יומיים גדולים של MMA

favor

New member
יומיים גדולים של MMA../images/Emo175.gif

מתחילים היום עם האירוע המצופה של EliteXC: EliteXC- on CBS Saturday Night Fights 31/5/08- ניוארק, ניו ג'רזי הקרבות המקדימים: לייטווייט: ג'יימס ג'ונס (6-6) נגד קלווין קאטר (0-2) לייטווייט: מייק גרובס (1-0) נגד ג'ו סמפיירי (2-0) בנטמווייט: כריס ליג'אורי (7-7) נגד ג'ים בובה (0-2) סופר הביווייט: קרלטון האסלריג (0-1) נגד קרלוס מורנו (2-5) לייטווייט: זאק מקובסקי (1-3) נגד אנדרס סוארס (1-5) פייטרווייט: ווילסון רייס (0-3) נגד ג'אסטין רובינס (1-3-8) וולטרווייט: ניק סרה (2-4) נגד מאט מקובסקי (0-2) הקרבות המרכזיים: הביווייט: ברט רוג'רס (0-6) נגד ג'ון מרפי (2-4) הקרב שצפוי לפתוח את הערב יפגיש את אחד הלוחמים המפחידים ואולי המבטיחים של המשקל כבד בעולם, ברט רוג'רס. רוג'רס עדיין בלתי מנוצח לאחר שבקרב האחרון שלו ניצח את ג'יימס תומפסון (יריבו של קימבו) ב-KO. העובדה שרוג'רס מופיע באותו אירוע שבו נלחם קימבו יכולה לגרום לכך שבמקרה של ניצחון של השניים הם יפגשו בקרב הבא שלהם. ג'ון מרפי הרבה פחות פיזי מרוג'רס אך היכולות שלו על הקרקע הרבה יותר טובים ואם יהיה חכם יצטרך לקחת אותו לשם. הקרב הזה לא צפוי לעבור את הסיבוב הראשון. נשים: ג'ינה קארנו (0-5) נגד קייטלין יאנג (1-4) ג'ינה קארנו תגיע לקרב עם יתרון משקל משמעותי, היא לא הצליחה להגיע למשקל שהוצב לה. מדובר באחת הלוחמות המבטיחות והפופולאריות של ה-MMA המערבי (עם כל הכבוד יש לוחמות אסיתיות הרבה יותר טובות). העובדה שהיא מתאמנת הרבה עם בנים ובמיוחד במחנה המעולה של רנדי קוטור עוזרת לה להגיע לקרב מוכנה מהיריבות שלה. קייטלין יאנג היא סטרייקרית מוכשרת מאוד כשכל ניצחונותיה הוכרעו ב-KO בזמן קצר מאוד. למרות זאת בקרב האחרון היא הפסידה בהכנעה. אך יאנג היא היריבה הקשה ביותר שג'ינה פגשה ויש חושבים שהיא דוקא הפייבוריטית מביניהן. הקרב הזה הוא סוג של היסטוריה בסצנת MMA הנשים מכיוון שישודר לראשונה ברשת טלוויזיה, שלא נדבר על השידור החיי. מידלווייט: פיל בארוני (9-10) נגד ג'ואי וילאסנור (6-25) תחילה בארוני היה אמור להילחם נגד נינג'ה רואה, אך פציעה גרמה למפגש מאוד לא קל עם וילאסנור. שניי הלוחמים מגיעים לקרב ממקומות שונים מאוד. בארוני מגיע לאחר הפסד כואב לפרנק שאמרוק על התואר בסטרייקפורס ומיד אח"כ הופעה רעה מאוד נגד קולואה הוס באייקון. מנגד וילאסנור עם נוק אאוט מרשים בקרב האחרון שלו נגד ג'נסן. 2 הלוחמים מציגים יכולות עמידה חזקה מאוד אף על פי שוילאסנור יותר טכני אך נפל כמעט נגד כל שם שהוצב מולו בשנתיים האחרונות. אם בכל זאת יחליט לקחת את הקרב לקרקע כפי שעשה מול לואזו, סיכוי גדול שיצליח לנצח את בארוני שבו עבודת הקרקע היא חולשתו. תואר המידלווייט: רובי לולר (4-15) נגד סקוט סמית' (4-13) קרב על תואר המידלווייט היוקרתי של אליט. רובי לולר נמצא בכושר הטוב ביותר בקריירה שלו עם 4 נצחונות גדולים כש-3 מהם על מתחריו הגדולים (וילאסנור, טריג ונינג'ה). ניצחון מרשים בקרב כאן יזניק את לולר בדירוג העולמי ויזכיר לכולם אלוף אחר ב-UFC בדיוק על אותו משקל. סמית', שעד לפני פחות משנה היה לוחם UFC (חלש במיוחד), הגיע לאליט ובנצחון מרשים על קייל נוק סידר לעצמו קרב על התואר. ללולר יתרון מובהק בקרב מכל הבחינות, הכוח בידיים שלו והשליטה הצפויה בקרב צריכה לעזור לו לנצח ב-KO. לעומת זאת סמית' צריך להיות סבלני ולחפש את מכת הנוק אאוט המדוייקת שלו כדי שתזעזע את לולר. הביווייט: קימבו סלייס (0-2) נגד ג'יימס תומפסון (8-14) ייתכן מאוד שבקרב הזה נראה לראשונה מאיזה חומר עשוי קימבו סלייס מכיוון שבפעם הראשונה יפגוש יריב לגיטימי, לא זקן, לא מוגבל ובעל עבר של 22+ קרבות MMA בארגונים מוכרים מאוד ובמיוחד בפרייד. ג'יימס תומפסון הוא אומנם לא הלוחם האידיאלי, אבל אף אחד לא ייקח לו את הנצחונות המרשימים בפרייד שם חיסל את דון פריי והידהיקו יושידה בין היתר. אבל סובל מחוסר יציבות וסנטר מקרטון. קימבו צריך להיות אותו קימבו, להסתער מהרגע הראשון ולחפש את האגרוף המדוייק שיפיל את תומפסון לקרשים.

