יומ"פ ראשון

יומ"פ ראשון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איך היה? מה היה? מה עשיתם לחניכים/ איזו פעולה העברתם? כמה חניכים היו בקבוצה שלכם? כמה חניכים בכל הסניף? איזה מושמוש הבאתם להם? פעולה הבאה איתם תהיה ביום: כמה חניכים לדעתכם יחזרו? נהנהתם? בכמה מילים איך היה היומ"פ: משו שבלאכם להוסיף:
לכולם, מקווה שהלך לכם טוב...

Rioter

New member
יום פעילות ראשון.. עונה ../images/Emo20.gif

איך היה? היה מגניב ביותר :) מה היה? הפנינג הפתיחה מה עשיתם לחניכים/ איזו פעולה העברתם? הפנינג ארצות, עם תחנות.. "הכי קרוב לחו"ל שיש" כמה חניכים היו בקבוצה שלכם? כמה חניכים בכל הסניף? בכל הסניף? אני לא זוכרת בדיוק, אבל 140 +\- איזה מושמוש הבאתם להם? לא.. הבאתי
פעולה הבאה איתם תהיה ביום: שלישי כמה חניכים לדעתכם יחזרו? אני לא יודעת, אבל מקווה שהרבה ^^ נהנהתם? בגדול - כן בכמה מילים איך היה היומ"פ: כמו שכבר אמרתי בישיבת הסיכום - פעם ראשונה שלי בהפנינג כזה (בתור בוגרת ובכלל), ופעם ראשונה שיצאתי לגיוסים. התרשמתי לטובה מהסניף ונהניתי מאוד משו שבלאכם להוסיף: נועה, את מלכה.
צ'או צ'או

אתן מתוקות. ../images/Emo3.gif ../images/Emo9.gif

איזה כיפלי.. אולי אני אפתח שירשורים כאלה לעיתים קרובות יותר...
חחחח... אוהבת את שתיכן המון המון.

anat135

New member
עכשיו נשתף גם את כולם..../images/Emo13.gif

איך היה?
רע. מה היה?
החניכים התחילו להרביץ לי!! מה עשיתם לחניכים/ איזו פעולה העברתם?
פעולת היכירות. מאין תהליך קבלה לשכבת ד'. כמה חניכים היו בקבוצה שלכם? כמה חניכים בכל הסניף?
6 בקבוצה. יותר מ200 בסניף איזה מושמוש הבאתם להם?
האות ד' סיכה לעניבה, עם כתר, ועיניים זזות, והיה רשום עליתי על דרך המלך.. והד' מודגשת.. פעולה הבאה איתם תהיה ביום:
שישי הבא. כמה חניכים לדעתכם יחזרו?
מצידי?! שלא יחזרו . סתם רק ששתי הבנות החמודות יחזרו.. נהנהתם?
אם אפשר לקרוא לזה הנאה.. בכמה מילים איך היה היומ"פ:
עצוב. משו שבלאכם להוסיף:
קח פרי-ותיהיה לי בריא!

Rioter

New member
הרביצו לך? מה? ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

anat135

New member
כן,,

הוא התעצבן על חבר שלו, והתחיל להרביץ לחבר, ושהפרדנו בניהם הוא ברח.. ואז תפסנו אותו.ץ.. והתחיל להרביץץ.. עד ששוב עצרנו אותו. מקווה לטוב יותר פעולה הבאה.
בהצלחה לכולםםם!

assafein

New member
עוד לא התחילה השנת פעילות...

וגם אםתתחיל אחת כזאת אני לא יודע כמה היא תצליח

למעלה