יונדאי ג'ז שלי

מוצרלה

New member
יונדאי ג'ז שלי../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

או יותר נכון,שהיתה יכולה להיות שלי. תדלקנו השבוע ביותר מ=100 שקלים, והלכנו לנסות מזלנו בתלפיות (לא במיוחד, היינו בירושלים) ולראות אם נזכה ביונדאי ג'ז, כמו שמפורסם בתחנות הדלק. בקיצר, הבעל מחכה במכונית (לא לפני שמאיים עלי "שאם את לא חוזרת עם יונדאי ג'ז, אין לך מה לחזור בכלל!!!!),ואני נכנסת לסוכנות יונדאי, עם הקבלות והקוד שניתן לי. לפני בתור עוד אנשים נרגשים כמוני. ועל הכסאות יושבים אחרים מאוכזבים. זה שלפני נכנס לאוטו, הנציג שם מסביר לו איך בודקים אם שלו או לא.ואני בלב לוחשת (בלי שאף אחד ישמע) "שלא יצליח לו, שלא יצליח לו" ו..... לא הצליח לו!!!!!!!!!! כי ידעתי שהיונדאי ג'ז הצהובה והיפה הזאת צריכה להיות שלי (אני לא בוגדת בהרייט). נכנסת לאוטו, הנציג מתחיל להסביר לי,ואני מהנהנת לו בחוסר סבלנות נחמד, שיזוז לי מהדרך, כי אני כבר מניעה ונוסעת
. מקישה את שני הקודים, ו..... כלום
מנסה שוב ו.....
. מנסה שוב ו...........
יצאתי מאוכזבת. (מישהו אמר שם ש-1 ל- 400,000 איש יכול לזכות במכונית (יש 4 בכל הארץ). אמרתי שלום, והלכתי משם, להרייט היפה,השמנמנה,והכוסית שלי. אין כמו הרייט

gabizon79

New member
אהה! איזה קטע! ../images/Emo2.gif אני זכיתי ומוכן

להתחלף איתך תמורת מנוי תלת שנתי לקובנה+רסק+ביצה. אם תרצי אנא שלחי לי מסר על מנת לא להכביד על הפורום. יום טוב לגבירתי.

מוצרלה

New member
אבל הקטע שהתבלבתי,זה הונדה ג'ז

חחחחחחחחחחח. אדוני עדיין מעונין בהחלפה???????

gabizon79

New member
ג'ז...בלוז...מה זה משנה,קובנה יש?8-

כפי שאמר רבנו "ק...קו...קוב...קובנ...קובנה של מוצה"

למעלה