t-man

New member
צחי אתה תותח../images/Emo45.gif

היה כיף לקרוא את הסיקור...תומפסון הוא סטייקר או שיש לו יכולת קרקע טובה?הייתי רוצה לראות איך סלייס יתמודד עם מישהו שיוריד אותו לקרקע. לדעתי הקרב הכי מעניין הוא רובי לולר נגד סקוט סמית'-מדובר בשני סטייקרים איכותיים,לשניהם יש מה להוכיח לעולם ה-MMA.

favor

New member
סטרייקר לחלוטין

את באטרבין הוא לא לקח לקרקע אז אני לא רואה את זה קורה מול קימבו.

favor

New member
ראיתו אותו נגד בארוני

בוא נאמר שבארוני גמור יותר מאשר הוס חיי.

favor

New member
הקישורים לקרבות האירוע EliteXC

תואר המידלווייט: רובי לולר נגד סקוט סמית': http://www.dailymotion.com/relevance/search/Robbie%2BLawler%2B/video/x5mrlj_robbie-lawler-vs-scott-smith-elite_sport קימבו סלייס נגד ג'יימס תומפסון: http://www.dailymotion.com/relevance/search/Elite%2BXC%2BShowtime/video/x5mqrw_kevin-ferguson-vs-james-thompson-el_sport ג'ינה קארנו נגד קייטלין יאנג: http://www.dailymotion.com/relevance/search/Gina%2BCarano%2B/video/x5mjb7_gina-carano-vs-kaitlin-young-elite_sport פיל בארוני נגד ג'ואי וילאסנור: http://www.dailymotion.com/relevance/search/Phil%2BBaroni%2B/video/x5mpsj_phil-baroni-vs-joey-villasenor-elit_sport ברט רוג'רס נגד ג'ון מרפי: http://www.dailymotion.com/relevance/search/Brett%2BRogers%2B/video/x5mj2k_brett-rogers-vs-jon-murphy-elite-xc_sport הדעות שלי יותר מאוחר. רק תסמנו ספוילר בהודעות שלכם.

