יומני המוקטעה והמצאת הזנבומט

glendon

New member
יומני המוקטעה והמצאת הזנבומט

יומני המוקטעה + המצאת הזנבומט + קומיקסים חדשים אין לי מושג מה חושבים פה על הדברים שלנו, דווקא אשמח לשמוע טוב אני מצרף פלייר, תבואו.

גדול! נשפכתי!!

אתם מטורפים לגמרי what makes you tick? רציתי לשאול את זה בעברית אבל משום מה זה נשמע רע

glendon

New member
תודה, אנחנו דווקא סופר שפויים!!

ככה אני רואה את מה מניע אותנו - צורך עז להגיד דברים על כל דבר ולגרום לתנועות במוח של מי שקורא את זה. במציאות של היום אנשים קצת קהים, נאמבים, צריך לטלטל אותם שיקשיבו. במיוחד כשבאמת יש לך מה להגיד. אז אנחנו מדברים על מיניות ופראיות ועל הפרשות וחוסר מוסר חברתי ועל שיטות לתיקון הבעיות הפסיכולוגיות העמוקות של המין האנושי. אני באמת חושב שמי שקורא את הקומיקס שלנו באהבה ישתפרו לו החיים ויהיה טיפוס פחות אלים ויותר מצחיק ואופטימי. תגידו, חוץ מבילידהקיד הנחמודת אין פה עוד אנשים עם מילים? אתם מסוגלים לדבר ימים על קומיקס אמריקאי של גיבורים במסכות שבקושי רלבנטי לחיים שלכם, ושום מילה על קומיקס ישראלי מקורי?

טוב הרחבת הרבה מעבר למצופה שזה נחמד

תיזהר לא לדרוך פה על פרות קדושות - גיבורי על זו מילה נרדפת לקומיקס. אני אישית מ א ו ד אוהבת גיבורי-על כי הם תמיד לבושים טייטס צמוד כזה ואת זה רואים במציאות רק בהופעות בלט או אצל רוכבי אופניים מקצועיים (סליחה אם השמטתי מישהו). אגב, שיטה נוספת לתיקון בעיות פסיכולוגיות אצל המין האנושי זה ע"י עשיית חוקן על בסיס שבועי. מאוד משחרר.

glendon

New member
גיבורי על רולז!

הי אני מת על גיבורי על, טוב יש להודות שאני יותר מת על הקונספט מאשר על רוב הגיבורים הקיימים אבל אקסמן סבבה (ממממ.. בעיקר בקולנוע) ובמיוחד ג'ימי קוריגן הילד החכם בעולם של כריס וויר. הוא לא ממש גיבור על אבל יש ספרון אחד על סופרמן שבא ומגלה את ג'ימי לאי בודד כי ההורים שלו מאוכזבים ממנו. ואהבתי מאד גם את הווצ'מן שנירמטרסו השאיל לנו ועד שיוחזר הוא יושב במגירה השמאלית מתחת למחשב. אני בעניין של לדבר אם שמת לב ולכן אני קורא לכולכם לנצל את זה. אז כאמור אני מת על הקונספט של הגיבוריעל, הטיפוסים שמתמקדים באובססיביות בהשגת צדק ולרוב נותנים פרשנות מאד פרטית למושג הצדק. אבל אני חושב שהנסיונות לתרגם את הקונספט אחד לאחד לפה לא מתאים, כי כאן ביזרעאל מושגי המוסר והצדק מאד שונים מאלה האמריקאים, למשל ממש לא מעריצים כאן את מכבי האש ואין תפיסה שהאנשים הטובים זכאים לגמול, להפך - הם זכאים לביקורת. בישראפקרז התחלתי להריץ לאיטי את ספיידרפאקר, גיבור על אגוצנטרי שמתעניין אך ורק בקומיקס מחתרתי ומתעלם מערכים מוסריים. אני חושב שלעשות גיבור על ישראלי שכולו טוב זה ממש מיותר כי אצלנו שולט המיתוס של הגנרלים ובעצם אם חושבים על זה אז מי שאוהב מלחמה ומדון נחשב לאיש הטוב. חוקן על בסיס שבועי? אוי גוועלד. אני מאד מעריך פעילות מעיים סדירה, פעם הייתי מוכן לתרום עבורה את אונתי השמאלית, אבל היום כשהכל הסתדר... צינור בתחת... פיחס

moshikgulst

New member
הרי...

אתם יודעים שיש לכם מעריץ קבוע וסודי מהדרום... אתם לא צריכים שאני אזכיר לכם את זה, נכון?
חוץ מזה, לדעתי צודק בהחלט לגבי ההערה על היחס ליצירה המקומית שהערת...

Scum Bunny

New member
היחס שלי ליצירה מקומית

הוא ביחס הפוך לכמות איברי הרבייה והפרשות הגוף בה. כמו שאמר ת'אמפר:"כשאין לך דבר נחמד לומר..."

