יומולדת שמח לhayuta in the south

יומולדת שמח לhayuta in the south../images/Emo70.gif

חבילה מלאה איחולים, עטופה במלים טובות ובכמה צלילים : ימים טובים ומאושרים, עד מאה (אפילו מאה ועשרים)
הגשמת כל המשאלות, פצפונות, קטנות וגדולות, הרבה חוויות נעימות, חלומות (ועוד חלומות), כי חלומות מסתיימים כשהם פשוט מתגשמים (או אז מתפנים מקומות לעוד ועוד חלומות). חלום אחד את כבר בדרך להגשים, ומאחלת לך שתגשימי עוד חלומות רבים. המון
אושרית.

תודה רבה רבה !! ../images/Emo9.gif

ממש הפתעת אותי!
עוד מימי היותו קומונה, אני בעיקר קוראת פה, מדי פעם גם כותבת, אבל גם כשלא "שומעים" ממני, כשיכולה נכנסת לי לפורום הנפלא הזה להתעדכן! אני חייבת הרבה לפורום הזה, שהיה ויש בו המון ידע (וידע זה כוח..) ולאנשים שבו- שהם בעצם מהווים את הפורום
! אז היום ביומולדת שלי
, רוצה לאחל גם לפורום הזה שיעלה ויצליח, ולכל אנשי הפורום- הקבועים שבו וגם המרפרפים לפעמים, והסמויים, המון בהצלחה בכל: בהחלטה על כיוון הלימודים (רופאים-רופאות או לא להיות?) לאלה שכבר החליטו- בקורסי הקיץ השונים, לסטודנטים מן המניין- בשנה עצמה וגם במבחנים, ולמסיימים, ולכולם- לעמוד בציפיות של עצמכם ואף להתעלות עליהן, ולזכות לסיפוק אדיר באשר פניתם! כי בהחלט- חלומות מתגשמים
! חיותה (חיה)
.

תודה רבה!! ומזלטוב גם לך על

הקבלה לטכניון!!!! האם העניין רשמי בכל המקורות (אינטרנט, דואר, מזכירות בטלפון..)? מגיע לך!!! בהצלחה רבה שתהיה! יש לכם איזה קורס קיץ או ישר ב22 לאוקטובר קפיצה למים העמוקים??

תודה מותק! (עכשיו חזרתי מהעבודה...)

רשמי בהחלט!!! יש בעיקרון קורס "מומלץ" אבל לא חובה והלימודים מתחילים ב- 5 לנובמבר.... בגלל המלחמה...

asiuta

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo20.gif

מסטולון

New member
חיייייה=]

לא ידעתי שיש לך יומולדת היום=\ שיהיה המון מזל טוב, יומולדת שמיייייייח... נתראה מחר=]

למעלה