favor

New member
דעות../images/Emo58.gif

איזה אירוע איזה אירוע!!! באמת פורניצאל לא קטן לאירוע השנה. בכללי 12 קרבות היו באירוע ורק אחד הסתיים בהחלטה. אבל זה לא שהשופטים יצאו נקיים. ברט רוג'רס ממשיך את המרדף לקרב נגד קימבו, אחלה TKO דקה לקרב. בארוני ממש זוועה, אבל ממש! ניצחון טוב לוילאסנור למרות שבארוני אפס. קרב נשים מעולה, לא יכלו לתת קרב טוב יותר כדי לייצג את ה-MMA הנשי, רציתי שיאנג תנצח אבל מה זה משנה, ג'ינה לא רעה בכלל. אני אומנם לא דוקטור אבל שמישהו יסביר לי בבקשה על סמך מה השופט החליט שסמית' לא יכול להמשיך בקרב? הם לוחמים MMA לעזאזל!! לא שחקני דמקה ואפילו בכדורגל\כדורסל בגלל אצבע לעין השחקן יכול להמשיך.. חתכים, תפרים, שברים, רצועות קרועות.. עם זה אפשר להילחם, אבל אצבע לעין והרופא לא מאשר למרות שהלוחם יכול ורוצה להמשיך.. בזיון. בכל אופן 2 סיבובים מאוד טובים, אחד הקרבות האינטנסיבים שראיתי בתקופה האחרונה ואפילו סוג של יתרון מפתיע לסמית', לפחות נקבל קרב חוזר. קצת הרס מערך האירוע. סלייס נגד תומפסון היה קרב טוב. לא מדובר בלוחמים הכי גדולים בעולם, והיה ניתן לראות את הטעויות הטקטיים שלהם במהלך הקרב אבל מי ציפה לאיכות בקרב כזה, ציפינו לשואו וקיבלנו. דוקא סלייס זה שניסה כל פעם לקחת לקרקע עם גיליוטינה מצחיקה שהובילה ליתרון של תומפסון, אבל הוא כזה גרוע שאין לו מושג מה לעשות שם. לא מבין למה לעזאזל מרגרליריוטה עצר את הקרב שניה לפני האגרוף שיוריד את תומפסון סופית, זה היה יכול לספק שואו ומצד שני מי יודע ואולי תומפסון היה יוצא מזה כמו בסיבוב הראשון. עצירה מוקדמת ולא מוצדקת.. אבל שורה תחתונה הקרב סיפק את הסחורה.

גיא ע

New member
../images/Emo58.gif

למזלו של קימבו הוא קיבל את העזרה מהשופט המצחיק הזה. אם הוא היה עוצר בסוף הסיבוב השני שטומסון טחן את קימבו על הגדר זה כבר היה יותר הגיוני. לדעתי קימבו לא יגיע רחוק, הם יודעים את זה ורוצים לנצל אותו בתור מסחטת רייטינג. אין לו משחק קרקע כמעט בכלל, לוחם קצת יותר רציני מטומסון היה מנצח אותו, שלא להזכיר שבסיבוב השני נגמר לו האוויר. ולמה ג'ינה קורינו לא מסוגלת לחתוך משקל? היא שקלה 5 פאונד יותר מיאנג. אם היא לא מסוגלת, שתעלה קטגוריה. בסה"כ ארוע מצויין, אין לי יותר מה להוסיף למה שצחי רשם על העצירה המטומטמת של לולר-סמית...

