יומנו של חולם.

shapo66

New member
יומנו של חולם.

אנחנו חמישה חברים שמשחקים ברחבי ת"א. ביום שבת שיחקנו בדיזינגוף (היה מדהים). הדמות הראשונה בחור תל אביבי נחמד ורגיל שיורד מביתו ומוציא מעטפה מתיבת הדואר שלו. הולך לטייל מיתישב על ספסל פותח את המעטפה ואז מיתישב לידו "תימהוני" ומתחיל להתעניין מה במעטפה. מהרגע שיוצא "הבחור" מביתו צמודה אליו מצלמת וידאו עם צלם. מול ה"תימהוני" יש גם כן צלם. יושב בביתו בחור שמנחה את השחקנים "DM" שמולו גם מצלמת וידאו. המנחה בקשר עם השחקנים בטלפון סוללרי. באותו זמן היתה שחקנית בכיכר דיזינגוף ליד הקולנוע ושיחקה כתבת טלויזיה. "הכתבת" עבדה על כתבה "מה חושבים בני נוער על הסרטים". אחרי הזוג שיושב על הספסל עוקב "ברנש מסוכן".כמובן יש איתו צלם. "לבחור" נימאס מ"התימהוני" קם והולך.עכשיו מה שקרה זה ש"התימהוני והברנש" עוקבים אחרי ה"בחור" שזה היגיע לכיכר דיזונגוף התישב ליד ה"כתבת" ואז ה"תימהוני" גנב את המעטפה וברח. כול הזמן השחקנים מצולמים והמנחה איתם בקשר. כמובן שהסיפור המשיך הלאה כאשר במעתטה היה טקליטור שהכיל מידע מסווג. והיו קרבות וכו... כאשר אסיים לערוך את הוידאו תוכלו להוריד וליראות. אשמח לצרף שחקנים/צלמים נוספים. הICQ שלי 68759566

GGOODD

New member
לא הבנתי...

נשמעת לי קצת מוזר ההפקה הזאת... למה לצלם את זה ככה ולא לעשות כבר סרט עלילתי עם הפקה מסודרת? ומאיפה יש לכם כל כך הרבה מצלמות?

shapo66

New member
יומנו של חולם הסבר

לגבי המצלמות.מצלמות ביתיות רגילות וזולות. לגבי הסיפור. איין תסריט מוחן מראש.זה הכיף. השחקנים מיסתובבים ובונים את הסיפור. נכון זה דורש הרבה אנשים. אבל זה בידיוק הכיף. על המסך אחרי עריכה זה ניראה מדהים. ים באקשין המנחה מדבר עם השחקן. כאשר השחקן מבצע פעולה בריבוע קטן על המסך המנחה מדבל עם שחקן אחר שמבצע פעולה במקביל. כשה להסביר אבל כשרואים את זה זה מדהים. ברגע שאגמור את העריכה אתן לך את הלינק באי מיול שתוכל ליראות את זה.

shapo66

New member
יומנו של חולם

אני בן 38 יליד 66. shapo66 אני לא מצליח להיסתדר עים העריכה. יש לי שני קטעים שאמורים לבוא בהתחלה. אחד זה קתבה שאסיתי על "הבחור" הוא ניצח בתחרות ראפ ב102 FM. והשני ה"כתבת" בהתחלה מצלמת כתבה על בני נוער וסרטים. לא מצליח להיסתדר לי הגיונית בסרט. אני צריך גם אקספוזיציה לשותר "התימהוני" אני אלך כניראה השבוע לצלם אותו. אין רעיון אני צריך איזהשהו סט של מוסד או מישתרה חשאית

GGOODD

New member
סלח לי על ההערה...

אבל יש לך המון שגיאות כתיב... יש סיבה מיוחדת לכך? כי בד"כ לבני 38 נדיר שיהיו שגיאות רבות כל כך

