יומן חלומות כראי להיסטוריה

וולפהרט

New member
יומן חלומות כראי להיסטוריה

בשעה טובה הגעתי היום לעמוד 500 ביומן חלומות!!!
ולא, הוא בכלל לא עדכני, יש לי עוד פיגור של 3 שנים לכתוב במסודר. כנראה לעולם לא אשלים את הפער....
אבל מצד שני, כשאני כותבת על חלומות מלפני 3 שנים אני מרגישה כאילו אני כותבת ביומן רגיל, כי היומן חלומות מתאר לי תקופות שעברתי, נקודות בחיים, מקומות מרכזיים מאותה תקופה, רק עם הפאן הלא הגיוני ומלא דמיון. בקיצור, כיף לנבור בהיסטוריה:)
אני כותבת במחברות, עם עיפרון, מרגישה נוח ככה לקשקש דברים בצד: מפות של האזורים או ציורים קטנים. בכתיבה במחשב יש פחות חופש לדעתי.
מה אתם חושבים? איך אתם כותבים?

Boglob

New member
...

הכתב שלי הוא אסון ביולוגי, שלא לדבר על הציורים שלי אז אני רק רושם כמה שאני רק יכול.
פה לוקח לי 5 דקות וביומן לוקח לי 20 דקות על אותו חלום.

מזל טוב :)

פאק עמוד 500... למה שלא תפתחי יומן חדש, עדכני, ותרשמי בו, ולאט לאט תשלימי את הפער? או שזה מה שאת עושה בכל מקרה..
אני בדיוק השקתי יומן חדש, והיום מיליתי את הדף הראשון. חלום הזוי, על זה שאני חלק מקבוצה של ילדי מהגרים מזרח אירופאים לקנדה, ויש שם איזה איש מבוגר שאני יודע שהוא השפעה רעה, ומנסה להתרחק ממנו
.
ברור שאני מצייר ליד. יש מלא דברים מגניבים וזה מה שהכי מזכיר כשאני קורא את מה שכתבתי לפני שנים.
חס וחלילה יומן ממוחשב :/

וולפהרט

New member

מאחרוני כותבי היד:)))))
צריך פעם לסרוק קטעים, להשראה לכאן! גם אתה! ציורים קטנים גם:)
חשבתי על לפתוח חדש, אבל זה יבאס אותי לסיים מחברת אחת באמצע, ותמיד יש סיכוי שזה רק יעשה לי יותר בלגן אם פתאום אתעצל ושוב אכתוב על דפונים....
הצעה אחרת?

יהיו קטעים לא ברורים..

חלקים מהיומן שלי לא מיועדים לכולם, אז מצאתי שיטה.
את מה שאני לא רוצה שיקראו אני כותב בכתב סתרים שהמצאתי בגיל 11 עם אחותי.
היא היחידה חוץ ממני שמבינה אותו (ואני יודע שהיא לא תקרא לי ביומן).

מומלץ בחום :)

וולפהרט

New member
מוכר לי שכבר הזכרת את זה ואמרתי לך אז

שגם לי יש כזה!!!!!!!!!!
מכיתה ב או ג, ואני כמובן משתמשת בו לקטעים שלא רוצה יקראו;) שולטת בו בכתיבה מהירה, אבל בקריאה איטית.

MrMelada2

New member
ימשקיענים

אני כותב הכל בפלאפון, זה הרבה יותר זמין והרבה פחות זמן לכתוב
כתב היד שלי מזעזע וגם איש הקו שלי עקום אז ציורים אין לי ממש

למעלה