talhorm

New member
דעות ELITE XC ../images/Emo58.gif

אירוע פשוט אדיר עם 2 החלטות פשוט לא טובות, במיוחד בין רובי לולר לסקוט סמית' עצירת קרב בזיונית שהרסה פה את קרב השנה בMMA לדעתי, הזכיר קצת את וונדרליי נגד צ'אק שבהתחלה הם נתנו כבוד אחד לשני וטעמו מכוחם אחד של השני, לולר הפגיז עם הBODY SHOTS כאב לי רק לשמוע את זה. ג'ינה קורנו, אני שמח שהיא ניצחה, באמת שיש לה פנים כאלה יפות, חבל שיהרסו
מסכים עם צחי, קימבו היה במרחק אגרוף להוריד את תומפסון לריצפה או במרחק טייקדאון אחד של תומפסון ואולי ניצחון על הקרקע או בהחלטה, מרגליוטה היה צריך לחכות עם זה. ג'ואי ויאסניור עכשיו יצטרך לחכות הרבה בזמן לטייטל שוט, גם REMATCH בין לולר לסמית', וגם אם לולר ינצח... אולי זה יהווה בעיה, כי הרי לולר פתח את ויאסניור בKO אכזרי בPRIDE שאולי ישפיע על ההחלטה לתת לו REMATCH עם לולר. ועוד טייטל שוט בכללי... בארוני... יש לי חיבה מסוימת לבארוני אז קצת כואב לי עליו, הוא הפך לקרלוס נייטון 2 של הMMA, מאזן 10-10.. חח ברט רוגרס הרשים אותי בפעם השנייה ברציפות, אני מאמין שהוא באמת יהיה היריב הבא של קימבו. ואני בעד זה. אחלה אירוע מומלץ בטירוף. חבל על העצירה והNC בקרב של סמית' נגד לולר, כי כמו שאמרתי זה לדעתי היה בדרך להיות קרב השנה.

M 8 5

New member
שמתם לב../images/Emo58.gif?

לסטירה שתומפסון הכניס לשופט אחרי שהוא קלט שהקרב הופסק?.. זה באמת היה ביזיוני , אבל דיי מוצדק. סך הכל מריח שם ריח חזק מאוד של ניסיון לקדם את קימבו שלא לדבר אפילו על קרב מכור? בסך הכל קימבו לא היה רחוק מההפסד הראשון שלו והוא מאוד מזכיר לי את טנק אבוט של שנות ה90 נותן שואו מעולה אבל חייב לשפר את עבודת הקרקע והסיבולת אחרת ההפסד הראשון יגיע מהר.

doom23

New member
חח כן ..

מעניין שמרגליותה לא החזיר לא ... הוא לא פראיר זה .. (פעם תקף אותו מעריץ באירוע של UFC והוא הרביץ לו וריתק אותו לריצפה) אבל מוסכם שמשהו מסריח היה שם ... איך שהוא לא עצר את קרב בסיבוב 2 ואחרי כמה אגרופים עצר את הקרב ... למרות שקימבו פירק אותו בסוף האגרוף לאוזן וואו חח אבל הוא עדיין היה כשיר להלחם מאד מוזר ... גם הסיומת של לולר והשני .. מוזר מאד ...

HendrixLostSon

New member
פעם ראשונה שאני רואה אירוע שלם של XC../images/Emo58.gif

ולמרות שהיה אירוע טוב, עם קרבות טובים.. אני חייב להגיד שהשופטים הורסים את הקרבות לחלוטין!! חוץ מ-2 הטעויות הגדולות של האירוע אצל רובי-סקוט וקימבו-תומפסון.. הם לא נותנים לצופה את האגרוף האחרון הזה שחסר, זה בסך הכל אגרוף אחד שישנה את כל התמונה, ב-UFC אנחנו רגילים לקבל עוד 2-3 אגרופים אחרי הנוק דאון, ולא מעט פעמים אחרי הנוק דאון עוד הקרב ממשיך, והלוחם שנפגע חוזר לעצמו. זה קטע מגעיל שמישהו נופל - נגמר קרב, קצת דם מהאוזן - נגמר קרב, אצבע בעין - נגמר קרב. בקיצור לא סתם זרקו את מרגליוטה מה-UFC הוא שופט בזיוני, וחבל שתופסון לא הביא לו אחת יותר חזקה.

favor

New member
אתמול נערך גם WEC 35 (אין ספוילר)

היה שם קארד פנטסטי אבל עדיין לא צפיתי באירוע ככה שאין לי דעות עדיין. אני מכנה את הארגון "הארגון הטוב בעולם למשקלים קלים". הקרבות המקדימים שם הם ממש גבוהים יחסית ויש שם כמות מאוד גדולה של קרבות איכותיים, אז שלא נדבר על הקרבות המרכזיים. מי שצפה מוזמן לתת חוות דעת. בטוח שהיה שם אירוע גדול.

