יומיים הבאים

rambling

New member
יומיים הבאים

צריכים להיות מעניינים. שלושה ארועים צפויים: 1. בית המשפט יתכנס לקבוע אם מפלגת השלטון עברה עברות בחירות. זה כמובן אם תומכי מפלגת השלטון יפסיקו את המצור על בית המשפט וההפרעה למהלך החוק. אם הם יימצאו אשמים יפרקו את המפלגה, היא תוצא מחוץ לחוק ויפזרו את הממשלה. אולי זה סוף סוף ירצה את הצהובים. 2. מפגן של הצבא, חיל האוויר וחיל הים. 3. וכמובן יום הולדת למלך. בינתיים בימים האחרונים כל יום נהרגים ונפצעים מפגינים צהובים מנשק חם של האדומים כמו רימונים ממטולים, פצצות ויריות שהם יורים לתוך מתחמי ההפגנה של הצהובים ותחנת הרדיו שלהם בהתקפות של פגע וברח. מעבר לזה נגרם לתאילנד נזק של ביליונים מאובדן תיירות ופגיעה תדמיתית בגלל חסימת השדות תעופה. אתמול הייתי בוואט פרה קאו, אף פעם לא ראיתי את זה ריק כמו אתמול. מעבר לזה אבל לא מרגישים כלום, יש לי מבקרים ואני מסתובב הרבה בכל האתרים התיירותיים (בפעם המי יודע כמה..) חוץ ממיעוט התיירים אין שום השפעה על העיר.

Benkok

New member
בית המשפט פיטר את סומצ'אי וחבריו...

בית המשפט קבע הבוקר בגדול שהבחירות נקנו בכסף והטיל על סומצ'אי וחבריו לPPP איסור התעסקות בפוליטיקה ל5 שנים. זה לא אמור להוציא את הקופים מהשדה??? יאללה לכו הביתה כבר... באותו נושא - מנכ"ל שדה התעופה בישר היום שגם אם יעזבו את השדה במיידי כל המפגינים - עדיין ייקח לו שבוע לפחות לפתוח את השדה בגלל שהם צריכים לבדוק את כל השדה נגד חבלות, מערכות מחשוב לא תקינות, פצצות מוסתרות וכו'. מי היה הגאון שהחליט לשתק את המדינה הזאת שבועיים לפני הפיק סיזן?? קופים

Benkok

New member
שיא ישראלי חדש

שנינו הקדמנו את פספורט בדיווחים...

rambling

New member
מודיעין

אני נהפכתי בעל כורחי למודיעין ו"הדובר הלא רשמי" של סוואנאפום בשבוע האחרון אז אני עוקב בדריכות. היו אמורים להגיע אלי מבקרים מארבע מדינות שונות עם חמש חברות תעופה. רובם כנראה לא יגיעו. הרבה נזק עשו הצהובים לתיירים ולמקומיים שחיים מתיירות. מישהו אמר לי שיש גם שמועות שהם גרמו לנזקים רציניים בתוך השדה תעופה ובגלל זה ייקח שבוע ואולי יותר עד שיפתחו. אולי הם עשו את זה למקרה שיפנו אותם בכוח. הם עשו חשבון כנראה שיש להם הרבה יותר מה להפסיד גם במחיר פגיעה בכלכלה של תאילנד השנה.

פספורט

New member
נרדמתי בשמירה ../images/Emo6.gif

אלו חדשות עבורי , אני מופתע לא ידעתי על כך , אכן שיא ישראלי חדש
מה יהיה עם הקופים הצהובים ? עוד פעם בחירות ? ואם יפסידו שוב ? איפה הימים הטובים עם טאקסין , כל סוחר סמים נורה למוות ללא משפט.. היו ימים...

Benkok

New member
עוד בחירות...עוד סופ"ש ללא אלכוהול...

לפעמים אני חושב שאת כל ההפגנות האלה מממנים מפעלי המים המינרלים. גם הרוויחו אלפי לקוחות צמאים שישובים בשמש כדי להפגין, וגם מובטח להם לפחות סופ"ש שלם ללא אלכוהול שיגביר את צריכת המים... לגבי מה הולך לקרות - לא צריך להיות רון בן ישי כדי לצפות את העתיד... ביום שני הקואליציה תמנה ראש ממשלה חדש, שכמובן תוך פחות מחודש יתגלה שגם הוא איכשהו קשור לטאקסין ויואשם באיזה 2 מיליארד באהט שחיתות או משהו כזה. האופוזיציה תעשה בלאגן עוד פעם ותדרוש את התפטרותו. בית המשפט יאשים אותו בשחיתות ויטיל עליו הרחקה מפוליטיקה. מה נראה לך? שבישראל המציאו את המושג "הון ושילטון"?

פספורט

New member
הרגת אותי ../images/Emo6.gif

סביר להניח שכך יקרה , למרות שאני תומך באדומים אני מקווה שבבחירות הבאות דווקא הצהובים ינצחו...די נמאס...רק שיהיה כבר שקט , הם עשו נזק גדול לכלכלה , גם לעסקים שלנו...

למעלה