יומן חלומות

nirotem2

New member
יומן חלומות

שלום לכולם! קוראים לי ניר ואני חדש בכל העסק. קצת רקע:
לפני חודש התחלתי להתעניין קצת בחלומות צלולים ועל השבוע הראשון היו לי שניים שנגמרו ממש מהר...
ומאז אני לא מצליח לשחזר את ההצלחה, בכל אופן זה לא ייאש אותי ואני קורא ספר על חצלולים ועושה בדיקות מציאות.
וגם יש לי יומן חלומות שאני שומר ליד הכרית (וגם כתבתי בו מעט פעמים) אבל הבעיה היא כשאני קם בבוקר או באמצע הלילה אין לי ממש כח להתחיל לכתוב את החלומות שלי בפירוט או בכלל... יש לכם הצעות כלשהן?

ברוך הבא :)

אם רק לפני חודש התחלת להתעניין וכבר הגעת למצב בו אתה חולם צלול אתה במקום טוב.
אתה אומר שאתה לא כותב יומן, ומזה אני מסיק שזיכרון החלומות שלך רחוק ממה שהוא יכול להיות. סביר שאתה חולם צלול יותר ממה שאתה זוכר.

לגבי היומן- אתה לא צריך לכתוב באמצע הלילה, זו פשוט התעללות. אני ממליץ לכוון את השעון המעורר עשר דקות מוקדם יותר ולהקדיש אותן לכתיבה ביומן.
זה הרגל שצריך להיכנס אליו והוא באמת החלק הכי קשה בהשקעה היומיומית בחלומות צלולים, אבל זה שווה את זה.
זה הפתרון הכי טוב. פתרון פחות טוב יהיה במקום לכתוב לעבור לישיבה ולנסות להיזכר כמה שיותר. אחרי שנזכרת וחשבת על זה לקום כרגיל ולכתוב בהמשך היום. זה יותר נוח בבוקר אולי, אבל יותר קשה להתמיד בזה וזה פחות יעיל.

תוכל לתאר את החצלולים שלך עד כה?

nirotem2

New member
תודה תודה!

הזיכרון חלומות שלי נראה לי דווקא טוב מאוד. הייתה תקופה לא קצרה בחיים שלי שנזכרתי בחלומות על מנת לנסות לפרש אותם (לא בעזרת מדריך או מילון או משהו כזה) ואני מצליח לזכור הרבה מאוד מחלום וגם לפעמים שניים שלוש בלילה.

בקשר לתיאור החלומות... אני לא זוכר איך או למה הגעתי הגעתי לצלילות אלא פשוט ברגע אחד בהיר נחתה ההבנה שמדובר בחלום.
ולפני חודש ידעתי מעט מאוד על היתרונות הגלומים בחלומות צלולים וכמה שאפשר לעשות בהם דברים מדהימים.
אז שרק התחלתי לנסות חשבתי שזה בעיקר למטרת פעילויות בוא נקרא להן "שובבות". ואז ישר שהבנתי שמדובר בחלום ניסיתי לכפות על החלום את זה. הדברים לא קרו כפי שתכננתי ואני לא אכנס לפרטים כי זה כבר באמת אישי. ודי מהר התעוררתי. נראה לי גם שבגלל שקרו דברים שלא רציתי שיקרו בחלומות גם נוצר לי איזה מחסום כזה מלחלום חלומות צלולים (לא יודע)... אבל פעם הבאה שיהיה לי חלום צלול אני אנסה לחקור את עולם החלום ואת החלקים הלא מודעים שלי... באמת שאני כבר לא יכול לחכות.

Freedom Inside

New member
מממ דברים שיכולים לעזור

אני מניחה שכמוני, אתה מקליד יותר מהר משאתה כותב ביד...
אז אם יש לך מחשב זמין - נגיד לפטופ - אתה יכול פתוח לפתוח אותו ולהקליד את מה שאתה זוכר וזה נוטה להיות יותר קליל...
אני לפעמים גם מצלמת את עצמי מדברת על החלום או מקליטה סאונד... זה גם נחמד.

למעלה