יומולדת

יעלי2

New member
יומולדת ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

בסוף השבוע (יום חמישי ליתר דיוק) בעלי חגג יומולדת. לאחר התלבטויות, איתגרתי אותו לקחת יום חופש ביום חמישי, והלכתי על ההמלצה למתנה בסגנון חמשת החושים. כבר ביום רביעי בערב אספתי אותו כשבבגז´ של האוטו הכנתי מראש תיק לים עם בגדי ים, בקבוק יין+פותחן ושתי כוסות וארוחת ערב מאולתרת מטל בייגלס. נסענו לחוף ים ת"א והתמקמנו על המזח. היה קסום ומזג אויר לא נורמלי. ביום חמישי בבוקר נסענו לתל ברוך ל"כחול" (מומלץ). שמש, ים ואוירה גם. המקום נושק למים וזה היה סיפתח מרגיע כמו שהוא אוהב. משם המשכנו לסרט של 11:30. הבחירה: היטוליות, צחוקי ושיגועים. ראינו אוסטין םפאוורס. צחקנו ופרשנו לשנת צהרים בבית. חוש המישוש היה מסג´ (עבודה עצמית) שבו נתתי כל מה שיש לי ויותר. מיותר לציין שהחדר מריח כמו חדר עיסויים מקצועי מרוב כל השמנים הארומטים. קינחנו בארוחת ערב מעולה ב"קימל". מבחינת חוש הראיה הוא קיבל ספר מיוחד שמצאתי בפריפריה ושמו "אומנות של לא לעשות כלום". (מסבירים שם על נשימות, יוגה, התרגעות, מנוחה ועוד). דיסק של דייויד ברוזה החדש. וכרטיסים ל"להציל את איש המערות" של קושניר. הוא היה מרוצה, וביקש יומולדת כל יום!

אתי@

New member
סחטיין על ההשקעה ../images/Emo45.gif

נשמע שהיה יום מדהים ובמקומו גם אני הייתי רוצה כל יום יומולדת

יעלי2

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לגבי כחול זו מסעדה, אבלן אני מודה שממש לא הסתכלתי בתפריט. ידעתי שאנחנו באים לארוחת בוקר ולפי גודל המנות, אני לא בטוחה שהייתי חוזרת לצהרים. המנות היו בול ויצאנו מרוצים, שבעים ?(אך לא מפוצצים) ומאושרים מהחוויה של ארוחת בוקר ביום חמישי על הים. אני ממש לא זוכרת מחירים או גודל מנות של אנשים שישבו לידינו (אם כי די נעצתי מבטים באושרת קוטלר שישבה עם חברה ומשקפי שמש שחורים ואיימתניים על פניה).

fila

New member
יעלי2 איזה משקיענית../images/Emo45.gif

כל הכבוד! ואני ממש מזדהה עם הרצון שלו ליומולדת בכל יום....

rinutza

New member
וואו, איזו השקעה, כל הכבוד ../images/Emo140.gif

נשמע שהיה ממש אחלה.

יעלי2

New member
הילית* ההשראה בזכותכם

והיתר פרי מוחי הקודח שחושב ל הזמן איך אנחנו צריכים לנצל כל רגע פנוי לעשות משהו שאוהבים עם מי שאוהבים. שמאצלי-אבל נכון. ואם באמת פועלים לפי קו המחשבה הזה (במיוחד כשעוד אין ילדים), אז זה באמת עובד!

הילית*

New member
מה באמת ? אהבתי את הרעיון עם

חמשת החושים. אני חייבת לאמץ אותו מתישהו...

danaziv

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

כל הכבוד על ההשקעה והביצוע גם אני בהחלט צריכה לאמץ את הרעיון מתישהו.

למעלה