יומן מסע: ynet בדקו איפה באמת יש 5G בישראל

frankthe2

Active member

בקיצור יש עוד עבודה בתחום...

GoldenEyes

Well-known member

בקיצור יש עוד עבודה בתחום...
לא שחידשו לנו הרבה
העיקר הטירוף הזה של הפרסומות
ומכירת מכשירים תומכים

לוייםLEVIM

Well-known member
דרך אפליקצית NPERF תוכלו לדעת איפה ישנה פריסה של רשתות 2G/3G/4G/4.5G/5G בכל רחבי ישראל של כל המפעילות הסלולריות
בנוסך תוכלו לבצע בדיקת מהירות תעבורת הנתונים במיקומכם הנוכחי של כל הרשתות שאתם מנויים בהם
וכן בדיקת סטרימינג מבחן ייעודי לצפייה בוידיאו כאשר במהלך הבדיקה מנסה האפליקציה להציג סרטוני וידיאו באיכות גבוהה יותר ויותר עד לרזולוציה מקסימלית

אנדרואיד:

IOS:

נערך לאחרונה ב:

לוייםLEVIM

Well-known member
דרך אפליקצית NPERF תוכלו לדעת איפה ישנה פריסה של רשתות 2G/3G/4G/4.5G/5G בכל רחבי ישראל של כל המפעילות הסלולריות
בנוסך תוכלו לבצע בדיקת מהירות תעבורת הנתונים במיקומכם הנוכחי של כל הרשתות שאתם מנויים בהם

אנדרואיד:
IOS:

יש עדכון גירסה חדש לאפליקציה של האנדרואיד מ2.10.1 ל2.10.3
אפשר כבר לעדכן לגירסה החדשה דרך גוגל-פליי
כל הבעיות תוקנו ונפתרו

נערך לאחרונה ב:

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
חסכתי כמה מאות טובות של ש"ח שקניתי S20FE ללא 5G ..בצפון אצלי אין אפילו כוונה להתקין אנטנה לדעתי...לא בקרוב..וגם ה4G גרוע ברחוב שלי...אני מסתמך בעיקר על הרשת הביתית..

לוייםLEVIM

Well-known member
חסכתי כמה מאות טובות של ש"ח שקניתי S20FE ללא 5G ..בצפון אצלי אין אפילו כוונה להתקין אנטנה לדעתי...לא בקרוב..וגם ה4G גרוע ברחוב שלי...אני מסתמך בעיקר על הרשת הביתית..

אתה יכול לבדוק את הפריסה של רשתות הסלולר בישראל ושל כל הדורות עד לרמת העיר והרחוב הספציפי שלך

z1george

Member
מנהל
בינתיים זה רק כלי שיווקי לשגע את הלקוחות לשדרג למכשירים חדשים ויקרים
באופן מעשי
להוריד קובץ קטן (מייל, מצגת, PDF, שיר) של 10-50MB זה חסר משמעות- יחסוך אולי 20 שניות
להוריד קבצים ענקיים של 1GB, נגיד סרט באורך מלא, עשוי לחסוך דקה או שלוש דקות
נשאלת השאלה למה אי אפשר להוריד בבית על WIFI מראש
הפיצ'ר בפני עצמו נחמד. אבל בעיני לא סיבה מספיקה לרוץ לשדרג מכשיר בן שנה שנתיים שעושה עובדה טובה

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
בינתיים זה רק כלי שיווקי לשגע את הלקוחות לשדרג למכשירים חדשים ויקרים
באופן מעשי
להוריד קובץ קטן (מייל, מצגת, PDF, שיר) של 10-50MB זה חסר משמעות- יחסוך אולי 20 שניות
להוריד קבצים ענקיים של 1GB, נגיד סרט באורך מלא, עשוי לחסוך דקה או שלוש דקות
נשאלת השאלה למה אי אפשר להוריד בבית על WIFI מראש
הפיצ'ר בפני עצמו נחמד. אבל בעיני לא סיבה מספיקה לרוץ לשדרג מכשיר בן שנה שנתיים שעושה עובדה טובה
ההבדל לא 2-3 דקות...במהירות אמיתית של 5G תוריד סרט זה לא 1 גיגה אלא 10 ממוצע ויש הרבה יותר גדולים. ...זה הבדל בין אם יש לך מהירות של 40 נניח לבין 1000 יש הבדל ענק ..עונות שלימות של סדרות תוריד בדקות...אתה טועה ביג טיים מה שנקרא. יש הבדל משמעותי נוסף ...בבית יש לי 3 מגה עולה...היום בסלולארי יש לי 20 מגה....זה גם הבדל משמעותי מאוד בשליחת סרטונים בעיקר...קיצור 5G אמיתי יתן מהירויות על...אני מניח שגם בעתיד יהיו יותר שירותים מבוססים מהירות...הבעיה הגדולה של ישראל שהיא תקועה מאחור עם הנהגה עלובה בכל הקשור לתקשורת תשתיות ..וכל הקשור בכך.

z1george

Member
מנהל
אתה מערב פה פוליטיקה עם תכלס
מקשקש כמו פוליטיקאי או פרסומאי
למה שאני אוריד 6 עונות כפול 10 פרקים בחוץ על חשבון החבילה שלי. אני יכול לעשות זאת בבית, לפני שיצאתי
ובלי לשלם כפול על חבילת 5G, כל עוד יש חבילת 4G זמינה בחצי מחיר

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אתה מערב פה פוליטיקה עם תכלס
מקשקש כמו פוליטיקאי או פרסומאי
למה שאני אוריד 6 עונות כפול 10 פרקים בחוץ על חשבון החבילה שלי. אני יכול לעשות זאת בבית, לפני שיצאתי
ובלי לשלם כפול על חבילת 5G, כל עוד יש חבילת 4G זמינה בחצי מחיר
אין קשר לפוליטיקה...יש מצב שלא עשו תשתיות ..מי שאחראי זה מנהיגים. אגב אני בכלל לא מצביע. עכשיו יש הרבה אנשים שאין להם אינטרנט בבית ומסתמכים על הרשת..יותר מהר להם יותר טוב. דבר אחר למשל אישית הייתי בבית חולים שנתיים הרשת בפון יותר מהירה בהרבה מווי פיי של בית חולים ( כמה זה עלה לי חשבון שלי) משם צפיתי בהרבה דברים. יש מצבים שאתה לא חושב עליהם שצריך...הרצאות להשלים בנסיעות וכל מיני ..ששולחים כקובץ מוקלט...ועוד ועוד..אתה לעצמך תעשה מה שאתה בוחר אחרים עושים אחרת והכל טוב ומקובל..פשוט קבל שטעית בחשבון של הפרשי זמני הורדה בצורה משמעותית מאוד..ואני מתקן את זה לטובת הקוראים.

למעלה