יונה אהובה, בוקר עם המון הצלחה

yaeli4

New member
יונה אהובה, בוקר עם המון הצלחה

לצאת מהבית ברגל ימין, לתת נשיקה למזוזה (זה אף פעם לא מזיק...) להרים ראש ולצעוד בבטחה. יש לי פרפרים בבטן בשבילך. האם תהיי מנותקת מהאינטרנט לכמה ימים? כל כך רוצה שתיידעי אותנו מה קורה. נשיקות והמון אהבה לפיצי הבובה שלך. שיהיה לה קל עד כמה שאפשר. תתכונני לימים מבולבלים אצלה, אבל זה טבעי. תשתדלי שתראה את אבא שלה כמה שיותר בהתחלה, כדי שלא תרגיש מהר את הניתוק המהיר. הרי הכול קרה די מהר, בסופו של דבר, מנקודת המבט שלה. לא מנקודת המבט שלך, שהרי סחבת את התהליך המון המון זמן. המון נשיקות וחיבוקים,

yaeli4

New member
מה קורה? כולם ישנים??? לקום, לקום

בוקר אור לכולם. לא לחרופ. קומו לעמל היום. שיהיה יום נפלא לכולם,

rolan

New member
שששששששש מה את צועקת על הבוקר

כולם ישנים כאן יערית עדיין לא פתחה את התריסים והעיניים עצומות רגע תני להתאושש מה קורה כאן?... אוי נכון, יונה דוהרת לה בכבישים היי - יונה עופי לך בשלום למשכנך החדש שימי לב שלא יפול אף קרטון בדרך התמקמי בכייף אם תקראי לי אבוא לעזור לך לפרוק ולסדר - אני אוהבת לסדר...
יום נעים
לכולם ושששששש יערית עוד ישנה

rolan

New member
רגע יונה, יש לי עוד קרטון אחד עבורך

שמתי לך שם כמה כללים לשימוש בבוא העת, כללים להבנת גברים... רק הבוקר הגיע באי מייל בבקשה: מי מבין גברים ?! 1 הגברים הנחמדים - מכוערים. 2 הגברים היפים – לא נחמדים. 3 הגברים היפים והנחמדים – זקנים. 4 הגברים היפים, הנחמדים וההטרוסקסואלים – נשואים. 5 לגברים הלא כ"כ יפים אבל נחמדים – אין כסף. 6 הגברים הלא כ"כ יפים אבל נחמדים שיש להם כסף – חושבים שאנחנו רוצות רק ת'כסף ש'להם. 7 הגברים היפים שאין להם כסף – רוצים ת'כסף שלנו. 8 הגברים היפים הלא כ"כ נחמדים שבמידה מסוימת הטרוסקסואלים – חושבים שאנחנו לא מספיק יפות בשבילם. 9 הגברים שחושבים שאנחנו יפות והם הטרוסקסואלים וכמעט נחמדים ויש להם כסף – פחדנים . 10 גברים המעט יפים, מעט נחמדים, ויש להם קצת כסף ותודה לאל טרוסקסואלים– ביישנים, ובחיים לא יתחילו אתנו!!! 11 הגברים שבחיים לא יתחילו אתנו – באופן מיידי מאבדים בנו עניין אם אנחנו עושות ת'צעד הראשון. אז תגידו לי – מי יכול להבין אתכם בכלל?!!! גברים הם כמו יין – כולם מתחילים כענבים – ותפקידנו, הנשים, לדרוך עליהם, ולהשאיר אותם בצד, עד שהם יהפכו למשהו שכדאי לאכול אתו ארוחת ערב!!! בנות נא לשלוח.... לכל הנשים שזקוקות לדקה של צחוק, ולכל הגברים שמסוגלים לעמוד מול המציאות.

