יומנו של חנון 18 הוא אכזבה ענקית! 😭😭😭

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
כזכור לכם, היו לי ציפיות גבוהות מ"יומנו של חנון 18-ראש פתוח", לאחר שהספרים התדרדרו במשך השנים:

ספרי "יומנו של חנון" ממש התדרדרו עם השנים, אבל אני מלא תקווה לקראת "יומנו של חנון 18". | תפוז פורומים (tapuz.co.il)

אך למרבה הצער, קראתי את "יומנו של חנון 18", והתקווה פשוט התנפצה לרסיסים.

יש יותר מידי עניינים של בית-ספר ומעט מידי עניינים עם המשפחה של גרג וחברו הטוב. לא מספיק סוזן! לא מספיק מני!! לא מספיק רודריק!!!! לא מספיק ראולי!!!!!!!!!

גם העניינים של הבית-ספר ומה שקורה שם, זה לא מספיק מעניין ומבדר.

גם אף-אחת מהדמויות האהובות של פעם שנעלמו לא חזרה. אין הולי! אין ברייס! אין פרגלי! אין שיראג! אין פטי!

מה לעזאזל?!

זהו, אני מצטער, זה נגמר, הסדרה האבודה, ג'ף צריך להפסיק לכתוב אותם.

גרגורי, אני מזדהה איתך מאוד.

גרגורי, אני אוהב אותך אהבת נפש.

אבל די, מספיק. ככה, זה לא צריך להימשך.

ג'ף קיני, תפסיק לכתוב את הספרים האלו!

ג'ף, מספיק. תן לזה להסתיים.

היה טוב וטוב שהיה, אבל בסופו של דבר, זה הזמן להמשיך הלאה.

גרגורי, ראולי, אני אוהב אתכם מאוד.

גרגורי, ראולי, אנצור אתכם בליבי לנצח.

diary-of-a-wimpy-kid-image-3.jpg

The Real Big Joe

Well-known member
כזכור לכם, היו לי ציפיות גבוהות מ"יומנו של חנון 18-ראש פתוח", לאחר שהספרים התדרדרו במשך השנים:

ספרי "יומנו של חנון" ממש התדרדרו עם השנים, אבל אני מלא תקווה לקראת "יומנו של חנון 18". | תפוז פורומים (tapuz.co.il)

אך למרבה הצער, קראתי את "יומנו של חנון 18", והתקווה פשוט התנפצה לרסיסים.

יש יותר מידי עניינים של בית-ספר ומעט מידי עניינים עם המשפחה של גרג וחברו הטוב. לא מספיק סוזן! לא מספיק מני!! לא מספיק רודריק!!!! לא מספיק ראולי!!!!!!!!!

גם העניינים של הבית-ספר ומה שקורה שם, זה לא מספיק מעניין ומבדר.

גם אף-אחת מהדמויות האהובות של פעם שנעלמו לא חזרה. אין הולי! אין ברייס! אין פרגלי! אין שיראג! אין פטי!

מה לעזאזל?!

זהו, אני מצטער, זה נגמר, הסדרה האבודה, ג'ף צריך להפסיק לכתוב אותם.

גרגורי, אני מזדהה איתך מאוד.

גרגורי, אני אוהב אותך אהבת נפש.

אבל די, מספיק. ככה, זה לא צריך להימשך.

ג'ף קיני, תפסיק לכתוב את הספרים האלו!

ג'ף, מספיק. תן לזה להסתיים.

היה טוב וטוב שהיה, אבל בסופו של דבר, זה הזמן להמשיך הלאה.

גרגורי, ראולי, אני אוהב אתכם מאוד.

גרגורי, ראולי, אנצור אתכם בליבי לנצח.

צפה בקובץ המצורף 108537
פרנקלי מיי דיר

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
על מבחר הספרות העולמית והעברית. לא אלאה אותך ברשימות...
כל הכבוד. גם אני אדם קורא (ולא רק "יומנו של חנון" ;)). לא מספיק אנשים קוראים יותר. אנשים צריכים לקרוא. בהקשר זה, אספר לך סיפור מבדר.

השנה הייתה 2015. הייתי נער בן 17 בכיתה י"א. ישבתי לי בכיתה וכמו תמיד ובמשך הרבה שנים אחורה, המורה לימדה שטויות מטומטמות שלא צריך לדעת אותן ולא מעניינות אף-אחד. הבעיה הייתה שככל שחלפו השנים ועליתי בכיתות, ככה מה שלימדו פחות ופחות נדרש לחיים האמיתיים והיה בעל תועלת כלשהי, ואני לא יכולתי שלא לחשוב לעצמי כמה שזה פשוט בזבוז נוראי של הזמן שלי ושל יתר התלמידים, עד שכאמור, יום אחד ישבתי לי בכיתה, ולא יכולתי לעמוד בזה יותר, והחלטתי לקום ולעשות מעשה, אז במשך שלוש חודשים פשוט כתבתי תוכנית לימודים 12 שנתית, שמה ההבדל הגדול והמהפכה הגדולה שבה לעומת התוכנית המקובלת כיום מסביב לעולם? ההבדל הוא שבתוכנית שלי לומדים רק דברים שבאמת צריך אותם.

בתוכנית המקובלת כיום, אתה מגיע לבית-ספר, 20% מהזמן אתה לומד דברים שבאמת צריך בגלל הלדוגמה שיעורי אנגלית אולי, ו-80% מהזמן, פשוט מבזבזים לך את הזמן. בתוכנית שלי, אתה מגיע לבית-ספר, ולומד 100% מהזמן רק דברים שבאמת צריך אותם ויקדמו אותך בחיים.

ועכשיו, למה אני מספר לך את כל זה? כי בתוכנית הלימודים שבניתי יש שיעורים שנקראים "קריאה". מה שעושים בהם זה פשוט יושבים וקוראים ספרים, בגלל הערך הגבוה שיש לדבר. זה מוסיף שכל, זה מוסיף תרבות. זה הופך ילדים ואנשים לבני-אדם, מרחיב את האופקים וכן הלאה וכן הלאה. קריאת ספרים זה חשוב. אנשים לא-קוראים לא יבינו את זה. אנשים מבחוץ פשוט לא יבינו. צריך להיות בן-אדם קורא בשביל להבין, וכולם צריכים לקרוא בגלל כל מה שזה תורם לנו ועושה לנו כבני-אדם כשאנחנו קוראים, אבל לא כולם יקראו מיוזמתם, ולכן בתוכנית הלימודים השתיים-עשרה שנתית שבניתי בגיל 17 יש שיעורים עבור קריאה, כי לפעמים, כל מה שצריך זאת דחיפה קטנה 😀

לסיום, יש לך איזה ספר טוב להמליץ לי עליו? :D

אני מצדי ממליץ לך על "יומנו של חנון" :D:D:D

Wimpy.jpg

וגם הרומנים הנפוליטניים ממש טובים, כאשר כמובן, צריך להתחיל מהראשון:

lamica_geniale_master.jpg

ולסיום אני גם ממליץ על "ארץ מובטחת" של ברק אובמה, כבר לא יכול לחכות לכרך השני 🤭:

Barack_Obama_Master.jpg

למעלה