יומולדת...

In Another Time

New member
יומולדת...

אני אוהבת ימי הולדת בתיאוריה.
בפועל, פחות.

שבוע הבא יש לי יומולדת.

98% מהחברים שלי בחו"ל, השאר בלימודים, חבר שלי תקוע בצה"ל, יוצא לאיזה מבצע דווקא ביום שלי...
לאחותי יש בגרות בערב, לאמא שלי יש ישיבה בעבודה ואבא שלי צריך להשאר שעות נוספות...
אני אשאר בעבודה עד 18:00 ככה, לקוחות עצבניים יצעקו עליי, ואפילו לא יהיה לי כוח להביא לחברים לעבודה עוגה...

ככה זה היה גם שנה שעברה, פחות או יותר.

אני רואה את האנשים שעובדים איתי, רובם בני 30+, מבואסים מיום ההולדת שלהם, כי זה אומר שהם הזקנו בעוד שנה.
אני עוד לא שם. אני אוהבת ימי הולדת. אני רוצה לחגוג ולצאת.
וכן, אפשר לחגוג אחר כך, אפשר לחגוג כעבור שבוע, כעבור שבועיים, אבל זה מה זה לא זה...

מבאס אותי. כי אני רוצה לחגוג. ואין לי עם מי.
ב-יום- ההולדת שלי...

אבל,

יש לך חבר, ויש לך חברים, אמנם בחו"ל, אבל יש לך.

ויש לך אחות, והורים בריאים ששניהם עובדים, אפילו שעות נוספות.

ויש לך גם עבודה משלך.

וגם...וגם יש לך יומולדת !...מזל טוב !.....

גברת, יש לך המון, מינוס האקסטרה של לחגוג יומולדת.

תתפשרי על משהו...

oromer

New member
מנהל
תסתכלי על חצי הכוס המלאה

יש לך בחיים שלך הרבה מאוד טוב לא בתיאוריה- במציאות!!! תעריכי זה לא מובן מאליו...

והרבה אנשים מציינים בקטנה את היום הולדת בתאריך וחוגגים במועד מאוחר יותר...

88סול

New member
מסכימה עם התגובות שהיו לפניי..

יש לך הרבה דברים שאולי לאנשים אחרים אין.
תעריכי את מה שיש לך.
וקורה שדווקא ביומההולדת אף אחד לא יכול כי כולם עסוקים. זה מבאס נורא אבל אפשר להתגבר על זה ולמצוא מועד אחר.
תחייכי לא הכל שחור ולבן בחיים.
ואם כלכך חשוב לחגוג אז תעשי לעצמך יום פינוקים ותפנקי את עצמך בדברים שיגרמו לך להנאה

Any991

New member
העריכי

את מה שיש לך כי יש לך באמת המון!
לחגוג יום הולדת גם בהפרש ניכר זה לא כזה נורא - אני למשל חוגג את יום ההולדת שלי בערך חודש אחרי כי זה תמיד יוצא על תקופה
עמוסה מאוד. וחוץ מזה שאני ממש לא חסיד של חגיגות כאלו, אני אפילו קצת מתנגד אליהן - אז אני מבין את הרגשתך.
עזבי - זה סתם שטויות לחגוג או לא לחגוג ואם עכשיו או אח"כ..העיקר שחייך מלאים בדברים טובים ובאנשים תומכים.

למעלה