יומולדת שמח!!

barby girl

New member
יומולדת שמח!!../images/Emo49.gif

יש לי שאלה...... אם יש לאחד המדריכים יומולדת, אתם עושים משו? אם כן, מה?

BabyLove

New member
למדריכה שלי היה שלשום....

ויום לפני זה היה לנו את היום דרגות אז שאלתי אותה מתי היא מסיימת ללמוד והיא אמרה לי בארבע אז קבעתי עם כמה חברות שלי מהגדוד בשלוש וחצי וחיכינו ואז התקשרנו אליה והיא אמרה שהיא השתחררה אז הלכנו אליה הביתה(עם הבלונים) והיא חיכתה למטה והיא הופתעה ואז עלינו אליה הביתה ודיברנו איזה שעתיים...שיחת בנות...וזהו!!! אבל אני חושבת שזה יהיה מגניב אם תעשו למדריך מסיבת הפתעה!

דניאל.....

כל מה שאנשים אומרים בפורום את אומרת דעה שלילית.... דווקא יש מדריכים, שתאמיני לי אוהבים ת´חניכים שלהם...

אני בסך הכל אומרת את דעתי...

מה לעשות גם אם הן נוגדות את שלכם... ותאמיני לי גם אם המדריך אוהב את החניכים שלו הוא לא רוצה לראות אותם (ועוד בתוך הבית שלו) במשך שעתיים נוספות על הזמן הפנוי שלו...

BabyLove

New member
תתפלאי!

המדריכה בקשה ממנו לבוא אליה כדי לעזור לה להביא בלונים ואז היא פיתחה אתנו שיחה!!! מה הבעיה שלך להגיד דברים חיובים??? ולא רק שליליים? אפילו אם זאת הדעה שלך...לא תמיד חייבים להגיד את זה...

סליחה????

זאת דעתי ואני אגיד מה שבא לי ואת מה שאני חושבת אם זה לא נראה לך את יודעת בדיוק מה את יכולה לעשות (הייתי רושמת אבל זה כולל קללות) ואת אף פעם לא יכולה לדעת אם המדריכה שלך אוהבת אותך או לא! אם אי פעם תהיי במחסן בזמן שתהיה חמשושית תנסי להקשיב למה שהמדריכים אומרים לאחר הפעולה... אם המדריכים רוצים לשמור על הקבוצה הוא חייב להתנהג אליהם יפה כי אם לא הוא והשבט הפסידו! ומה לעשות שלפעמים יש אנשים עם דעה נוגדת לשלך לא כולם חושבים כמוך והם גם לא חייבים ובטח שבטח שמותר להם להביע את דעתם בדיוק כמו שאת מביעה את דעתך...

י ע ל 2

New member
מסכימה ב100%....

קודם כל גם אני מחסנאית.. דבר שני יכול להיות שעכשיו אתם אומרים את זה כי אתם חניכים אבל תאמינו לי שכשתהיו מדריכים הדבר האחרון שתרצו זה עוד לראות את החניכים שלכם ביומולדת שלכם... אתם תעדיפו להיות עם החברים שלכם (אלא אם יש לכם אהבה מוגזמת לחניכים ואז זה חולני..) אני רואה אצל חברות שלי שהן מדריכות.. אז החניכות עושות להן משהו ביום פעילות הכי קרוב ליומולדת שלהן (ואם היומולדת שלהן ביום פעילות אז בכלל...) ולפעמים אם החניכים והמדריכים בקשר טוב אז החניכים מתקשרים.. אבל קודם כל זכותה המלאה של דניאל להגיד מה היא חושבת.. אחרי הכל הקטע של הפורום זה להגיד את הדעות שלנו... ואני יכולה להגיד כמו שדניאל אמרה שאני רואה כשמדריכים באים לקחת ציוד ולהחזיר אין להם בכלל כוח לחניכים והם מאושרים שהם חוזרים הביתה והפעולה נגמרה.. נכון שבדרך כלל חמשושים וקורסניקים בקשר טוב עם המדריכים אבל תאמיני לי שהמדריכים גם שם לא הכי רוצים לבלות כל רגע עם החניכים.. תחשבי עליך.. היית רוצה לבלות את היומולדת שלך עם איזה כמה ילדים שקטנים ממך באיזה 4 שנים ואת מעבירה להם כל הזמן פעולות ורואה אותם 4 שעות בשבוע לפחות או אם החברות והחברים הקרובים שלך שאת כל הזמן מבלה איתם??? מצטערת אבל לפי דעתי אל תפתחי ציפיות שהמדריכה שלכן כל כך אוהבת אותכם.. בלי להעליב או משהו....

smiley18

New member
אני ממש לא יודעת איך זה אצלכם אבל..

אצלנו המדריכים כן אוהבים את החניכים שלהם, אם הם לא אוהבים אותם זו ממש בעיה.. כי הם צריכים להיות איתם שישה ימים במחנה קיץ.. ברור שהם לא צריכים כל כך לאהוב אותם ולהזמין אותם אליהם הבייתה ביומולדת שלהם במקום להיות עם חברים.. אבל אין שום בעיה עם זה.. ובקשר ל"אל תפתחי ציפיות שהמדריכה שלך כל כך אוהבת אותך"- תתפלאי.. אבל מדריכים כן אוהבים את החניכים שלהם, כי אחרת הם היו פורשים.. גם אם הם מרכלים עליהם אחרי הפעולה.. זה עדיין לא אומר.. זה הקטע בהדרכה- לרכל על החניכים.. גם אני עשיתי את זה.. ואני כן אוהבת את החניכות שלי.. וגם מדריכה אחרת שכל השנה לא הפסיקה להגיד לכולם איך היא שונאת את החניכים שלה, בכתה כשהם חזרו מהמחנה הבייתה.. בתור מדריכה שנה שלישית.. אני אומרת לך שכל מה שאת אומרת זה ממש לא נכון.. לא אצלנו לפחות

BabyLove

New member
אני חייבת להגיד ש........

אני לא רשמתי את זה!!! סורי עם "אמרתי" משהו שעצבן אותך פשוט כשאני התקלחתי חברה שלי די נהלה את במחשב.....אז סורי

תודה...

אם אנחנו גם בנות וגם מחסנאיות זה אומר שאנחנו כלות לאללה!! אצלנו צוות מחסן הוא הצוות הכי נחשב בשבט...

י ע ל 2

New member
תודה...

אצלינו זה לא שזה נחשב ל-ה-דבר פשוט מבין כל הפעילים אז רק למחסנאים יש ממש מה לעשות כשהם באים ליום פעילות.. אצלנו אין בכלל מחסנאים זה פשוט אני ועוד חברה שלי.. אף אחד לא רוצה כמעט להיות מחסנאי כי זה הרבה עבודה.. זה באמת סבבה להיות מחסנאי והכל... ואישית אני חושבת שזה עדיף על הדרכה..

תגובה...

אנחנו לא ממש עושים משהו... ביכלל לא ניראה לי שמישהו יודע מתי ימי ההולדת של המדריכים שלנו... איזה חניכים רעים אנחנו...! אבל עם מדריכים קודמים המקסימום שעשינו זה להרים טלפון ולהגיד מזל-טוב... היום היה יום-הולדת למדריך של הח´תניקים והם ממש משקיענים - בדרך לצופים הם תלו על עמודי חשמל שלט ע-נ-ק שכתוב בו "מזל-טוב" וגם בשבט עצמו תלו שלט והביאו לו בלונים
, ממש חניכים חמודים...
ניראה לי שאנחנו צריכים לילמוד מהם קצת...
נועה.

למעלה