולם... אוהבים שרית בוגי וגלגל"צ
פרחיה../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif מאחלים לך את כל הטוב היופי האהבה השמחה התקווה והאושר שבעולם... אוהבים שרית בוגי וגלגל"צ
ט טוסברהינדא New member 7/10/03 #9 יומהולדת שמח ליפה בנשים../images/Emo68.gif נשיקות עד להסטוריה (או לחילופין עד לסוף של המספרים) אוהבת אותך ההיא מצפת
יומהולדת שמח ליפה בנשים../images/Emo68.gif נשיקות עד להסטוריה (או לחילופין עד לסוף של המספרים) אוהבת אותך ההיא מצפת
מ מיז פיגי New member 7/10/03 #11 ../images/Emo140.gifיומולדת שמח ופורח../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif
מ מיקי6המקורי New member 7/10/03 #12 מזל טוב../images/Emo24.gif ואושר. .ואהבה ושלוה ונחת... ועוד ועוד......ורק טוב
פ פלפלת32 New member 7/10/03 #13 מזל טוב ל- ../images/Emo39.gif יקירתי המון מזל טוב אושר ועושר והכי הכי חשוב ים של אהבה
פ פרח7 New member 8/10/03 #15 ../images/Emo24.gif גררררר... איזה כיף!!!! שימחתם אותי מאוד תודה תודה תודה חיבוקים ונישוקים
C colourful New member 8/10/03 #16 קצת באיחור..................../images/Emo60.gif אבל גם אני רוצה לשלוח מזלטובים לרוב ואיחולי אושר גדול!
קצת באיחור..................../images/Emo60.gif אבל גם אני רוצה לשלוח מזלטובים לרוב ואיחולי אושר גדול!
ד דרורית דרור New member 8/10/03 #17 פרח שלנו - עשרים וחמש? גם אני השנה חוגגתי עשרים וחמש. וואו איזה צירוף מקרים... אז יומולדת שמח! עם כל הבלונים והפרחים והחיבוקים.
פרח שלנו - עשרים וחמש? גם אני השנה חוגגתי עשרים וחמש. וואו איזה צירוף מקרים... אז יומולדת שמח! עם כל הבלונים והפרחים והחיבוקים.
ד די אנד די New member 8/10/03 #19 מזל טוב גם מאיתנו קצת מאוחר, אבל עדיף מאשר אף פעם לא... המון המון מזל טוב, שכל מה שאת מאחלת לעצמך יתגשם
מזל טוב גם מאיתנו קצת מאוחר, אבל עדיף מאשר אף פעם לא... המון המון מזל טוב, שכל מה שאת מאחלת לעצמך יתגשם