יומולדת שמיייח למוטי יוסף

טיפקסית

New member
יומולדת שמיייח למוטי יוסף

מוטיל'ה שנים כבר עברו והכל נאמר,אבל היום הזה הוא לא כמו מחר. היום זה היום שלך גבר אחי,זה יום ההולדת שלך והוא הכי הכי. מאחלת לך שנמשיך לגמוע את הכישרון שלך האדיר,בקיבוץ,בכפר,במושב ,ובכל רחבי העיר. תמשיך להוציא את המיץ מהתופים,ואל תשכח לשלוח חיוכים. המון מזל טוב ליום הולדתך,ורק רוצה שתזכור שכולנו פה אוהבים אותך. מוטי-מברכת אותך לעוד מיליון שנות חיים ואולי גם יותר,ואני מקווה שבטיפקס לנצח תישאר. מאחלת לך שנים של אושר ואהבה,חברים,אור,תקווה וכמובן משפחה. שנים של הצלחה ושנים של הנאה,שנים של כיף והמון מנגינה. תמשיך להיות כזה איש מקסים ומתופף בחסד עליון,ברוך כשרונות עם ראסטות המון. היום הזה הוא שלך ומיוחד,כי יום הולדת כזה אין עוד לאף אחד. אז מוטיל'ה שלי המתוק,מאחלת לך עוד המון חיבוקים וגם צחוק,ורק אל תחטוף שוק. מאחלת לך את היום הולדת הכי מדהים בעולם הגדול,אז סקס סמים,מוטי יוסף ורוק'נרול. מזל טוב לרגל יום הולדתך,ומאחלת לך עד 999 מיליון שנה. אוהבת המון ולנצח אוהב,כי אתה מוטי,אתה עבורי ה-כוכב. שלך תמיד בעיקר להווה ועתיד בשמת שאותך אוהבת תמיד

טיפקסית

New member
הנה עוד אחת לגיל 35

זה לא הגיל,זה התרגיל אתה אולי בן 35 אבל בנפש אתה עדיין ילד. בכל אופן-מיליוני מזל טובים מוטי

הוד11

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo57.gif../images/Emo49.gif

בתוםיםם ובמחולות

1מאיוש

New member
מזל - טוב מוטי !!!!!!! ../images/Emo151.gif../images/Emo213.gif

עד 120 !!!........ המשך חיים נפלאים ומהנים בתוך טיפקס ומחוץ ! תמשיך עם המוזיקה המדהימה שלך על התופים!!....... טוב בקיצ'.. כל הברכות הטובות חחיחיחיחיחי
אני לא טובהה בזה ;]

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifמוטי מזל-טוב!../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

עד מאה (או יותר) כעשרים תמשיך לקרוע כהרגלך את התופים והכי חשוב שתהיה מאושר תמיד! (מה לעשות, אני לא חזק בברכות בחרוזים) מזל טוב!

למעלה