יומולדת שנה לפורום

הוד11

New member
יומולדת שנה לפורום ../images/Emo49.gif

כן הפורום הקטן והצנוע שלנו חוגג כבר שנה. היום לפני שנה, ב20 לאפריל 2005 ההחליט נער צעיר ואמיץ בשם עידו להקים פורום ללהקה היא לפי דעתי מספר אחת בישראל, להקת טיפקס. הפתיחה לא הייתה מזהירה, אנשים מיעטו להגיב והפורום לא התפתח. רק לקראת ספטמבר אוקטובר התחילה הרגשה שהפורום מתייצב, היו הרבה תגובות והרבה דיונים. בדצמבר עידו החליט שהוא רוצה לפרוש ואני קיבלתי לידי את המושכות. בינואר הפך הפורום לרשמי, גל וקובי, חברי הלהקה האהובים מגיעים מאז באופן קבוע לפורום ומגיבים. אז תודה לכם קובי גל. תודה לכל חברי הפורום עידו בשמת מתן יואב מאיה עומר הילה עופר ולכל האנשים שהגיבו פה ושם וכמובן איך אפשר בלי תודה מיוחדת לאחת והיחידה, האישה והאגדה- אוריה היודעה בכינוייה אור של יה.

look away

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

עד 120 שנה
ושנזכה לראות את הפורום פעיל עד אין סוף שנים.....

hilali1

New member
../images/Emo65.gif מזל-טוב לפורום../images/Emo70.gif

סוף סוף שיש משהו חשוב וחיובי ומוזיקלי שנולד ביום הזה חוץ ממני
(אם לא הבנתם יומולדת גם לי
)

1מאיוש

New member
../images/Emo49.gif לפורום שלנו...

וביומולדת אם אני לא טועה מבקשים משאלה.. אז שלי היא: שחוץ מקובי וגל יכנסו לפורום בקביעות נועם, דני, רמי, מוטי ומאיר !!! עידו - כל הכבוד על ההקמה של הפורום ותחוקתו לזמן מה! הוד - כל הכבוד על הניהול הקפדני.. ועל תחזוק הפורום =]

hilali1

New member
ומזל"ט ל-../images/Emo39.gif השכונות ../images/Emo106.gif

שוב, במקום הראשון במצעד של ערוץ 24

קנבת לי את הבדיחה

רציתי להודות לה אישית
בכל מקרה מלא מזל טוב לנו, שנזכה לעוד שנים רבות

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifמזל טוב גדול לפורומינו!

ההשקעה והזמן של עידו אכן היו שווים כאשר התחילו לקרות דברים בגזרה הטיפקסית, הפורום שלנו התפתח יפה ומגיע כבוד גדול לעידו שהתחיל את המסורת והוד שממשיך אותה בצורה נפלאה, קובי וגל שמייחדים עוד יותר את הפורום הזה (כמה מהאנשים בעליהם יש פורומים פה גם משתתפים בהם הא?)!
וכמובן ההצלחה הזאת היא גם בזכות הכותבים הנפלאים בפורום בכלל, ולבשמת בפרט שמשקיעה את זמנה בצורה מדהימה עוד לפני הקמת הפורום הזה וגם אח"כ.
אגב קיבלנו מתנה נפלאה ליום ההולדת הזה. פרח השכונות נכנס בשבוע השני שלו למקום הראשון במצעד ובצדק! ובכך נהיה השיר השני מהדיסק שמגיע לתואר המכובד הזה, שלמזלנו מגיע לעוד שירים טובים ולא רק לאנשי כוכב נולד למיניהם (למרות שלצערי בעיקר). בואו נצביע ונדאג להגדיל את ההישג הא?
אני חושב שאפשר לעשות גם בנפרד סיכום שנה שכזה, זה יכול להיות ממש נחמד. שרק יהיו לנו עוד הרבה שנים של פורום ולהקה טובים ומשגשגים

למעלה