oehhe

New member
חיפשתי את עצמי כאן

לא מצאתי הגדרה מתאימה עבורי oehhe תפסיקי לדרוך לי על הענבים

maof

New member
בוקר טוב אנשים............/images/Emo96.gif

אני אספר לך סיפור קצר..... האדם לחש: "אלוהים דבר אלי", וציפור שיר חלפה אבל האדם לא שמע. צעק האדם: "אלוהים דבר אלי!" ורעם אדיר היתגלגל אבל האדם לא הקשיב. היסתכל האדם סביב ואמר: אלוהים תן לי לראות וכוכב זרח במפתיע אך האדם לא ראה. צרח האדם: אלוהים הראה לי נס "וחיים חדשים נולדו אבל האדם לא שם לב. ביאושו החל האדם לבכות : אנא גע בי אלוהים ומיד הושיט אלוהים ידו מלמעלה אבל האדם נפנף ממנו והלאה את הפרפר שנחת על כתפו.......... אל תחמיצו ברכה ....רק בגלל שהיא לא ארוזה בעטיפה שאתם מצפים שתהייה עטופה בה. צפו לבלתי מצופה........... שיהייה לכולםםםםםםםםם יום מקסיםםםםםםםםם.........
מעוף

עלמה 3

New member
בוקר טוב לכולםםםםםםםםם ../images/Emo42.gif

התגעגתי, אני חברה בהנהגה הבית סיפרית, אתמול היתה מסיבת סוף שנה. הורים ומורים בקהילה... אז אם משהו שם לב.. נעלמתי .. קצת.. היה נפלא... זמר עיברי, קריוקי... וכמובן מטעמים והלכהול.. ומצב רוח טוב....... שנראה נסחב גם להיום.... מעוף, סיפור נחמד מאד... אתה אומר שיש הפתעות בחיים...נכון מאד. ולך יונתי תמתי... יום קשה פיזית , א ב ל - קליל לנשמה. יום נפלא קסום ומלא אור ואהבה.

תודה

יש לי שניה ,המוביל בדלת שלום לכולם ולהתראות בהמשך. הדמעות קורעות אותי לא מוסיפה אפילו מילה. שימרו על הבית הזה עד שאשוב. אוהבת מהתאים הקטנים של הדם. ביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

*יערית

New member
בוקר אור../images/Emo124.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

כן כן לאט לאט חזרתי הביתה אחרי פגישה הבוקר עם פסיכולוגית{הרי אני לא ממש מושלמת
} ואכן רק עכשיו פותחת את תריסי ה-
הורטואלי וה
הממשי שלי,באמת שרוב המחשבות עוסקות בעיניין הקושי והמעבר של יונה, יש לי חברה אחרת שגם תוך 30 יום צריכה לפנות את דירתה והיתה בלחץ קטן אתמול, ואחרי שלקחה הרבה אויר לריאות..החמצן הגיע לראש, ומיד היא התאשתה ויזמה פגישות ומיד מצאה
אז יונה שלנו
הלחץ שעובר עליך, הרצון שהכל יעבור בשלום ועם כמה שפחות כאב, יהייה נתון ביידכם שלך ושל התור..הקטנה תעבור את חווית הפרידה כפי שבנייך עברו,בשבת הכרתי אישה מדהימה, עם יכולת חשיבה מצויינת ואף מציאותית ביותר, אני חושבת שאת כפי שאמרתי יודעת לתת מעצמך הכל, בטוחה שלא תשכחי זאת גם בשעת הלחץ שלך..פיצי תהייה בסדר העדיפות שלך..אחר כך את תתפני לסדר את המחשבות שלך, זה לא קל לומר שלום..זה לא קל לסגור פרק חיים ולפתוח פרק חיים חדש..אך כשזה בא מתוך השלמה ומתוך אהבה לילדתך ולעצמך ואף הרצון לתת את החופש לתור שכנראה גם אם לא ביקש קיבל.. הדברים יסתדרו טוב יותר מאשר להפרד בסימני שאלה גדולים! מצטערת על ההרצאה,אבל אני כ"כ מקווה שתצאי מכך מחוזקת יותר, שלא תבכי לך בין המזרון לכרית,שתדעי שמצפה לך עתיד טוב יותר, כי כך ביקשת וכי כך את מייחלת לעצמך ולילדתך
שיעבור בקלות היום
ולכם חברים לפורום....אתם יודעים השיחה עם הפסיכולוגית היתה סביב הילדים והדינאמיקה שיש לי איתם, זה כ"כ נחמד להמשיע ולשמוע ואף לתת כמה טיפים לפסיכולוגית
שלא חשבה בדרך שלי..אבל את רוב השעה העברנו באיך לשנות את האוזן שלי שקולטת כעסים ומרידה ונידנודים...לאוזן ששומעת געגועים, וכמה אמא חברה,וכמה אנחנו אוהבים אותך..ומשם לפעול. אז מי אמר שהחיים קלים?{כן כן אני אמרתי שאנחנו עושים אותם קשים} שיהייה לכולכם יום מקסים,מלא אנרגיות חיוביות.. וקישתא קישתא עצב ,פחד,כעס.....