shapo66

New member
יומנו של חולם

יש את מצעד האהבה בת"א השבוע. WOW אני הולך לצלם שם. עכשיו יש לי את ארבעת הדמויות המדוברות. ואני מקווה כי בזה יש לי בעיה ארבעה צלמים. מה שמצחיק זה שיש לי מצלמות ללא צלמים. יש את הסיפור הבסיסי. בחור ישראלי רגיל שמקבל מעטפה לתבת הדואר. ואז מגיע סוכן שגונב לו את המעטפה. סוכן אחר גונב את המעטפה מהסוכן הראשון שמיסתבר שבמעטפה יש דיסק מזויף. כתבת טלויזיה מקבלת משכן מטורף של אותו ישראלי שהפרנויה של אותו שכן גרמה לו להחליף את המעטפה ולהביא אותה לכתבת טלויזיה "הינה ההוכחות שהשכן שלי מרגל" הכתבת לוקחת את הדיסק וצופה בדיסק. הדיסק בשלב זה מוצפן ומראה גרפיקה מוזרה. ואז פורצים שני הסוכנים לדירה ומתחיל בלאגן. עכשיו צריך להמשיך את הסיפור שיתקשר למיצעד האהבה. במיצעד האהבה יהיה הרבה דברים מענינים כמו אבטחה,עובדים ספונסרים,בחורות ערומות,קהל,עובדים טכנים,מארגנים,תיקשורת שוטרים. בעיות בהפקה. הדבר הראשון זה ששמתי לב שהשחקנים לא מבינים את המצלמה. הם מדברים אל המנחה ומיסתובבים להם וחושבים שהם מדברים לעצמם. צריך לכתוב דף הוראות לשחקן. שיהיה ברור אם את/ה לא מדבר אל המצלמה כול מה שהיצלחת להשיג מבוטל.והדמות מקבלת קנס מישחקי.

shapo66

New member
יומנו של חולם

דף משחק של רבקה. רבקה שלום כל שחקן ניפגש בניפרד עם צלם במקום וזמן שניקבעו מראש. ברגע ששחקן ניפגש עם צלם המשחק מתחיל ולא ניפסק עד שהמנחה מחריז על סיום. גם אם שחקנים אחרים אומרים "פוס" ויושבים לדסקס ולפטפט המשחק ממשיך.ואם שחקן מסוים מקשיב ומגלה פרטים הוא יכול וצריך להשתמש בזה נגד שחקנים אחרים. מעקבים:אם התפקיד של דמות מסוימת לעקוב אחרי דמות אחרת. הדמות שעקבו אחריה רואה את הצלם של הדמות העוקבת,היא צריכה להשתמש במידע הזה לגילויי העוקב!!! שחקן שעוקב חייב לעבוד עם הצלם שלו שלא יראו גם את הצלם. וגם כמובן שהצלם יצלם טוב את השחקן שעוקב. דבר חשוב לכול השחקנים כאשר מדברים בטלפון עם המנחה חיבים לדבר לתוך המצלמה ולעמוד יציב מול הצלם. כאילו הם רואים את המנחה והוא רואה אותם. אם זה לא מצולם כול מה שהיה בשיחה מבותל לחלוטין. ויותל על המנחה המסימה הלא נעימה להכשות על הדמות. איין הפסקות.וזה אומר רוצים לדבר עם ומנחה צריך להיתרחק מהערועים ולהיתקשר.אי אפשר להפסיק מהלך ולהיתקשר כי לשאר הדמויות מותלת המסימה לחפס את המיתקשרים ו"לעסות" להם מהלכים נגדיים. רבקה איתך צריכים לצלם את תחילת הסיפור. כמו אוליי תמונות מהילדוד אייך שגדלת סיימת לימודים היצתיינת ועכשיו את מתחילה את עבודתך שתיהיה רבת מעללים בטלויזיה. ביום צילום הבא נצלם במצעד האהבה. שם כמובן נישלחת לסקר את מצעד האהבה אבל... אל תישקחי שהמידע המוצפן מהדיסק אצלך בראש. שלפי החשד איפנט אותך להרוג מישהו כניאה. אייך העלילה תיתפתך??????????

