יומולדת 50 זקוקה לרעיונות יצירתיים..

יומולדת 50 זקוקה לרעיונות יצירתיים..

בספטמבר יחול יום הולדתו של בעלי, 50. אני רוצה להפתיע אותו במשהו מיוחד שלא ישכח. אחרי שנים שהוא תמיד דואג לרגש אותי בימי הולדת הגיע תורו. כל רעיון לא שיגרתי יתקבל בברכה, עוד אין לי שום תכנית או הגיג או אפילו שמץ של רעיון מה לעשות לו. יש לי 2 ילדים גדולים שיכולים לסייע, חברים שישמחו לעזור, והכי חשוב נכונות לעשות למענו משהו מיוחד. מישהו? משהו? יאללה סיעור מוחות, נראה אתכם

קודמכול

שבי עם עצמך ושאלי בקול רם....איזה סוג של חגיגה את מבקשת לערוך לו? משו משפחתי מצומצם שיכלול את הקרובים לכם בלבד ? או פסטיבל ? צרפי למסקנתך את השאלה הנוספת האם זה ימצא חן בעיניו? אם תחליטי על משהו עם מגע אישי , אפשר לשכור צימר לסוף שבוע למשפחה , ולשלב טיפול ספא, טיול ג'יפים ואחרים, מסעדה טובה, או גיחה קטנה לחו"ל. ואם לחתן השמחה יש תחביב מסויים אולי להזמין לו סדנא בנושא. ארוע גדול יותר יכלול להעשות על ידי טיול/ מסיבה עם מנחה/שף/ ערב קריוקי, שייט וארוחת ערב על ספינה / במאהל בדווי עם חפלה וכו' אם תקישי שם למעלה בשורת החיפוש על "מסיבת יום הולדת" תוכלי לקבל את כל הרעיונות שהועלו ולקבל השראה לרעיונות נוספים. שיהי לכם בשמחות

taamhateva

New member
רעיון נחמד

אפשר לארגן לו איזה טיול או אולי אפילו איזה סנפלינג לתוך מערה למשל ושבמערה יחכה האוכל ומוזיקה

kdr

New member
דעה אישית

שנה שעברה חגגו לי 50. כאדם שידע על ההכנות ווהתרחשויות ה"סודיות", הגדרתי מה אני אוהב ומה חשוב לי והשארתי את היתר לדמיון. בסופו של דבר, בלי פלצניות, הגענו להורים של אשתי ושם היו כולם בהרכב מלא לארוחת צהריים. אני אישית נהניתי למרות שארוחות צהריים משפחתיות אינן נדירות. שמחתי שלא בוזבזו כספים על מסעדות עם תפריט פלצני או הוצאה מיותרת על פיקניק בטבע עם להקת נגנים (עשו את זה והרגשתי גועל כלפי המארגנים, זה היה ליום הולדת 40). אני הייתי מציג כמה הצעות רלוונטיות ומתייעץ, סתם לשאול רעיונות זה לא הגון לדעתי כלפי החוגג שאיש לא מכיר.

w o m a n 10

New member
אתה צודק. יחד עם זאת....

היא מבקשת רעיונות מתוכם היא תוציא , או שלא, משהו שלדעתה יעניין אותו. אם היא נשואה לו היא לבטח יודעת מה מרגש אותו.

liorich

New member
הי, אורחת לרגע

נתקלתי בהודעתך וחשבתי על רעיון שאולי יתאים: לרוב המשפחות שאני מכירה יש בבית קלטות וידאו ביתיות, כאלה שאפשר לצפות בהן רק דרך המצלמה, שאף אחד כבר לא משתמש בה יותר. אפשר לאסוף את הקלטות האלה ולהמיר אותן לדיוידי, לארוז באריזות כמו של סרטי דיוידי ולהדפיס עטיפה מעוצבת עם תמונה של כל המשפחה. משהו בסגנון "מארז הדיוידי של משפחת ישראלי". אם יש לך זמן ובא לך להשקיע, אז גם אפשר בנוסף להמרה, לעשות עריכה של ממש, עם כותרות, תאריכים וכו'. זו אמנם לא הצעה לארוע, אלא למתנה - אבל חשבתי שזה יכול להיות נחמד ומיוחד.

למעלה