יומולדת 50 לטים!! [וגם לאבא שלי, אגב] חח מה אני קשורה, לא הייתי פה שנים
S Snow fairy New member 25/8/08 #1 יומולדת 50 לטים!! [וגם לאבא שלי, אגב ] חח מה אני קשורה, לא הייתי פה שנים
W wolfyy New member 25/8/08 #2 מזל טוב! ../images/Emo140.gif נשמח אם תבואי למפגש פורום הראשון היום... !
S Snow fairy New member 25/8/08 #5 יומולדת לאבא...../images/Emo3.gif [+עבודה ושיננית ומסעדה...] קיצור, למפגש הבא אני ממש אשתדל לבוא
T theEscapist New member 25/8/08 #3 מזל טוב!../images/Emo65.gif יומולדת 50 לגאון שרק ימשיך לעשות עוד הרבה הרבה סרטים (ושיוציא כבר את אליס ) ואני עם ג'ואנה- את מאוד מוזמנת למפגש היום!
מזל טוב!../images/Emo65.gif יומולדת 50 לגאון שרק ימשיך לעשות עוד הרבה הרבה סרטים (ושיוציא כבר את אליס ) ואני עם ג'ואנה- את מאוד מוזמנת למפגש היום!
F Foggie Day New member 25/8/08 #4 ../images/Emo72.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif שהסרטים שלו רק ישתבחו עם הגיל..
O Oyster Girl New member 26/8/08 #7 מזל טוב../images/Emo23.gif ../images/Emo54.gif האדם המדהים עלי אדמות, האיש הכי גאון שקיים בעולם הקולנוע ובעולם בכלל. הלוואי וימשיך להיות כזה מדהים ומאושר.
מזל טוב../images/Emo23.gif ../images/Emo54.gif האדם המדהים עלי אדמות, האיש הכי גאון שקיים בעולם הקולנוע ובעולם בכלל. הלוואי וימשיך להיות כזה מדהים ומאושר.
T tali44 New member 26/8/08 #8 מזל טוב!!../images/Emo202.gif../images/Emo83.gif../images/Emo47.gif רק נותר לאחל מזל טוב, ובהצלחה בחמישים השנים הבאות. תמשיך לביים, להפיק ולכתוב תסריטים מדהימים! [כגון ובמיוחד: צ'ארלי בממלכת השוקולד וסוויני טוד. ] וגם אל תשכח ללהק את ג'וני. בכל מקרה, מזל טוב!
מזל טוב!!../images/Emo202.gif../images/Emo83.gif../images/Emo47.gif רק נותר לאחל מזל טוב, ובהצלחה בחמישים השנים הבאות. תמשיך לביים, להפיק ולכתוב תסריטים מדהימים! [כגון ובמיוחד: צ'ארלי בממלכת השוקולד וסוויני טוד. ] וגם אל תשכח ללהק את ג'וני. בכל מקרה, מזל טוב!