יומולדת 18
לשמנמן (אמיר) D:

JeeChan

New member
יומולדת 18 ../images/Emo65.gif לשמנמן (אמיר) D:

שמנמן 3> המון המון מזל טוב D: אתה חוקי ומבוגר :] ברוך הבא לזקני השבט =] אז נמ נמ אני כבר אקנה לך מתנה ואאחל לך מזל טוב במציאות ולא רק בהודעה :]

keep smiling

New member
3333333333333>.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אמנם כבר שלחתי לך sms, אבל שומדבר הוא לא כמו ברכה בפורום. [או בע"פ או על דף מושימושלם, אבל אתה גר ב...מזכרת. וזה טפוי. D:] אזאז- לזקן האהוב עליי מכולם- תראה מה קרה לך, אתה כבר בן 18. הגרבר הכשר לפסח מחכה לך.]; אין לי מה לכתוב לך, כי הכל אני צריכה לומר לך בע"פ. כן. אזאז, המוווון אושר, אושר, אושר ואושר, [נראהלך שאני אאחל לך עושר? אתה תרושש אותנו ולא נוכל לשלם משכנתא וארנונה וזה.], עד כמה שתרצה, איך שתרצה, כמה שרק תרצה. תחייך המון, כי ישלך חיוך יפה ואני אוהבתותך מחייך. תשמח המון, תהיה המון, ותאכל תוכים. [כי תוכים עושים אותך שמח, נו.]; ] בקיצור אני אוהבת אותך המון-המון-המון-המון, תעשה לי אוכלוסיה וחצי,
קרןאור. [הזדקנת, חה-חה. עכשיו אתה לא יכול לומר שזאת אני צעירה, כי אתה זקן רשמית~~]

heartnet

New member
ילדונת! ^__^

רק אחד מבנינו יאכל גרבר קשר לפסח, וזה לא אני [נו באמת, את יודעת שאני מעדיף מטרנה >>] ותודה ^__^

יאיי XD

New member
מזל טוב אמיר D:

עכשיו אתה כבר לא יכול להכחיש, אתה זקן ^_^ מזל טוב, המון אושר, שיהיה לך יותר זמן פנוי כי אתה יותר מדי עסוק י-י והממ.. נו ברכות. XD אז המוןהמון מזל טוב~ ^__^ -מיי. :X-

Commander X

New member
מזל טוב אמיר ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

לא מתאים לך להיות בן 18 אבל שיהיה :D, בהצלחה בחיים. אני כבר אמסור לך מזל טוב בפנים
ובגלל שאתה כזה שמנמן אז קח
כדי שלא תומר שלא הבאתי לך אוכל וכדי שיהיה קשור לפורום קח
ובגלל שאתה כבר מבוגר
.

Sakai Shana

New member
קוריצה.!!11אעע3333333333333333333>

[תראה כמה 3 עשיתי. יותר מהקיפע. O: ] אזנכון שאני סתם פאנגירל נדחפת וכאלה~ אבלאבל בכלזאת. D: אמ"ג אתה זקן. עכשיו כשתנסה לקחת עוגיות [או תוכים.3>] מהמדף הכי גבוה תשמע קנאק ויתפס לך הגב. חעחעחעחע. D< נראהלי שכמתנה הכי טוב זה מקלהליכה~ כי זה מאוד שימושי! ם: גם שיעזור לך ללכת כי אתה כבר בקושי מחזיק את עצמך על הרגליים, וגם יעזור לך להרביץ לפאקצות. ם: [ולצוד תוכים, אם אני אחדד אותו קצת בקצה.] תמשיך להיות כזאת קוריצה כפרע, [שלא רואה ארץ נהדרת!!!!#Q@$JS$%YWYS פושעת!!11] תשמח, תהיה מאושר, כי רק ככה כולנו אוהבים לראות אותך.3> [אממ, האמת שאוהבים לראות אותך בלי קשר *.*~בישיבישי~*.* *סותמת* רציתי שהברכה הזאת לא תהיה עם יצרים פאנגירליים;;]. תהפוך לצמחוני [אני גם צמחונית וזה לא קשה להתקיים מחסה~!!1 אנחנו עיזים חמודות הצמחונים, באמת!!1^___^], ותפסיק לנסות לנגוס לי בקיפע.]; [ואם כבר אז תשאיר לי קצת >>] תמשיך להיות מתוק כזה ותמשיך להיות אתה.[: [פירוש המשפט האחרון- תדחיק את כל הפיצולים שלך.] אני מאחלת לך את כל הדברים הטובים שאפשר לאחל, את כל מה שקיפע אחלה, פלוס עושר, כי אז אתה לא תרושש אותנו, אתה תשלם עלינו. ואז גם יהיה לך קאש לשלם על הלינה בלול של כפר בן נון. מקום איכותי!!11 לקוריצות טחונות!!1 עם חדרים מיוחדים לגיל הזהב!!1 D: ו, ו, זהו.XD סליחהעלהברכה המפגרת @@; אוהבתאותךכפרע~! שאנה, הפאנגירל מספר 1 שלךXD 3>

keep smiling

New member
מה את נותנת לו כסף?!../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אני זאת שסובלת את החוברות פורנו שלו אח"כ.];

Sakai Shana

New member
אמ, קופתגימלאות או איך שלא קוראים

לזה? D: כשהוא יהיה זקן הוא כבר לא יתעניין בזה יותר, אני מניחהXD רגע... הוא כבר זקן. ^O^ תחרימי אותן [: ואז... הוא יעבור ליורי.[: אז תחרימי גם אותן.[: ואז... הוא יעבור לחוברות סאדיסטיות של התעללות בתוכים.[: תחרימי גם אותן. [: ואז הוא ישאר נטול חוברת. [: [ויעבור לסיגריות. ^_____^]

keep smiling

New member
אני בעד.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

זתומרת, בעד לקחת את הכסף לעצמי. כן. ^_^

Sakai Shana

New member
גם רעיון. ם:

[אבל גם לתת לי קצת, אין לי כסף לבירה שחורה. מאלטיייי~! T.T]

Ayelet chan

New member
OMFSG!!$@!$

"קוריצה כפרע" ידעתי שיש לך תוכניות לרצוח את קוריצה;; לא אתן!!#!@$#!

BlackEyedSpirit

New member
מזל טוב ^____^ ../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

וכאלה ^^; אזאזאז... הרבה מזל"טים ^.^ [לא, לא הרבה מטוסים זעירים ללא טייס ><], ו..אנו.. זהו ^-^

למעלה