יומניהנסיכה-וידוי

יומניהנסיכה-וידוי../images/Emo47.gif

האמת היא שחשבתי שיומני הנסיכה הוא סתם ספר בנות טיפשי במשקל רבע נוצה שלא שווה את טירחתי, אבל נערה בת 13 בקשה ממני לקנות לה אותו ליום הולדתה וכיוון שכבר קניתי-פתחתי את העטיפה כדי לקרוא, כי אני מאוד משתדלת לא לתת במתנה ספרים שלא קראתי. ואני חייבת להתוודות-הספר בהחלט שווה ואף ראוי! הוא כתוב בשטף מרשים ויוצר דמות אמינה, נעימה ואפילו אינטיליגנטית של נערה ניו יורקית טיפוסית שמגלה פתאום שהיא יורשת העצר של ממלכה אירופית קטנה.זה לא נכנס לפנתיאון ספרי המופת שלי אבל אני בהחלט בהחלט ממליצה עליו וממליצה גם להימנע ככל האפשר מדיעות קדומות לגבי ספרים(ובכלל...
חג שמח לכולכם!

n O i T a

New member
שלום לך!! ../images/Emo8.gif

לדעתי את ממש ממש צודקת......אמנם זה לא ספרי מופת, קלאסיקה וסגנונות קצת יותר "רציניים" אבל זה מאוד נחמד להעברת הזמן או סתם בשביל הכיף... אם את אוהבת את הסגנון הזה אני יכולה להמליץ לך על עוד כמה ספרים... * נערת החלום האמריקאי... * שני ספרי ההמשך של יומני הנסיכה (הנסיכה באור הזרקורים והנסיכה מתאהבת...) יש גם סדרה של "יומנה של ג'ורג'יה ניקולסון"...אבל נראה לי שזה קצת גובל בלהיות יותר מדי "רדוד..." , אני ניהנתי לקרוא את הספרים האלה אבל אני חייבת לציין שהם לא ממש ספרים איכותיים....אבל כל אחד והסגנון שלו....

יומנה של ג'ורג'יה ניקולסון

שלושה ספרים ממש ממש חמודים(ודי קצרים..)שלא יכולתי להפסיק לקרוא! אני חושבת שהספר יתאים בעיקר לנערות בנות 13-18 כי הוא באמת ברוח מעט "שיטחית" אבל מצחיקה מאד! מצד אחד, לא התאהבתי כל כך בג'ורג'יה, היא נראתה לי די טיפשה... אבל מצד שני, כנערה בת 15 הזדהתי בכל הדברים שעוברים עליה.

חוטהשני

New member
רוצה להתוודות ../images/Emo9.gif שאחרי שקטלתי את הספר הראשון - החלטתי להציץ בהמשכים של הספר.. ונפגעתי - אולי היתה לי בעיה (לגבי הספר הראשון) שאת חלקו כבר ידעתי (בעקבות הסרט..) ולכן די התאכזבתי ממנו - אבל מהשני (שקראתי ממש לא מזמן כדי לראות מה בני הנוער אוהבים ../images/Emo8.gif) ממה בהחלט נהנתי - מה גם שכבר קלטתי את סגנון כתיבת הספר/היומן (ובאמת איך אמורה לכתוב יומן ילדה בת 14 ??) ואגב, לדעתי הסרט - מנקז את שלושת הספרים לספר אחד..

למעלה