shapo66

New member
יומנו של חולם

דף משחק של שמואל. שמואל שלום. כל שחקן ניפגש בניפרד עם צלם במקום וזמן שניקבעו מראש. ברגע ששחקן ניפגש עם צלם המשחק מתחיל ולא ניפסק עד שהמנחה מכריז על סיום. גם אם שחקנים אחרים אומרים "פוס" ויושבים לדסקס ולפטפט המשחק ממשיך.ואם שחקן מסוים מקשיב ומגלה פרטים הוא יכול וצריך להשתמש בזה נגד שחקנים אחרים. על השחקנים מוטלת המשימה לשתף כול מה שיש בשטח.אם זה מוכרים בחנויות קיוסקים משרדים או סתם עוברי אורך שהשחקן חושב שאפשר להפעיל אותם למטרותיו. מעקבים:אם התפקיד של דמות מסוימת לעקוב אחרי דמות אחרת. הדמות שעקבו אחריה רואה את הצלם של הדמות העוקבת,היא צריכה להשתמש במידע הזה לגילויי העוקב!!! שחקן שעוקב חייב לעבוד עם הצלם שלו שלא יראו גם את הצלם. וגם כמובן שהצלם יצלם טוב את השחקן שעוקב. דבר חשוב לכול השחקנים כאשר מדברים בטלפון עם המנחה חיבים לדבר לתוך המצלמה ולעמוד יציב מול הצלם. כאילו הם רואים את המנחה והוא רואה אותם. אם זה לא מצולם כול מה שהיה בשיחה מבוטל לחלוטין. ויוטל על המנחה המשימה הלא נעימה להקשות על הדמות. אין הפסקות.וזה אומר רוצים לדבר עם ומנחה צריך להתרחק מהארועים ולהיתקשר.אי אפשר להפסיק מהלך ולהיתקשר כי על שאר הדמויות מוטלת המשימה לחפש את המיתקשרים ו"לעשות" להם מהלכים נגדיים. ביום צילום הבא נצלם במצעד האהבה. אתה עובר ליהיות אחיך התאום.כי למרות שסיכמנו שאין אקדחים בשלב זה של המשחק הדמות שלך נהרגה.ולכן אתה האח התאום של אותו סוכן שמחפש נקמה ברוצחי אחיו. חוץ מיזה אתה האחראי הראשי על האבטחה של מצעד האהבה. ששם תיצטרך לישמור ולהגן על הציבור הרחב וגם כניראה על מישהוא חשוב. אייך העלילה תתפתח?????????????

shapo66

New member
יומנו של חולם

דף משחק של אבירם. אבירם שלום. כל שחקן ניפגש בניפרד עם צלם במקום וזמן שניקבעו מראש. ברגע ששחקן ניפגש עם צלם המשחק מתחיל ולא ניפסק עד שהמנחה מכריז על סיום. גם אם שחקנים אחרים אומרים "פוס" ויושבים לדסקס ולפטפט המשחק ממשיך.ואם שחקן מסוים מקשיב ומגלה פרטים הוא יכול וצריך להשתמש בזה נגד שחקנים אחרים. על השחקנים מוטלת המשימה לשתף כול מה שיש בשטח.אם זה מוכרים בחנויות קיוסקים משרדים או סתם עוברי אורך שהשחקן חושב שאפשר להפעיל אותם למטרותיו. מעקבים:אם התפקיד של דמות מסוימת לעקוב אחרי דמות אחרת. הדמות שעקבו אחריה רואה את הצלם של הדמות העוקבת,היא צריכה להשתמש במידע הזה לגילויי העוקב!!! שחקן שעוקב חייב לעבוד עם הצלם שלו שלא יראו גם את הצלם. וגם כמובן שהצלם יצלם טוב את השחקן שעוקב. דבר חשוב לכול השחקנים כאשר מדברים בטלפון עם המנחה חיבים לדבר לתוך המצלמה ולעמוד יציב מול הצלם. כאילו הם רואים את המנחה והוא רואה אותם. אם זה לא מצולם כול מה שהיה בשיחה מבוטל לחלוטין. ויוטל על המנחה המשימה הלא נעימה להקשות על הדמות. אין הפסקות.וזה אומר רוצים לדבר עם ומנחה צריך להתרחק מהארועים ולהיתקשר.אי אפשר להפסיק מהלך ולהיתקשר כי על שאר הדמויות מוטלת המשימה לחפש את המיתקשרים ו"לעשות" להם מהלכים נגדיים. ביום צילום הבא נצלם במצעד האהבה. הישתמשתי בכתבה שילמתי איתך כשההלכתה לתחרות הראפ. שם רואים אותך כבחור ישראלי רגיל ונכמד עם שעיפות בחיים וכו... אתה מגיע ליום האהבה וכרגיל אתה מיסתבח בכול מה שקורה מיסביב. איין מה לעסות כולם ניתפלים אלייך ואתה לא יודע למה. אבל מיסתבר שאתה לא תמים כי לך יש רצון להגיע לתיקשורת. ולעסות הרבה רעש כדי לפרסם את המוסיקה שלך. ואתה לא בוחל בעמצעים.אפילו אם הם כשורים לביתחון המדינה. אתה רוצה ליהיות בחדשות. ואים אתה קולט שהחבילה המתופשת הזוט שקיבלתה יכולה לקדם אותך אז תמשיח לברר מה העינין עצמו ואייך אתה מנצל את זה לקדם את עצמך. אייך העלילה תתפתח???????????

