יומולדת

lilithl

New member
יומולדת

ברכות ליומולדת בשבוע הבא ב-26 נובמבר כי שוב הגיע חודש נובמבר. שיהיה בהצלחה עם התקליט החדש ועוד הרבה חודשי נובמבר. שמחר יהיה רק טוב וגם בשנים הבאות.

סי סניוריטה

יום שני. אתם יודעים שרוני מתכננת לערוב לו בגלי צה"ל ולקחת אותו כבן ערובה? היא כבר סיפרה לי את כל הפרטים: היא תבוא במסווה של מזל טוב, עם פרחים, מתנה, בלונים. ואז שלמה יגיד: "וואו, את כזאת מתוקה!" ואז הוא ינשק אותה ויחבק אותה ואז היא תגיד לו שיבוא רגע איתה לצד וישתה משהו. הוא כמובן, יחשוד קצת בהתחלה אבל בסוף ישתכנע. בכוס יהיה סם הרדמה, היא תסחוב אותו לבית שלה, תקשור אותו למיטה באזיקים ותאנוס אותו באכזריות. נ.ב. למה לי את לא עורבת מתחת לבית, נותנת לי סם שינה ואונסת אותי באכזריות??? אני אשתה אני מבטיח! אני לא אעשה בעיות, באמת.

Az_24

New member
למה לה לעשות את זה לך???

לא שמעתי שיש לך כ"כ מה להציע...

Az_24

New member
אני לא מבין

תפסיקו כבר ל#@$(צונזר ע"י רוני) את המח אם אתם מעוניינים אז תפגשו ויאאלה חתונה ברית ובר מצווה שלמה ואני נהיה העדים (שלמה אמר אפילו שהוא מוכן לתרום זרע בשביל רוני, כי הוא אמר שידוע ששגיא לא בדיוק מסוגל לעשות ילדים)... ועכשיו ברצינות ראיתם כבר את השני??? אם לא, אז הגיע הזמן תיפגשו ותחליטו רק אל תשכחו להודיע לנו... ולך רוני אני רוצה להגיד: תתני צ´אנס לשגיא, הוא משקיע פה הרבה בשביל לקבל את תשומת ליבך אז אפילו שהוא קצת קרצייה לפעמים תני לו את הצ´אנס שלו...

Az_24

New member
אני לא מבין

תפסיקו כבר ל#@$(צונזר ע"י רוני) את המח אם אתם מעוניינים אז תפגשו ויאאלה חתונה ברית ובר מצווה שלמה ואני נהיה העדים (שלמה אמר אפילו שהוא מוכן לתרום זרע בשביל רוני, כי הוא אמר שידוע ששגיא לא בדיוק מסוגל לעשות ילדים)... ועכשיו ברצינות ראיתם כבר אחד את השני??? אם לא, אז הגיע הזמן תיפגשו ותחליטו רק אל תשכחו להודיע לנו... ולך רוני אני רוצה להגיד: תתני צ´אנס לשגיא, הוא משקיע פה הרבה בשביל לקבל את תשומת ליבך אז אפילו שהוא קצת קרצייה לפעמים תני לו את הצ´אנס שלו...

אתה יודע משהו

זה באמת רעיון טוב להיפגש. הקטע הוא שאני קצת מפחדת, אתה יודע, לא חסרים אנשים "נחמדים" באינטרנט. שגיא, מה דעתך?

Az_24

New member
כן, אבל עם המופרע הזה כבר דיברת

וחוץ מזה את יכולה לבקש ממורן שתבוא איתך עם עוד מישהו וככה תדאגי ששגיא לא יאנוס אותך (למרות שכבר ציינו פה שכושרו המיני לא משהו בזמן האחרון מאז שהוא התקלח והתכופף להרים את הסבון ואז חייזר אכזר בא ו...... (את ההמשך כותבי הטלנובלות ימשיכו לכתוב)

אני בהחלט חושב שזה רעיון מצויין!

את לא צריכה לפחד. אנחנו בהחלט צריכים להיפגש.

למעלה