יומולדת שמח ל-MiirenaMizer!!! ומהיום יש לנו ארבעה ימים של חגיגות ימי הולדת~ XDD
O oracle New member 30/1/07 #1 יומולדת שמח ל-MiirenaMizer!!!../images/Emo65.gif ומהיום יש לנו ארבעה ימים של חגיגות ימי הולדת~ XDD
N nadav1232 New member 30/1/07 #2 יאי D:! מזל טוב לך!!../images/Emo65.gif אני גם רוצה יומולדת כבר ;; ממ אז הרבה הרבה חיים טובים, בריאות, אושר, עושר הצלחה וכו'! ^_^ והרבה J-music! ^0^
יאי D:! מזל טוב לך!!../images/Emo65.gif אני גם רוצה יומולדת כבר ;; ממ אז הרבה הרבה חיים טובים, בריאות, אושר, עושר הצלחה וכו'! ^_^ והרבה J-music! ^0^
S sonaku New member 30/1/07 #3 מזל''ט קשת~~!!~!~ ^____^ תגידי,היית שיכורה כשהתקשרת אליי? נשמעת מזה שיכורה מהתחת XDD וזה לא נורא שלא באתי אלייך היום. גם ככה אני לא מרגישה מי יודע מה. אבל ישמצב שנלך יום שישי הזה לדאנג'ן? ם: לנור תהיה^^ ויש לי כסף! OMG כאילוD:: (לא מספיק לשתייה אבל אני אסתפק בלעשוק אנשים)
מזל''ט קשת~~!!~!~ ^____^ תגידי,היית שיכורה כשהתקשרת אליי? נשמעת מזה שיכורה מהתחת XDD וזה לא נורא שלא באתי אלייך היום. גם ככה אני לא מרגישה מי יודע מה. אבל ישמצב שנלך יום שישי הזה לדאנג'ן? ם: לנור תהיה^^ ויש לי כסף! OMG כאילוD:: (לא מספיק לשתייה אבל אני אסתפק בלעשוק אנשים)
M MiirenaMizer New member 31/1/07 #12 לא הייתי שיכורה, הייתי על דבק חחחחחחחח XD אני הולכת לדאנג'ן אבל יום חמישי אני הולכת לישון אצל שירלי והולכת איתה
לא הייתי שיכורה, הייתי על דבק חחחחחחחח XD אני הולכת לדאנג'ן אבל יום חמישי אני הולכת לישון אצל שירלי והולכת איתה
S sonaku New member 31/1/07 #16 פנאן XD נראה כבר..ההורים לקחו לי את הכסף אז אני לא יודעת אם אני אבוא ;;
מ מ א י י ק New member 30/1/07 #6 ../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif עד 120 אושר עושר בריאות והצלחה בכל תשמעי הרבה מוזיקה יפנית ותתחרפני D: זה טוב XDDD
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif עד 120 אושר עושר בריאות והצלחה בכל תשמעי הרבה מוזיקה יפנית ותתחרפני D: זה טוב XDDD
V Vivi Sparrow New member 30/1/07 #8 יום הולדת שמח!../images/Emo65.gif מאחלת לך אושר, עושר, יושר, כושר ושאר ירקות. 3: [1. D: קדימה, מרתון ימי הולדת! 2. אני רוצה את השמלה שלך ליומולדת שלי ^O^]
יום הולדת שמח!../images/Emo65.gif מאחלת לך אושר, עושר, יושר, כושר ושאר ירקות. 3: [1. D: קדימה, מרתון ימי הולדת! 2. אני רוצה את השמלה שלך ליומולדת שלי ^O^]
L last day New member 31/1/07 #14 מזל טוב!!!!!!! המוני המוני מזל טובים ואושר ועושר בלה בלה בלה אני גרועה בלרשום ברכות =_=;;;