shapo66

New member
יומנו של חולם

יש לי 10 ימים להפקה. מה אני עוסה? התוכנית כרגע. דבר ראשון לגייס שחקנים שיודעים לתפקד בנסיבות האלה. ואומר שחקני תפקידים. יש אתר ששם כול מי שמשחק נירשם. בחיפוס הראשוני מצאתי 816 איש. לכולם יש שם דוא"ל.הלילה אני מתכנן לישלוח לכולם מיכתב. ניראה כמה יחזרו אליי. אולי אם יחזרו אלי הרבה אנשים אבנה קבוצות עם ראשי קבוצות. זה יהיה אוליי יותר קל. צריך ליכתוב דף הסבר לשחקנים. המסימה הבאה היא להסיג צלמים שזה ניראה לי יותר קשה. אני צריך כמה שעות עם הצלמים לבד לתרגל אותם ליקראת ההפקה. להסביר מה מצלמים ואייך. צריך ליכתוב דף הסבר לצלמים. מסימה הבאה להסיג עוד מנחים. אני חייב לעבוד עים כול מנחה בניפרד. אני צריך להפגיש אותם ביחד לתרגל את המשחק ליפני הצילום. צריך לערוך מה שאפשר ממה שהיה ביום שבת. אני צריך להושיב את מי שאפשר מול המסח שיתחילו להבין אייך זה ניראה ועל מה מדובר. אנסה להמשיך לעדקן אותכם ולהרהר.

shapo66

New member
יומנו של חולם

דף משחק של אניטה. ביום צילום הבא נצלם במצעד האהבה. אניטה היא החברה הכי טובה של רבקה. רבקה סידרה לאניטה עבודה כמפיקת חדשות. אניטה מיתלהבת ורוצה להצליח בתפקיד. התפקיד של אניטה הוא להחניס קצט אנושיות. הכול מיסביב בעיקר אקשין אין רגשות ביכלל. כל שחקן ניפגש בניפרד עם צלם במקום וזמן שניקבעו מראש. ברגע ששחקן ניפגש עם צלם המשחק מתחיל ולא ניפסק עד שהמנחה מכריז על סיום. גם אם שחקנים אחרים אומרים "פוס" ויושבים לדסקס ולפטפט המשחק ממשיך.ואם שחקן מסוים מקשיב ומגלה פרטים הוא יכול וצריך להשתמש בזה נגד שחקנים אחרים. על השחקנים מוטלת המשימה לשתף כול מה שיש בשטח.אם זה מוכרים בחנויות קיוסקים משרדים או סתם עוברי אורך שהשחקן חושב שאפשר להפעיל אותם למטרותיו. מעקבים:אם התפקיד של דמות מסוימת לעקוב אחרי דמות אחרת. הדמות שעקבו אחריה רואה את הצלם של הדמות העוקבת,היא צריכה להשתמש במידע הזה לגילויי העוקב!!! שחקן שעוקב חייב לעבוד עם הצלם שלו שלא יראו גם את הצלם. וגם כמובן שהצלם יצלם טוב את השחקן שעוקב. דבר חשוב לכול השחקנים כאשר מדברים בטלפון עם המנחה חיבים לדבר לתוך המצלמה ולעמוד יציב מול הצלם. כאילו הם רואים את המנחה והוא רואה אותם. אם זה לא מצולם כול מה שהיה בשיחה מבוטל לחלוטין. ויוטל על המנחה המשימה הלא נעימה להקשות על הדמות. אין הפסקות.וזה אומר רוצים לדבר עם ומנחה צריך להתרחק מהארועים ולהיתקשר.אי אפשר להפסיק מהלך ולהיתקשר כי על שאר הדמויות מוטלת המשימה לחפש את המיתקשרים ו"לעשות" להם מהלכים נגדיים.

shapo66

New member
יומנו של חולם.יש וידאו.מבקש תגובות.

היצלחתי לערוך גירסה גסה של ההפקה בבקשה תורידו אני מבקש לדעת מה אתם חושבים על הוידאו. ולא על השגיעות כתיב שלי. http://www.shapo6.ath.cx כול הקבצים אותו דבר רק האכות שונה.

shapo66

New member
יןמנו של חולם.בבקשה כנסו ל....

בניתי הסבר יותר מורחב www.shapo6.ath.cx

למעלה