יומן חלומות בסיסי

ShotgunRider

New member
יומן חלומות בסיסי

שלום לכולם, רציתי לשאול האם ניהול יומן חלומות בסיסי אפקטיבי מספיק?
למען האמת יש לי המון דברים לדחוס לתוך 24 שעות ביום ויומן חלומות הוא אחד מהם. אני משקיע כ-15 דק' ביום בשביל מטרה נעלה זו. 5 דקות כשאני מתעורר- לשחזר את החלום בראש, 5 דק'- כתיבה וזיהוי עוגנים ועוד 5 דק'- כתיבת החלומות.

השאלה שלי האם זה מספיק? כי למען האמת אני כמעט ואף פעם לא מצליח לרשום את כל הפרטים אז אני מסתפק בתיאור די כללי (אחרת יכול הדבר לקחת 30-40 דק'...)

תודה לעונים ושבוע טוב

אל על2

New member
שלום:)

האם 15 דקות זה זמן מספיק לכתיבת חלומות צלולים? חד משמעית, כן. כמובן שאם תרצה לפרט יותר על חלומות אז מותר..אך אם אתה זוכר את חלומותיך בצורה טובה..אין סיבה ליותר.. (אלא אם כן אתה רוצה לקרוא אח"כ חלומות מפורטים ולהיזכר בהם יותר טוב..חח) אתה סתם רושם יומן או שאתה רוצה גם להיכנס למצב של חלום צלול? בכל מקרה אנחנו כאן ב2 המקרים:) ברוך הבא לפורום:)

ShotgunRider

New member
תודה על התגובה הסופר מהירה...

כפי שציינתי בפועל יוצא לי שאני מקדיש לכתיבה עצמה 5 דקות (10 דקות הולכות לניתוח עוגנים ושחזור)...
&nbsp
ודאי שאני רוצה להכנס למצב של חלום צלול. בעבר עשיתי בדיקות מציאות במשך זמן רב אך התייאשתי כיוון שלא ראיתי תוצאות (למעט מיני חלום צלול שלא היה ממש צלול). לכן עכשיו אני מתמקד יותר ביומן (כבר למעלה משנה שאני כותב בו...) עד שאחליט שרמת המודעות שלי בזמן החלום גבוהה מספיק כדי להתחיל בדיקות מציאות ושיטות..
&nbsp
תודה רבה

אל על2

New member
חח בבקשה:)

האמת היא שסתם נכנסתי לפה באמצע הלילה..חח זה כיף לבקר פה ולענות.. וזה גם נשמע שאתה הולך בדרך הנכונה:) הייתי ממליץ לך לעשות את הבדיקות מעכשיו כי זה נשמע שאתה כבר מאוד מתקדם בנושא (שנה לכתוב יומן ועוד 15 דקות כל פעם זה לא צחוק..כל הכבוד לך) והכי חשוב זה לא להתייאש:) הרוב כאן (אם לא כולנו) לא הצלחנו הרבה זמן עד שהחלומות הצלולים (או חצלולים בקיצור) התחילו להגיע..חח אני מזמין אותך לדפדף בפורום ולהסתכל על התקדמויות של אנשים אחרים..זה מעורר השראה וגם נותן לך מוטיבציה להמשיך בהצלחה חחח:]

אל על2

New member
יום טוב:)

או לילה טוב..חח אני הולך לישון עכשיו.. (אני פה לעזור:)

למעלה