יומיים אחרי היומולדת

מולי 1

New member
יומיים אחרי היומולדת

יומיים אחרי היומולדת שלך... מעניין אותי לדעת מי הן הבחורות שהתמזמזת איתן? האם אתה והיא תהיו עכשיו חברים? אני אצטרך לסבול זאת, אך לסבול לבד. אצטרך ללמוד לבטוח ברגש שלי גם בלעדיך, להשתמש ברגש, להרגיש גם בלעדיך...למרות שיהיה לי קשה. יהיה לי קשה בלעדיך עם כל החוסר ביטחון שלי. אני צריכה עכשיו אנשים קרובים שיתנו לי חום ואהבה. תמיד שיחקתי אותה קשוחה כלפי חוץ, ובפנים מסתתר יצור נזקק, קטן ונזקק לחום ואהבה, ואתה היחיד שנתתי לו להתקרב כל החיים שלי, רק לך היה תמרור ירוק, למעבר חופשי במסדרונות נפשי, אני מקווה שאתה מעריך את זה כי זה המון. חבל שזה מכתב שלא נשלח, כי רציתי שתדע כמה חשובה הייתה לי נוכחותך, כמה קשורה אני אליך, כמה מחוברים היינו, שקשה לי בלעדיך, וששפתיי חתומות. אני לא יכולה להוציא אפילו מילה. הדמעות שהוצאתי עליך על המעבר החופשי במיסדרונות העמוקים של נפשי יספיקו לאוקיינוס שלם, זה כמו תולעים מתפתלות מבפנים, ואני נותנת להן לגור שם, ככה גרת בליבי. ביי מתוקי. ביי. זה כואב. אני אלך היום הבייתה, אולי אוכל לקבל שם טיפה של חום. אכין לי עוגיות, ארגיש את המתיקות שבטעם. להתראות. אני חיה לי מיום ליום, משתדלת לשדר שהכל בסדר, פוחדת לנשום כי אם ארגיש מה שבפנים, בכאב ובשימחה ארצה להיות איתך, ולא אקבל את הפרידה. אז אני חיה בהדחקה, אך מנסה להתקרב לרגש כדי לא להעלם.

alon59925992

New member
מזדהה

הרגשה מוכרת היטב אבל כפי שכתבתי בהודעות אחרות בעמוד זה רק הזמן עושה את שלו לכן אל תפחדי להדחיק, אל תפחדי להרגיש שהפרידה קשה מנושא גם אם זה יקח שבוע או חודש או שנה או ארבע שנים בסוף תצליחי לחיות עם זה ולבנות חיים טובים וכמו כל פגיעה בחיים, צלקת נותרת ולא נשכחת והדמעות שנשפכו רבות מים , הריקנות שואבת כמו ואקום וצריך לזרום, צריך להצמד ובסוף זה ילך ויחלש , והחיים יתחילו להבנות מחדש, רק סבלנות במערבולת, אין טעם להאבק, צריך לצלול עוד יותר עמוק ולצאת מהצד השני בהצלחה

ה מוזה

New member
אחרי ..ההתרסקות נושמים לאט

אל תפחדי לנשום ..תנשמי לאט לאט .. עם כל נשימה הכאב יפחת ..זה כואב ומרסק את הלב לרסיסים כשבוטחים ונותנים גישה חופשית לכל החדרים הכי כמוסים .. ויום אחד מתעוררים ..ואותם החדרים מיותמים וריקים .. לאט לאט ..תמלאי לך אותם בדברים אחרים ..כן , בחברים טובים שיתנו מילה אוהבת , במשפחה שתעניק חיבוק , בכל מה שימלא את הריק .. לשחק אותה קשוחה ..להעמיד פנים שאת לא שבורה ..לחשוב שאת חזקה .. מותר לך להיות חלשה ולהגיד ..מותר לך להשבר ולהגיד .. מותר לך לאסוף לאט לאט רסיס רסיס .. בדרך שלך . בזמן שלך . במקום שלך . עם כל נשימה זה פחות יכאב ..אני מבטיחה .. אז קחי לך אוויר ..תקיפי עצמך בטוב ..בחום ..וברגש . ---------------
--------------- כמו ציפור נולדה לחופש אפרוש כנפיי לי אל הנופש כי תקוותיי בי שבו לקנן אשכח ימים ללא מרגוע אמצא מנוחה שלווה אלוה וגם שיריי חזרו להתנגן בין ידידיי על המרפסת אני ממש ממש נרגשת גם בליבי ארגיש את השינוי אתמול הייתי כעיוורת כה בודדה כל כך אחרת ופתע כמו חלום בלתי צפוי אמשיך לשיר שירי אוהבת אחרוז מילים פניני מחשבת ארגיש סוף סוף, הו, מה זה לחיות ימים נלחמתי לא ויתרתי על ייאושי סוף סוף גברתי על כן אני בין המאושרות... *מילים: שייקה פייקוב

למעלה