Scum Bunny

New member
מה שאני אומר

תראה. יצירה עברית כבודה במקומה מונח, ואני למשל בהחלט שמח להלל ולקלס מה שראיתי ואהבתי (ע"ע ארינאה, את'ר, צ'יז וגולסט). ולא רק זה, אלא שגם כשמשהו מפריע לי או שנראה לי שאפשר לשפר אז אני שמח להציע פידבק וביקורת בונה (שוב, ע"ע הניג'וסים שלי על כל אחד מגליונות ארינאה). על מכלול העבודה שלכם... פשוט אין לי מה להגיד. אני לא אומר שזה רע, ומי כמוך יודע שיש מי שנהנה מזה ומעריך את ההומור והאמנות שלכם. אבל כל הווגינות הפתוחות והזרגים המטפטפים פשוט לא מדברים אלי, ולכן אני מעדיף אם אפשר לשתוק מאשר סתם לקטר על למה פיפי ולמה קקי. ואני בטוח שיש פה עוד אנשים שחשים ככה, וזה למה לא קיבלתם תגובות הרבה, בלי שום קשר לחיבתו של מי לגיבורים מסוקסים בטייטס. זה שאנשים מגיבים או לא מגיבים ליצירה שלכם קשור ליצירה שלכם. לא ליצירה ישראלית, ולא לסופר גיבורים. בסדר?

ננסק

New member
הידד ../images/Emo70.gif

תמיד אפשר לסמוך על הארנב שיגיד מה שאני חושב, לפני.

glendon

New member
בסדר בסדר

מראש הנחתי שיש מרחק ביננו לבין תחומי העניין כאן בפורום ולכן מעניין אותי לפתח דיאלוג. אין לי בעיה עם זה שאתה לא מתחבר, זה סבבה מבחינתי, פשוט בחרת להגיב אז התעקשתי להבין. תודה!

chataka

New member
לגלנדון, האיזבלות, ולאלה שאוהבים

שמציירים יפה והעיקר שיהיה סיפור עם התחלה אמצע סוף. נתחיל מהאחרונים- באמת שהדבר היחיד שאני יכולה להעלות בדעתי זה להמליץ על קצת סמים הזייתים, אולי טכניקת מדיטצית חושך של אושו, איזה חיטוט קטן בנבכי התת מודע. טרנסדאנס? וודו? קסטנדה? תאמינו לי- תצאו כמו חדשים, לאוורר את חדר המכונות של המאחורה של המאחורה עושה טוב. רק מה- פרויד לא צחק לגבי הקקה פיפי. חמודיקים- מתחת למעטה של כל סיפור מהוגן- החל מהסופר הירו החביב עליכם וכלה באגו שלכם- מסתתר אוקיינוס רוחש גועש וכאוטי. ובדרך ללב ליבת הדברים יש ים של סחי חרדות, פחדים, כיעור ואשמה. וכל זה כמעטפת לחומר אנושי מוזקק, יצר. אתם אולי מכירים אותו בתור, יצירתיות, יצר מיני, יצר החיים. חפשו אותו מסתתר במיני חשקים אובססיביים שמקורם בחיים קודמים:) לא כולם מעיזים, זה נכון. אבל יש פרסים למתמידים. זהו גמרתי את הנאום. איזבלה- צדקת! גאונה! מיי גורו! את משוררת האומה החדשה. תבורכי את וההפרשות שלך. גלנדון- חזק ואמץ! רק שתדע שאת הקומיקס מהמיילינליסט אני מקבלת גם בforward שני ושלישי מקהל הגרופיז השקטים. דרך אגב, אף אחד מהם לא "מקהילת הקומיקס".(וגם אני, אם לא היה ברור עד עכשיו- לא.) קיטי- שיהיה בהצלחה, הרבה אור בבית :) אזהו. שנה טובה ומוברכת,לכולכם, מלאת יצירה ושמחת חיים ועשייה כנה ואהבה גדולה. בברכה, chataka

Scum Bunny

New member
את לאו דווקא עושה כאן שירות לגלנדון

...אם את טוענת שצריך להיות על סמים כדי להעריך את מה שהוא ואיזבלה עושים. לי זה יותר נשמע כמו עלבון.

chataka

New member
הבנה

היא פונקציה של מוכנות וצורך. או שאתה לא מוכן, או שאתה לא צריך- להבין את מה שכתבתי. ולצורך הענין- גם את הקומיקס המעולה של גלנדון ואיזבלה. לא נורא- למזלנו אפשר לאהוב ולהעריך גם בלי להבין. או לפחות להכיר בעובדה שיש מקום לכולם. שתהיה לך שנה מצויינת מכל הלב, בחיי צ'או

ננסק

New member
סלחי לי,

מאיפה הביטוי "הבנה היא פונקציה של מוכנות וצורך"? זה נשמע טוב.

chataka

New member
:)

המצאתי את זה, בשבוע שעבר.. נשמע די חזק, הא? חח.. בטח זה איזה שיבוש שעשיתי למשהו ששמעתי כבר. אין לי מושג.

Scum Bunny

New member
אני חש צורך עז לחבק צץ פתאום

את יודעת, זו הסיבה שסטודנטים למדעים צריכים להמנע ככל האפשר מדיאלוג עם אמנים. זה יכול להוביל רק לשפיכות דמים. השפן, שהבין את תורת היחסות הפרטית ואת מכאניקת הקוונטים לעזאזל.

glendon

New member
תודה רבה תודה רבה

איזה כיף אנחנו ממש מסמיקים ושנה מאירה גם לך!!

למעלה