קוריצה.!!11אעע3333333333333333333>
[תראה כמה 3 עשיתי. יותר מהקיפע. O: ] אזנכון שאני סתם פאנגירל נדחפת וכאלה~ אבלאבל בכלזאת. D: אמ"ג אתה זקן. עכשיו כשתנסה לקחת עוגיות [או תוכים.3>] מהמדף הכי גבוה תשמע קנאק ויתפס לך הגב. חעחעחעחע. D< נראהלי שכמתנה הכי טוב זה מקלהליכה~ כי זה מאוד שימושי! ם: גם שיעזור לך ללכת כי אתה כבר בקושי מחזיק את עצמך על הרגליים, וגם יעזור לך להרביץ לפאקצות. ם: [ולצוד תוכים, אם אני אחדד אותו קצת בקצה.] תמשיך להיות כזאת קוריצה כפרע, [שלא רואה ארץ נהדרת!!!!#Q@$JS$%YWYS פושעת!!11] תשמח, תהיה מאושר, כי רק ככה כולנו אוהבים לראות אותך.3> [אממ, האמת שאוהבים לראות אותך בלי קשר *.*~בישיבישי~*.* *סותמת* רציתי שהברכה הזאת לא תהיה עם יצרים פאנגירליים;;]. תהפוך לצמחוני [אני גם צמחונית וזה לא קשה להתקיים מחסה~!!1 אנחנו עיזים חמודות הצמחונים, באמת!!1^___^], ותפסיק לנסות לנגוס לי בקיפע.]; [ואם כבר אז תשאיר לי קצת >>] תמשיך להיות מתוק כזה ותמשיך להיות אתה.[: [פירוש המשפט האחרון- תדחיק את כל הפיצולים שלך.] אני מאחלת לך את כל הדברים הטובים שאפשר לאחל, את כל מה שקיפע אחלה, פלוס עושר, כי אז אתה לא תרושש אותנו, אתה תשלם עלינו. ואז גם יהיה לך קאש לשלם על הלינה בלול של כפר בן נון. מקום איכותי!!11 לקוריצות טחונות!!1 עם חדרים מיוחדים לגיל הזהב!!1 D: ו, ו, זהו.XD סליחהעלהברכה המפגרת @@; אוהבתאותךכפרע~! שאנה, הפאנגירל מספר 1 שלךXD 3>