favor

New member
נצל"ש UFC: קרבות שצפויים להתקיים

הראשון יהיה ככל הנראה חזרתו האפשרית של הרמס פראנקה שהושעה לשנה לאחר שהשתמש בחומרים אסורים. ולמרות שמועות על פיטוריו, הוא צפוי לחזור ל-UFC 87 למפגש קשה נגד פרנקי אדגר. הקרב השני הוא מפגש של גבריאל גונזגה נגד ג'אסטין מק'ולי ב-UFC 86. מעניין מאוד.

favor

New member
../images/Emo41.gifעדכון אירועיי ה-MMA../images/Emo41.gif

כל המופעים העתידיים והקרבות שנקבעו נכון לזמן זה (חלקם עדיין לא באופן רשמי), כמובן שהקארדים לא נסגרו בחלק מהם ויתכנו שינויים. ליד כל לוחם יופיע מאזן MMA ניצחונות-הפסדים-תיקו לפי הסדר הזה. המאזנים ניתנו ע"פ אתר שרדוג. WVR- סנגוקו 3 8/6/08- סאיטמה, יפן לייטווייט: דווין לודוויג (8-16) נגד מידלווייט: סאנאה קיקוטה (3-6-26) נגד כריס רייס (5-12) מידלווייט: פאביו סילבה (4-9) נגד קאזואו טאקהאשי (בכורה) לייטווייט: רודריגו דאם (1-7) נגד ג'ורג' מאסוידאל (2-13) הביווייט: מארסיו קרוז (2-3) נגד צ'וי מו באה (2-7) וולטרווייט: ניק תומפסון (1-9-35) נגד מייקל קוסטה (2-5) הביווייט: הידהיקו יושידה (1-6-7) נגד מוריס סמית' (12-12) מידלווייט: קאזואו מיסאקי (2-8-19) נגד לוגאן קלארק (1-11) הביווייט: קאזויוקי פוג'יטה (6-15) נגד טראוויס וויף (11-53) EliteXC- Return of the King 14/6/08- הונולולו, הוואי הקרבות המקדימים: לייטווייט: קואה ראמוס (0-4) נגד בנטמווייט: מארק אושירו (1-10) נגד מידלווייט: פול ברדלי (0-5) נגד פייטרווייט: דין ליסטה (1-1-1) נגד פי ג'יי דין (2-1) לייטווייט: מייק איינה (1-6-8) נגד קאלאו קוואן (8-5) הביווייט: כריס ברנרד (2-1) נגד לולוהאה מאה (0-2) מידלווייט: קאלה הוס (1-6) נגד ג'יאוף בומסטיד (1-2) הקרבות המרכזיים: הביווייט: ווין קול (6-11) נגד רפאל פייג'או (1-5) לייטווייט: ניק דיאז (7-16) נגד מוהסין קורבריי (2-7) סופר הביווייט: רון ווטרמן (2-5-15) נגד דייב הרמן (0-10) מידלווייט: מורילו רואה (1-8-15) נגד טוני בונלו (1-0-16) תואר הלייטווייט: קי ג'יי נונס (2-6) נגד איב אדוארדס (1-13-34) אדרנלין 14/6/08- שיקגו, אילינוי פייטרווייט: ג'ו פירסון (1-10-24) נגד ג'ון הוסמן (1-3-7) הביווייט: אדם מאסיג'בסקי (4-6) נגד לואיס טיילור (0-2) וולטרווייט: דום אוגריידי (0-4) נגד מייק סטומפף (1-9) לייטווייט: ג'ו ג'ורדן (2-12-39) נגד ראיין וויליאמס (2-5) הביווייט: אנתוני הייס (5-6) נגד קרי שאל (9-21) לייטווייט: אנתוני לאפסליי (3-11) נגד מארק מילר (3-8) מידלווייט: רוב קימונס (3-20) נגד הקטור יורבינה (4-11) לייט הביווייט: ארון רוסה (2-10) נגד רון פילדס (1-25-22) לייטווייט: קליי פרנץ' (2-15) נגד זאק ג'ורג' (3-12) וולטרווייט: רורי מרקהאם (3-13) נגד טייוואן הווארד (1-4) מידלווייט: טרי מרטין (4-16) נגד דאיג'ו טקאסה (1-11-7) לייטווייט: בארט פלאזבסקי (11-28) נגד ג'ף קוקס (5-9) וולטרווייט: בריאן גאסאווי (2-17-28) נגד טוני פרייקלונד (9-14) הביווייט: ג'ף מונסון (8-24) נגד מייק רוסו (1-9) דרים 4 15/6/08- יוקוהאמה, יפן טורניר הלייטווייט שלב 2: קאצוהיקו נגאטה (2-4) נגד שיניה אאוקי (2-15) טורניר המידלווייט שלב 2: קאזושי סקוראבה (1-10-24) נגד מלווין מנהוף (1-4-21) רונאלדו סוזה (1-8) נגד ג'ייסון מילר (5-21) טאיי קין (2-3) נגד זלג גאלסיץ' (3-8) גגארד מוסאסי (1-2-21) נגד דונג סיק יון (4-4) לייט הביווייט: אלאביודין גודזחייב (1-7) נגד אלכסנדרה פריירה (5-16) הביווייט: אליסטייר אוברים (11-26) נגד טאה היון לי (1-1) פייטרווייט: הידאו טוקורו (1-13-19) נגד דארן יינאויאמה (1-4) Godz of War 21/6/08- שארלוט, דרום קרוליינה נשים: לין אלבארז (1-2) נגד טסה סימפסון (בכורה) וולטרווייט: סרג'יו מוראס (0-3) נגד כריס קולדפלטר (5-2) וולטרווייט: מילטון ויירה (1-6-8) נגד פאט היילי (14-18) וולטרווייט: פיל קארדלה (2-7) נגד איבן דונהאם (0-5) הביווייט: כרמלו מאררו (2-7) נגד ניק הינשליפה (1-8) מידלווייט: מורילו בוסטמנטה (1-7-14) נגד ג'וש היינס (10-9) הביווייט: ג'ף מונסון (8-24) נגד קווין רנדלמן (12-17) סטרייקפורס- מלנדז נגד תומסון 27/6/08- סן חוזה, קליפורניה נשים: אליינה מאקסוול (2-2) נגד מיישה טאטה (1-1) לייטווייט: נאם פאן (4-14) נגד בילי אבאנגליסטה (0-6) תואר הלייט הביווייט: בובי סאות'וורת' (5-8) נגד אנתוני רויז (10-20) תואר הלייטווייט: גילברט מלנדז (1-14) נגד ג'וש תומסון (2-14) אפליקשיין- Banned 19/7/08- אנהיים, קליפורניה הקרבות המקדימים: לייט הביווייט: ג'אסטין לבנס (8-9) נגד ריי לאזמה (5-5) וולטרווייט: פטריק ספייט (0-6) נגד ג'יי ג'יי אמברוסה (1-9) וולטרווייט: מייק פייל (1-5-16) נגד ברט קופר (4-7) פייטרווייט: מארק הומיניק (8-15) נגד טרנל יאנג (7-9) הביווייט: אלכסנדר אמיליאננקו (3-13) נגד פול בונטלו (10-23) הקרבות המרכזיים: לייט הביווייט: אנטוניו רוג'ריו נוגיירה (3-13) נגד ורנון וויט (2-32-26) מידלווייט: מאט לינדלאנד (5-20) נגד פאביו נגאו (3-8) לייט הביווייט: רנאטו סובראל (7-29) נגד מייק ווייטהאד (5-20) הביווייט: בן רות'וול (4-29) נגד אנדריי ארלובסקי (5-12) הביווייט: ג'וש בארנט (5-22) נגד פדרו ריזו (7-16) הביווייט: פידור אמיליאננקו (1-27) נגד טים סילביה (4-24) דרים 5 21/7/08- אוסאקה, יפן חצי גמר טורניר הלייטווייט: קאול אונו (4-10-25) אדי אלברז (1-14) טאצויה קוואג'ירי (1-4-22) הביווייט: מירקו קרו קופ (2-6-23) נגד ג'רום לבאנר (1-3) תואר הוולטרווייט הפנוי: היאטו סקוראי (2-8-32) נגד ניק דיאז (7-16) גמר טורניר הלייטווייט WEC 35 3/8/08- לאס וגאס, נבאדה וולטרווייט: תומי ספיר (3-9) נגד פייטרווייט: לאונרד גארסיה (3-11) נגד פייטרווייט: מיכה מילר (1-9) נגד בנטמווייט: קנג'י אוסאווה (2-7-13) נגד פייטרווייט: קאב סבנסון (2-12) נגד הירויוקי טקאיה (1-5-9) תואר הוולטרווייט: קרלוס קונדיט (4-22) נגד הירומיצו מיורה (4-9) תואר הלייט הביווייט: בריאן סטאן (0-6) נגד סטיב קאנטוול (1-5) תואר הלייטווייט: ג'יימי וארנר (2-14) נגד מרקוס היקס (0-8) IFL 15/8/08- ניו ג'רזי תואר הוולטרווייט: ג'יי היירון (4-15) נגד תואר הפייטרווייט: ואגני פביאנו (1-10) נגד תואר הלייט הביווייט: ולאדי מטיושנקו (3-21) נגד

