יומולדת שנה לשיילֹה!

יומולדת שנה לשיילֹה!../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

אז זהו, חבר'ה! לפני שנה בדיוק הגיח לאוויר העולם (בניתוח קיסרי) פלא עולם תשיעי ששמו שיילֹה נובל ג'ולי- פיט!
וזוהי, כמובן, סיבה למסיבה!
אז אתן מוזמנות לצרף ברכות ואיחולים, להוסיף תמונות- וכמובן, לענות על הסקר
מה אתן מאחלות לשיילֹה?
איפה, לדעתכן, היא תהיה בעוד 30 שנה?
האם, לדעתכן, בראד ואנג'י עושים עבודה טובה בגידולה (עד כה)?
מה דעתכן עליה- באופן כללי?
|בלוון|

AC LoVeR

New member
מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif

מה אתן מאחלות לשיילֹה? בריאות, אושר אהבה ונחת להורים
איפה, לדעתכן, היא תהיה בעוד 30 שנה? אממ קשה לדעת.. עצם זה שהיא הבת של.. כל האופציות פתוחות לפניה
האם, לדעתכן, בראד ואנג'י עושים עבודה טובה בגידולה (עד כה)? אממ נראה לי שכן.. זה לא הייתי אצלם בבית (חח הלוואי
) ובדקתי
... מה דעתכן עליה- באופן כללי? יפיופה אמיתית

Shiri from the block

Active member
מזל טוב לתינוקת הכי מושלמת!!../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif סורי אין לי זמן לענות על השאלון.. צריכה ללכת. כשאני אחזור לבית אני אענה../images/Emo9.gif

DirrtyGirl

New member
מזל טוב בלון|../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

לילדה הכי יפה עליי אדמות
שתזכה רק לאושר, ועושר כמובן שכבר יש
בריאות המון שמחה
והצלחה. מקווה לראות אותה בעוד כמה שנים כאחת הילדות ההכי יפות בעולם. דוגמנית אמיתית.
שיהיה לה הרבה במזל ויום הולדת שמח
איפה לדעתכן היא תהיה בעוד 30 שנה? אוהו, איפה לא? רק היא תינוקת וכבר מזכירים אותה בכל חור ובכל רשימת תינוקת. שחקנית, ודוגמנית כמובן. יפייפיה כמוה לא תהיה?
האם לדעתכן, בראד ואנג'י עושים עבודה טובה בגידולה? בטח.. והם גם הביאו לה כבר אחים גדולים, הם חיים כמו משפחה אמיתית גדולה ויפה :) ואני בטוחה שהיא תגדל טיפה היא תבין עד כמה היא ברת מזל שהיא נולדה להורים כאלה, יפים, חכמים, מוכשרים, שחקנים, עשירים ומה לא !? P: מה דעתכן עליה באופן כללי ? יש לה שפתיים גדולות מדי.

סאני 16

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

מזל טוב לפלא התשיעי רק בריאות לה ולהוריה, שתמיד תהיה שמחה ומתוקה מאחלת לה-בריאוות ואושר בעוד 30 שנה (באמת התכוונת 30?
) נשואה עם 5 ילדים מאושרת!. בראד עושה בטוח טוב.. אנג'י ע"פי השמועות..
מעדיפה את המאומצים עובדה שהיא אמרה את זה בראיון. מ-ד-ה-י-מה. וגם כ"כ נראית בת של בראד.. אז בכלל

אמממ... בערך ../images/Emo3.gif

תקראי והיא גם אמרה משהו (כנראה שזה פורסם בעיתונים ולא באינטרנט) על כך שהיא מתחברת יותר לילדים המאומצים, כי היא הכירה אותם בשלב ש"כבר היתה להם אישיות. תינוק שנולד הוא פשוט גוש"
לפחות אנחנו יודעים שבראד מעניק הרבה תשומת לב למתוקה הקטנה
וסתם לא קשור- תראו מה גיליתי על פקס! (זה מהיום)

מה?../images/Emo4.gif../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

מה הקשר פשוט גוש
היא עדיין הבת שלה. חוץ מזה היא הכירה את זהרה למשל גם בגיל נורא צעיר לא? פחות משנה לא?(ואגב, היא כל החיים בת שנתיים? חחחח אני כבר המון זמן רואה שכתוב שהיא בת שנתיים וזהו! נתקע ככה
) בד"כ זה אמור להיות ההפך לא? שמעדיפים את הביולוגי על פני המאומץ.. אבל אם כבר שתתייחס לשניהם באותו העניין. מסכן פקס
עם איזה אמא הוא נתקע(הביולוגית) אני תמיד מרחמת על ילדים שנולדו לאימהות מסוממות או אבים מסוממים.. זה פשוט נורא, אם לא נמצאים במצב בריא להבאת ילדים אז למה מביאים?
כאילו זה סוג צעצוע שקונים בחנות ואם לא מטפלים בו אז לא נורא הוא נשאר אותו דבר. היה לו מזל שהוא נתקל באנג'לינה

אפשר לומר ש

יש לך מזל אם אתה מאומץ על ידי אנג'לינה, ונולד לבראד
אני חושבת שלתינוקות- גם כשהם נולדים- יש הרבה אישיות! הרי לא כל תינוק דומה למשנהו (ויש, כמובן, גם את העניין של "מזג"). חוץ מזה, הרי הוא "חצי אמאל'ה, חצי אבאל'ה" (כמו שכתוב על החולצה של התינוקת של חברה שלי
)- וזה כבר עושה את כל ההבדל, לא? זהרה צריכה להיות בת שנתיים וחצי עכשיו. עד שהיא תהיה בת שלוש, כנראה יכתבו שנתיים

למעלה