יומיים לפני שיפגוש את ג'ון ג'ונס ב-UFC 152

יומיים לפני שיפגוש את ג'ון ג'ונס ב-UFC 152

בואו לראות מי זה ויטור בלפורט. אריה זקן או דינוזאור צעיר?

קריאה מהנה

פור דה רקורד, אחרי דקה ועשרים שניות של צפיה,

עצרתי ואני כותב את התגובה הזו לגבי ההצהרה מגוחכת שלכם בסגנון: "אנחנו מבינים יותר מכם הצופים כי אנחנו יושבים מול המצלמה ואתם מקשיבים לנו.."

ובכן, אתם לא מבינים יותר טוב, רק לקחתם יוזמה ואתם דבקים בה, להעלות כל תקופה או כל ארוע UFC סרטון פרשני.
פרשנות זה כיף לקרוא, לשמוע, במיוחד אם זה ישראלים, גם אם לא תמיד מסכימים, ולכן יש צופים. במיוחד אחרי ההתנתקות ההמונית פה בפורום מאגו טוטאל, וסחתיין עליכם על היוזמה. זה לא כי אתם מבינים יותר טוב, אלא כי אתם משמיעים את קולכם ואנחנו אוהבים להקשיב.

ניסיון בזירה אני מניח שאין לכם, ואני מקווה שאתם מתאמנים בתחומי ה MMA כמו איגרוף איגרוף תאילנדי, BJJ והאבקות, ואם לא, אז מה חבל כי הפרשנות היתה יכולה להיות יותר מקצועית, אבל להגיד שאתם מבינים יותר טוב זו בורות.

בכל מקרה, המשיכו את עבודתכם המסורה כי אני נהנה מהפרשנות שלכם וממש לא בא לי להתעסק בנושאים כמו מי מבין יותר ולמה...

fightwear

New member
הכל בצחוק

אני מעריך את התגובה שלך גולן, חשוב שתבין שזה נאמר בציניות וצחוק. אחרי שקיבלנו תגובות בפעם הקודמת של למה אתם מעלים תוכנית כי אנחנו לא צריכים אותכם כי אנחנו מבינים לא פחות אז אני ואיתי צחקנו שזה ממש לא קשור למי מבין יותר ולכן הדברים נאמרו בציניות (שאותה הבינו רוב האנשים שפנו אליי וצחקו איתי על זה) אבל אם זה לא עבר ככה אז חשוב שתבין שזאת היתה הכוונה. התוכנית היא לא רק פרשנות בלבד אלא יש בה גם אפקט של בידור כדי שלא יהיה משעמם (לא תמיד מצליח לנו :) ) אנחנו עושים את זה בשביל ההנאה ובשביל לחשוף את הספורט לכמה שיותר אנשים. ולגבי ההערה האחרונה שלך אני אשמח לחלוק איתך שלאיתי יש נסיון גם בתור לוחם MMA וגם בתחרויות BJJ ואילו אני רק התחרתי בBJJ, אבל אני וגם איתי מתעסקים בספורט בצורה מקיפה בחיים שלנו הרבה מעבר לרק באימונים

elvis18

New member
הם יותר מסתם פרשנים בתחום ...

אחד מהם (כותב המאמר)הוא מאמן מוכר בתחום הMMA והBJJ בעל קרבות זירה ועם רקע גדול בתחום הלחימה מזה המון שנים ,שיש לו קבוצות שהוא מאמן תחת הארגון RGDA - GRACIE HUMITA ISRAEL , בראשות משה קיץ ...

ולגביי האמירה - זה סה"כ היה בבדיחות הדעת לטעמי ...

למעלה