יומולדת 40

Musedol

New member
מחפשת רעיון לטיולון

היי צהרים טובים אני והחבר מחר ביום חופש וחשבנו לנצל אותו כראוי ביום טיול/סיור , ולא לשבת ולהתבטט בבית . אך איננו מוצאים רעיון המוסכם על כל הדעות . אנחנו גרים באזור המרכז , ואני חיילת . אודה לכל המעלה רעיון / הצעה - תעזרו לנו מאוד ! :) המשך שבת יפה שתהיה

Clueless20

New member
סילבסטר 2011!!!

יש למישהו מועדונים טובים במרכז למסיבות טובות מועדונים גדולים שיש הרבה מקום לרקוד בהם ללכת בסלבסטר? משום מה אני לא מוצאת כאלו

ווקשה!../images/Emo140.gif

את יכולה לעשות את הריטואל התל אביבי - להתחרדן בים-חומוס ביפו או בכרם התימנים-סרט- שופינג בדיזנגוף סנטר-עזריאלי -פיפי ולישון ואני מציעה קחו רכבת......... חיפה מקסימה במיוחד העיר התחתית נהריה או עכו העתיקה שוות טיול שעה מתל אביב ואתם עשויים לבלות יום קסום!

יש מלא!

כל אזור הנמל מלא במקומות יש גם מלא פאבים שנורא כיף בהם ואפשר לרקוד ננוצ'קה ואברקסס, אבל הכי טוב לדעתי ללכת לאיזה הופעה של מישהו שאת ממש אוהבת הבעיה היא שזה סילבסטר אז צריך להזמין כרטיסים מראש תבררי כדי שלא תישארי בחוץ

Musedol

New member
תודה רבה רבה רבה !

רעיונות נפלאים - אך לשמחתי (וגם לצערי , כי הרעיונות באמת טובים!) סגרנו בסוף על נסיעה ברכבת לגן החיות התנ"כי ומשם לטיול בשוק מחנה יהודה :) תודה רבה על העזרה !

בוטשי

New member
יומולדת 40

אנו קבוצת בנות, המעוניינות לחגוג יומולדת 40 לחברה משותפת. הרעיון שלנו הוא טיול לאיזור מצפה רמון, עם לינת לילה כאופציה. נשמח לקבל טיפים בנושא: איפה אפשר לטייל, איפה אפשר ללון, אטרקציות מעניינות בסביבה. תודה רבה מראש

הכי טוב ...

שתקחנה את כל החבילה דרך המלון מלבד לינה ואוירה מיוחדת , הם משווקים ארוחות ,טיולי ג'יפים, וטיולים בסביבה ראי בקישור עד מאה ועשרים

GossipGirl2

New member
האגם הנעלם:]

עוד קיים..?יבשו אותו בסוף..? מישהו היה שם לאחרונה..? ואם כן, עוד מקומות מומלצים בארץ כדוגמת האגם הנעלם..? תודה!

כוונתך לאתר ליד מנחמיה?

לא ידוע לי שהמקום יובש נסה בפורום טיולים בארץ המושבנקים באיזור אולי יוכלו לעדכן. ברכת רם ברמת הגולן די דומה .

למעלה