גיא ע

New member
תודה! מה זה ל-14/6 עוד לא סגור הקארד

ב-EliteXC? גם גף מונסון נלחם שני קרבות בהפרש של שבוע, מה הוא במצוקה כלכלית?

favor

New member
עדיין לא סגור

ג'ף מונסון חוגג השנה. בינתיים יש לו 3 מיין אבנט באירועים משמעותיים (אחד היה בסנגוקו 2 מול בארנט).

talhorm

New member
דעות WEC34

אם חשבתם שהאירוע של ELITE XC יום לפני כן היה אירוע גדול, חכו שתראו את האירוע של WEC פשוט אדיר!!!!!!!!!!!!!!! הקרב של מיגל טורס נגד מאידה והקרב של ג'נס פולבר נגד יוריאה פייבר, 2 קרבות השנה שלי, אני לא יודע איזה קרב היה טוב יותר, פשוט מלחמה אדירה, אחרי הקרב של מיגל טורס הייתי בשוק וחשבתי לעצמי "הינה לא קרב השנה, הינה קרב המאה", ואחרי זה המלחמה הזאת קרב של 5 סיבובים הטובים ביותר שראיתי בMMA, וראיתי הרבה קרבות שהגיעו ל5 סיבובים, פשוט מלחמה אינסופית, לפולבר יש סנטר של HW, פייבר מהיר ומדהים בכל עמדה, פשוט בכל עמדה, ואם מדברים על לוחם שמדהים בכל עמדה, מיגל טורס אפילו הרשים אותי עוד יותר מפייבר, אחרי הקרב הזה אני בשיא הרצינות מגדיר אותו כP4P הלוחם הכי טוב בעולם, איזה יכולת בעמידה, איזה יכולת על הקרקע, איזה שילוב של מכות! מול יריב בכלל לא קל שספג כ"כ הרבה ונתן גם המון אז כבודה גם למאידה. בקיצור ארבעת המופלאים האלה בקרבות המשקלים הקלים עשו את האירוע הזה מושלם, 5 כוכבים, הייתי רוצה לראות גם את הקרב של טורס מגיע ל5 סיבובים, כי זה היה פשוט מטורף. ושוב נחזור לפייבר... איזה טייקדאונים איזה עבודה על הקרקע, ובקרב הזה הוא הראה שיש לו סטנדאפ מעולה יד ימנית מעולה, וקמבו גדול, אז הרבה כבוד לכל הלוחמים. לסיכום, אירוע מומלץ - רוצו לראות. עכשיו צריך שטורס יעלה משקל ל145, כי אני רוצה לראות פייבר נגד טורס, מי בעד?

talhorm

New member
אחרי צפייה חוזרת

טורס נגד מאידה זה קרב השנה שלי! היה טוב יותר מפייבר נגד פולבר, HELL... הקרב הזה היה טוב יותר מבאנר - גריפין 1, חובה לצפות בזה.

למעלה