*יערית

New member
חדשות מהשטח של יונה../images/Emo124.gif

אחרי התרגשות ומילמולים שלה.... מרגישים עד כמה קשה לה המעבר... היא מוסרת ד"ש חם חם לכולם ותודות על תשומת ה
היא עוד תשוב..היא עוד תשוב....

רפסודה

New member
ט.....וב ../images/Emo70.gif ../images/Emo57.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

לך, יונה אהובה - ברכת הדרך שלי
סימנתי גבולות מיקמתי מתרסים ביטנתי קירות בניתי ריפוד ארגתי חומות זה היה לי נכון, רק כדי לגלות, שבמקום שלא מותר לחושך לחדור לא מורשה להיכנס גם האור.
עכשיו, הפסקת חשמל. כך, הנה, נשארנו שתינו, נשים, לבד בחושך. איך פתאום, בחושך הזה, לא עולה על דעתנו, שתי נשים, לחפש נר? טבעי לגמרי שאם חושך עכשיו, אז חושך וזהו. חושבת על נשים קדומות ארכיטיפיות שסיימו את תפקידי יומן. הן יוצאות בלילה אחרי שכולם נרדמו מתאספות סביב מדורה קדמונית מדברות, יחד. ושותקות. יחד.
כשמאיר יום את פורשת כנפיים לבנות צחורות, ממריאה לדרכך. עוצמה גדולה יש במעוף הזה הגוף יודע בדיוק את האיזון הנכון ביחס לזרמי האוויר כנפיים חזקות, אדירות, יודעות את הרגע הנכון לדאייה והרגע הנכון לתנועה
ברכותי, יקרה, ליומך הזה. פעמיים כי טוב

yaeli4

New member
רפסודתי המקסימה../images/Emo24.gif

אילו מילים. קראתי את המילים שלך ליונה, בטלפון. היא לא מחוברת עכשיו למחשב. והיא באמצע ההובלה עם המובילים. היא מודה לך בדמעות נרגשות. נשיקות לך וספרי לכולם על עצמך כאן, שיידעו שמורכבת חדשה בדרך לפורום שלנו. נשיקות,

רפסודה

New member
יקרה לי

חסרת נימוסים, אני. גם אני כמו הצחורה, בין קרטונים, ספרים מאובקים (חחח - מי לא ניקתה אבק מהמדף העליון ?) קדם מעבר דירה, קדם מורכבת... ובינתיים, המון מחשבות ורגשות עולים בי, נוכח הקריאה בפורום כאן. אהבתי אליך וליונה, ולבאי הבית הזה
יש עדכון?

b4icu

New member
../images/Emo140.gif לבנו אתך, להצלחה

שלום סוף של משהו אחד, הוא תמיד ההתחלה של משהו אחר. אני יודע את הרגשתך, כי הייתי בסרט שלך ב-24/04... החלק הקשה זה כאשר אבק המעבר דועך והריקנות החדשה מותירה חלל אז תהי זקוקה למהות. לשם כך, יש חברים. עושה רושם שפה יש הרבה... אנא, תרשו לי גם.

rolan

New member
בודאי ובודאי ../images/Emo24.gif

מרשים ואף רוצים אותך כאן... מרגש לראות איך התחברת אלינו - ביפור

yaeli4

New member
מדווחת לכן מהיונה

הסוללה שלה נגמרה בנייד. מי שצלצל והיא לא חזרה אליו. היא לא יכלה. היום היא תמלא את הסוללה. לא יכלה למצוא את המטען שלה בין הארגזים.... היא מאושרת אך תשושה נוראאאאאא מרוב מאמץ ועבודה. גם אני השגתי אותה דרך הנייד של החברה שלה שהייתה איתה באותו רגע בדירה ועזרה לה. ד"ש חמה ואוהבת ממנה לכולם.

blonda3

New member
../images/Emo140.gifיעליייייייייי../images/Emo92.gif

בבקשה למסור ד"ש חם ליונה הלבנה גם ממני אני עוקבת בשקט אחרי מסעות המעבר שלה..... תמסרי לה?

למעלה