יומולדת 37 - פאן לי במקסימום

יומולדת 37 - פאן לי במקסימום

הסמיכות ההזויה הזאת בין האירועים.
לפחות פיזית חשבתי שארגיש כבר בסדר.... אבל איכשהו אני לא מתאוששת לגמרי.
עוד נורא חלשה ומעוכה.
הדימום עצמו נגמר , אני מקווה שזה תקין.
מתי כבר אעמוד על הרגלים חזרה?

בפן הנפשי יש עוד שני דברים כרגע שמעיבים על נשמתי, בצורה מאוד משמעותית, הם מערבים אחרים אז אני לא יכלה לפרט, אבל מרגיש שהכל יחד זה מסע ממש כבד.
שני הדברים האלו מלווים אותנו כבר תקופה, הם אומנם לא קשורים לעינייני ילודה אבל לפחות אחד מהם הוא משנה חיים ממש. וזה הכל כל כך מעיק עלי כמו איזה בלוק בטון.
ההריון שהיה והמחשבה על הבת שתוולד לי בקיץ ממש ממש עזרו לי להרים את הראש. ועכשיו כשזה נלקח ממני אני שוב מרגישה ייאוש מהמצב.

קשה לחגוג ככה יומולדת, לא שאני אוהבת ימי הולדת בכל מקרה, אבל יומולדת כזאת נוראית באמת לא דמיינתי.

חושבת על זה שביום ההולדת ה 28 שלי בדיוק, ילדתי את בני הבכור, איזה יום של אושר אין סופי זה היה.... ואיפה אני היום.

מזל טוב
מקווה שהשנה תהיה מאושרת

גם
וגם

כתבתי ומחקתי כמה פעמים, כל הזמן יצאו לי דברים מאוד מדכאים.
מאחלת לך שיום ההולדת הבא יהיה שמח, שביום ההולדת הבא יהיה לך רצון וחשק לחגוג, שביום ההולדת הבא תהיה לך שמחה נוספת.

מה שמרעישה אמרה. גם ממני

אני לא יודעת מה לומר. יכולה לספר שאנשים ציפו שבימים "עצובים" יהיה לי יותר עצוב, ולי היה מאוד קשה דווקא באירועים שמחים. ימי הולדת, פורים במסגרות. ימים שעשו את ההבדל בין איך שחשבתי שיהיה לבין איך שהיה בפועל, למאוד מוחשי ואכזרי. הפער בין קצב ההתאוששות של העולם הפנימי לבין הקצב העליז והמהיר של העולם הכללי, הוא קשה מאוד לתפיסה. שולחת הרבה כוחות וחיבוק.

❤️

תודה
בעלי מאוד משתדל לשמח אותי.
מנסה למשוך את המח חזק להסתכל על היש ולא על האין.
אין ספק שהפער בין הסערה בנפש שלי לעולם שממשיך להתנהל הוא אדיר.

למעלה