יומיים טובים

יומיים טובים

יומיים לא רעים עברו עלי. נראה לי שאני מתחילה לראות שוב קצת אור בחיים, כמובן במקביל לרע . אני לא מוותרת על הכאב שלי ועל הזכות והצורך לבכות אותו. אבל קרה משהו בעקבות המחשבה האיומה של השבוע שעבר שגרמה לי ממש לחשוב על דברים קיצוניים שלא חשבתי שאני, יעל, כפי שאני מכירה את עצמי, מסוגלת לחשוב. זו הייתה סטירת לחי לא קטנה. אני עדיין מנסה לעבד את מה שקרה שם בדיוק, אבל משהו אני יודעת בבטחון וזה שיש לי בן זוג נדיר שאיתו אני רוצה ל-ח-י-ו-ת!!! נבהלתי,ואני מחליטה שאני רוצה לחזור לחיים כי יש יותר מדי להפסיד ואני מאד מנסה להתמודד עם הקושי של החיים הכפולים האלה- השקיעה ברע והחיפוש בקטנות של הטוב והלתת לעצמי לגיטימציה להרגיש ולחיות במקביל את שניהם בלי להרגיש שאני בוגדת בזכרונה של בתי האבודה. קשה, אבל אני עובדת על זה! סתם רציתי לשתף אתכם בתחושה הכללית הנוכחית לילה טוב יעל

תמי ס

New member
יעל - את בדרך הנכונה

ואינך בוגדת בזכרה של בתך. היא שם ותמיד תיזכרי אותה, אבל חייך חשובים ואת תמשיכי אותם ותבני לך משפחה נהדרת, כי בן זוג נהדר כבר יש לך. כמו שהספקתי להכיר כאן את אודי, הוא רגיש בצורה מדהימה, וקשוב ומבין, ומנסיוני ומנסיון חברותיי, לא כל הגברים הם כאלה, למרות שהם משתדלים. אז אנא, למענך, למען אודי, למען בתך שצופה בך ולמען ילדייך העתידיים, המשיכי בדרך זו וחזרי לחיים. אמנם יהיה עוד הרבה בכי בדרך, ומשברים ומכאובים, אבל המשיכי לצעוד! מחכה לך המון טוב, ואת יודעת זאת.

יעלי שלנו - כל הכבוד

הי יעלי אני ממש שמחה בשבילך. זה צעד גדול קדימה, הידיעה שצצה לה יום אחד שעם כל הקושי (והוא עצום והוא עדיין שם) החיים הם כאן ואין תבונה בלחיות רק עבור מה שהיה ואבד, צריך לחיות גם עבור העתיד. אותי לימד האובדן רבות על המוות, אבל גם החיים, ערכם וחד פעמיותם ובמידה מסויימת היום אני מרגישה אדם מאושר יותר ומעריך יותר (וגם לפני כך הייתי, אבל העומק שונה). אני חושבת שכל התנסות בחיים יכולים לקחת למספר כיוונים. אני וודאי האחרונה שתמליץ על להפסיק להתאבל, אבל אני חושבת שבאבל תקין אחרי הרע העמוק והגדול מפציע גם אור ומופיעה גם תקווה וצריך לאחוז בהם בשתי הידיים. אני מאוד שמחה שעידכנת אותנו בהתפתחות הזו ומאחלת לך עוד הרבה ימים כאלו. נצרי אותם בליבך וכך יהיה לך "מאגר חירום" לימים הרעים שעוד זוממים להתנפל עליך. הם עוד יבואו, אבל את כבר יודעת שמעבר להם מצפה לך אושר גדול. באהבה פילה סגולה

יעלי שלנו - כל הכבוד

הי יעלי אני ממש שמחה בשבילך. זה צעד גדול קדימה, הידיעה שצצה לה יום אחד שעם כל הקושי (והוא עצום והוא עדיין שם) החיים הם כאן ואין תבונה בלחיות רק עבור מה שהיה ואבד, צריך לחיות גם עבור העתיד. אותי לימד האובדן רבות על המוות, אבל גם החיים, ערכם וחד פעמיותם ובמידה מסויימת היום אני מרגישה אדם מאושר יותר ומעריך יותר (וגם לפני כך הייתי, אבל העומק שונה). אני חושבת שכל התנסות בחיים יכולים לקחת למספר כיוונים. אני וודאי האחרונה שתמליץ על להפסיק להתאבל, אבל אני חושבת שבאבל תקין אחרי הרע העמוק והגדול מפציע גם אור ומופיעה גם תקווה וצריך לאחוז בהם בשתי הידיים. אני מאוד שמחה שעידכנת אותנו בהתפתחות הזו ומאחלת לך עוד הרבה ימים כאלו. נצרי אותם בליבך וכך יהיה לך "מאגר חירום" לימים הרעים שעוד זוממים להתנפל עליך. הם עוד יבואו, אבל את כבר יודעת שמעבר להם מצפה לך אושר גדול. באהבה פילה סגולה

מירבא

New member
כיף לשמוע

מי יתן ויהיו יותר ימים כאלה. חמודה זה נפלא שיהיו רבים רבים מאלו.

karen01

New member
איזה הודעה נפלאה!

תמי והפילה די כתבו את מה שהיה לי להגיד כשקראתי - אני כל כך שמחה לשמוע את זה! אני זוכרת את דמעות העצב שהעלית בי בהודעה הראשונה שלך, ועכשיו שוב העלית בי דמעות - הפעם של טוב. וכמו שאמרו - הדרך עוד ארוכה ויהיו נפילות, אבל נשמע כאילו שהשיא השלילי כבר מאחוריך. הרגע שבו הצלחת להגיע להחלטה לבחור בחיים, זהו רגע המפנה. לגבי "בגידה בזכר הבת שאבדה" - אני לא חושבת שיש דבר כזה. במשך חייה הקצרים היא היתה התגלמות החיים והאושר, ולכן דוקא לחיות תוך כדי זכרון שלה נראית לי דרך הרבה יותר נכונה ובריאה מאשר לחיות את המוות. כולנו "סוחבות" איתנו את הילדים המתים שלנו, חלקנו "סוחבות" גם מתים אחרים קרובים לנו, וזה שאני מתעצבת מדי פעם, בוכה עליהם וזוכרת אותם לא עומד בסתירה לאהבה שלי אליהם, ולאהבה שלי לחיים ולהמשכיות. הרי יש לנו מספיק אהבה ומקום לכולם - גם לילד שמת וגם לאלו שייוולדו. שולחת לך חיבוק-חיזוק גדול, קרן.

קטיה 007

New member
שרק ימשיכו הימים האלו../images/Emo105.gif

יעל שרק ימשיכו הימים האלו ההתמודדות לא מפסיקה אך כך גם החיים ותקווה מקווה שזה ימשיך ואף יתעצם קטיה

למעלה