יומיים לפני החתונה

יומיים לפני החתונה ../images/Emo12.gif

זהו, עוד מעט כמעט... הכל סגור (אולי לא? אני כבר לא זוכרת
) אז מה בטוח סגור... מקום- ירוק על המים צלם- לב, מאילן לורנצי d.j - ארז משבלול פרחים- מור עיצובים מאפרת- אתי אלבכרי ספרית- מריה שמלת כלה- קומודה. נעליים- רוני מימרוד חליפת חתן- דורין פרנקפורט. נעליים- אלדו רב- מאיר אזרי מבית דניאל טבעות- זיוה דן ירח דבש- עמק הלואר ופריס. זהו... בעקרון הכל טוב, אנחנו משתדלים לישון טוב ולהנות מכל רגע פנוי (שזה מצרך נדיר...) ולסיפור הגדול מכולם
אתמול בערב היינו אצל זוג חברים כדי לתאם עמדות- הם אלה שילוו אותנו.
וככה, עם כל ההתרגשות בעודי מדלגת לכיוון המטבח, מעדתי ונפלתי
לא נורא, יכול להיות יותר גרוע... מה שכן, שני האבירים- רועי והחבר חשו צורך עז להציל אותי... מה שרק גרם לדבר להיות יותר נורא. דפקתי את הראש ברצפה וגם את הברכיים. יש לי מצח נפוח ופצע באף
הברכיים שלי כחולות (טוב שהשמלה שלי לא מיני
) אני מתארת לעצמי שעד יום ראשון הנפיחות בראש תרד... ומקווה שהפצע באף ישאר סולידי
ומחכה בקוצר רוח לנפלאותיה של אתי- כדי להסתיר כל פגם. זהו- אני טוענת שטוב שזה נגמר כך והלוואי שזו תהייה הצרה היחידה. דרך אגב- היה אמור להיות משחק ביום ראשון (דבר שביאס אותי עד מאוד) אבל הוא נדחה. כך שאתמול קרו גם דברים טובים

הילית*

New member
לנועה, סוף שבוע אחרון של רווקות

שיהיה לכם סוף שבוע נהדר, מלא ציפיה בהתרגשות ליום ראשון- היום שלכם !!! שיהיה לכם המון אושר, אהבה ושמחה...

היי נועה , מאחלת לך סופ"ש כייף של

רווקות, ובקשר לנפילה , תנוחי והכל יעבור, כי כמו שאומרים ה"עד החתונה זה יעבור" ותאמיני לי שזה נכון.

אתי@

New member
שיהיה לכם סופשבוע רגוע ../images/Emo24.gif ../images/Emo45.gif

לגבי הנפילה - הלוואי שזאת תהיה הצרה הכי גדולה של החתונה שלכם!!! בכל אופן, אין לי ספק שאחרי שאתי תאפר אותך לא יראו שנפלת, ובטח גם את תשכחי מזה...
שיהיה המון בהצלחה וספשבוע ללא דאגות אתי@

אינצה

New member
נועה

הכל מוכן ועכשיו הגיע הזמן לנוח (מזל שאתם יכולים להרשות לעצמכם) בקשר לנפילה, אני בטוחה שתשכחי את כל הכאבים (ואתי תשכיח את הפצע באף) והכל יהיה בסדר. אין לי מושג למה זה ככה אבל כאילו להכעיס כל הדברים האלה קורים עכשיו. גם אצלי (11 יום לםני החתונה) צמח לי הרפס על השפה (לא זזה בלי הזובירקס), נשברה לי ציפורן ונקעתי את הרגל. מה עוד יכול לקרות??? יקירתי, תאפשרי לעצמך לנוח כמה שיותר ולהינות מסוף השבוע האחרון לרווקות.
שרון

galitm

New member
נועה ! תרגישי טוב ותנוחי היטב ../images/Emo24.gif

לפני היום הגדול. מאחלת לך להחלים מהר מה"פציעה" ושתהיה לכם אחלה חתונה שבעולם. המון
לשניכם - תיהנו ושתהיו תמיד מאושרים

צוקה

New member
וואו! קחי נשימה עמוקה ותתחילי

להנות כי החלק הכייפי שאליו חיכיתם כ"כ הרבה זמן ממש הגיע, אפילו הססמא הסבתאית המוכרת "עד החתונה זה יעבור..." ממש מתאימה פה. את תראי שביום של החתונה את תקומי עם חיוך, מאושרת ורגועה והכי חשוב - המון המון מזל-טוב וחיים מאושרים מלאי אהבה

שירי71

New member
לנועה ורועי

נראה שדברים תחת שליטה (חוץ מהנפילה) ומתארת לעצמי שאתי אכן תעשה עבודה מצויינת עם האף! שיהיה לכם סופש אחרון לפני החתונה עם רוגע ושלווה ולא ליפול! אגב עמק הלואר מקסים, היינו בצרפת לפני שנה. יהיה לכם בטח מה זה כייף! ואגב המשחק, יום או יומיים לפני חתונתו יש איזה קאמבק גדול של איזה מישהו (ג´ורדן" או שאני בורה עוד יותר?) וחבר שלי אמר שמזל שזה לא על היום של החתונה. לדעתי אם זה היה על אותו יום ספק אם היה מגיע.

למעלה