יומן מסע

niromy

New member
יומן מסע

אז עוד פחות משבוע אני כבר מתחילה את המסע שלי לפולין אחרי כל ההכנות והמפגשים ועכשיו נשאר לי קניות אחרונות לעשות לפני הטיסה וסתם עניין אותי- איך נראה יומן המסע שלכם? מבחינה חיצונית- קניתם איזה מחברת יפה? ומבחינה פנימית- איך כתבתם אותו? פרטים יבשים של איפה הייתם מה עשיתם ומתי או איך הרגשתם וכו'? או שבעצם חיברתם את האלבום תמונות עם היומן מסע?

אמממ...../images/Emo125.gif

אני לא האמנתי שאני באמת אכתוב, אז קניתי סתם מחברת קטנה ורגילה. התחלתי לכתוב סתם בתור תיעוד, שאני אזכור מה עשינו בכל יום, זה התפתח לזה שכתבתי מה שחשבתי והרגשתי...

irashady

New member
אני...

התכוונתי לקנות יומן מיוחד... עם כריכה והכל... אבל בגלל הלחץ של הארגונים לא הספקתי.. והשארתי לימים האחרונים, ו-3 ימים לפני הטיסה קיבלנו כל מיני חוברות וגם מחברת עם עט כדי שנכתוב בה... אז וויתרתי על לקנות יומן כי גם ככה לא היה לי זמן... וכתבתי בו כל מה שעברתי וכל מה שהרגשתי.. וגם דברים קטנים שנזכרתי בהם אח"כ... הדברים הקטנים שמזכירים לך תמיד את כל הדברים של המסע... זה הכי כיף להיזכר... ואני רוצה לשים אותו באלבום תמונות... אבל אני לא מביאה לאנשים לקרוא אותו

gold ayelet

New member
אצלנו מכינים אותו יומן לכל מי שנוסע

יש עליו מגן דוד וכתוב עליו איזה משפט "אי אפשר לספר את מה שהיה אבל יהיה זה חטא לא לנסות" משהו כזה אני לא בטוחה אם זה נכון מה שכתבתי..

שרוך

New member
אז ככה

בס"ד שיהיה לך בהצלחה אחותי במסע .... עצה שלי אני התרגלתי לכתוב במין כזה מחברת שרק למעלה מחובר כזה שלוקחים להרצאות והדפים בצבע צהוב... לי אישית זה היה ממש נוח כי אפשר לכתוב עליו גם בדרך כי יש מאחוריו כזה לוח קשיח... היו אנשים שהביאו מחברת היו אנשים שהשקיעו... אל תחשבי על העטיפה תחשבי על הנוחות איך יהיה לך נוח לכתוב.... לגבי התוכן אני אישית התחלתי לכתוב עוד בדרך לנתב"ג והיו רגעים שממש מה שרציתי לעשות שהגעתי לאוטובוס רק לכתוב ולהתפרק. בסך הכל כתבתי 38 ימים ויש לי עוד לכתוב סיכום לא יודע מתי זה יצא לי אולי בקרוב.... אני בעז"ה רוצה לשים באלבום קטעים מהיומן כמה פסקאות... אבל עצה שלי אל תהססי במילים אל תחשבי רק תכתבי מה שעובר עליך מה שאת מרגישה מה שראית.... זה ממש משתלם... ואם חס ושלום את לא מרגישה צורך זה גם בסדר היו לי חברים שרק ביום ה3 או ביום ה7 למסע התחילו תיומן כל אחד זה בא לו בקצב שלו... בהצלחה שנה טובה שרוך

אני כתבתי איזכורים.

נקודות שבהם היינו. אבל צילמתי המון. אח"כ ישבתי ועשיתי יומן מצולם. עם קטעים שמעלים בי דברים.

למעלה