לגלנדון, האיזבלות, ולאלה שאוהבים
שמציירים יפה והעיקר שיהיה סיפור עם התחלה אמצע סוף. נתחיל מהאחרונים- באמת שהדבר היחיד שאני יכולה להעלות בדעתי זה להמליץ על קצת סמים הזייתים, אולי טכניקת מדיטצית חושך של אושו, איזה חיטוט קטן בנבכי התת מודע. טרנסדאנס? וודו? קסטנדה? תאמינו לי- תצאו כמו חדשים, לאוורר את חדר המכונות של המאחורה של המאחורה עושה טוב. רק מה- פרויד לא צחק לגבי הקקה פיפי. חמודיקים- מתחת למעטה של כל סיפור מהוגן- החל מהסופר הירו החביב עליכם וכלה באגו שלכם- מסתתר אוקיינוס רוחש גועש וכאוטי. ובדרך ללב ליבת הדברים יש ים של סחי חרדות, פחדים, כיעור ואשמה. וכל זה כמעטפת לחומר אנושי מוזקק, יצר. אתם אולי מכירים אותו בתור, יצירתיות, יצר מיני, יצר החיים. חפשו אותו מסתתר במיני חשקים אובססיביים שמקורם בחיים קודמים

לא כולם מעיזים, זה נכון. אבל יש פרסים למתמידים. זהו גמרתי את הנאום. איזבלה- צדקת! גאונה! מיי גורו! את משוררת האומה החדשה. תבורכי את וההפרשות שלך. גלנדון- חזק ואמץ! רק שתדע שאת הקומיקס מהמיילינליסט אני מקבלת גם בforward שני ושלישי מקהל הגרופיז השקטים. דרך אגב, אף אחד מהם לא "מקהילת הקומיקס".(וגם אני, אם לא היה ברור עד עכשיו- לא.) קיטי- שיהיה בהצלחה, הרבה אור בבית

אזהו. שנה טובה ומוברכת,לכולכם, מלאת יצירה ושמחת חיים ועשייה כנה ואהבה גדולה. בברכה, chataka