יומירה ושירות צבאי

שרון328

New member
יומירה ושירות צבאי

אני נמצא בשנה השנייה של ההתנדבות יש לי קרוהן ואני אמור להתחיל טיפול ביומירה מישהו יודע אם זה אפשרי לרשת עם התרופה הזאת? ואם יש אפשרות שצבא יסבסד חלק מהמחיר שלה?

hillator

New member
תגובה

אני לא רופא ולכן אני לא אתן תגובה האם אפשר או אי אפשר לעשות שרות עם התרופה בגדול אם אתה מטופל רפואית דרך הצבא-> צה"ל ממן לך את התקופה אחרת קופת חולים אמורה לממן. בנוגע לשירות כמתנדב אם זה יוצר בעיה מבחינת תנאים פנה לרופא תא מתנדבים, אתה אמור לשרת בתנאים רפואים המתאימים לך התרופה בד"כ ניתנת בבית בהזרקה עצמית אז אני מניחה שלחת לא תהיה בעיה בברכה ורק בריאות

שרון328

New member
ואו את מהירה

אני משרת בבסיס סגור ובגדול אן ל יבעיה עם התנאים השאלה שלי היא אם אני אצטרך לעבור בסיס או לסיים את השירות בעקבות הטיפול בתרופה? עם מי ניתן לדבר בנושא זה?

hillator

New member
רופא תא מתנדבים

בגדול אני מאמינה שאם אתה מסוגל לקחת את התרופה בבסיס לא תהיה לכך בעיה או אם לתרופה את השפעות מיוחדות. אבל מי שקובע בסוף זה רופא תא מתנדבים.

hillator

New member
ומכוון שאף אחד לא פה לא רופא

ובטח שלא גסטרו אי אפשר להגיד לך. הכי אני מציאה: א. תדבר עם הרופא שלך. ב. תפנה לתא מתנדבים שהם יפנו לרופא שם. שוב בגדול לא אמורה להיות בעיה זה לא איזה טיפול כימוטרפי או תרופה כזאת אבל אני לא רוצה להתחייב

למעלה