יונה שלום...שאלה

יונה שלום...שאלה

ברצוני לדעת מהי "מודולת a"? אני יודעת שזה קשור לאסטרטגיית לימוד אך איני יודעת במדוייק במה מדובר. עזרה תתקבל בברכה. תודה.

מודולות

בהרבה מאד מקרים נוהגים לפי מודולות, בעיקר בלימודים שונים. יש המשתמשים במודולות כדי ללמד חלק עקרוני ועוד חלקים נוספים, יש המשתמשים כדי ללמד בסיסים שונים. חשוב לדעת - איפה נתקלת בביטוי הזה, ולשייך לשם. אם נדע מה הכוונה, קל יותר להסביר אתה קשר.

נתקלתי במושג בהוראת האנגלית

עד עתה העברתי שיעורי אנגלית לתלמידים פרטיים ואחת מהאימהות שאלה אם אני מלמדת לפי מודולה a. זו היתה כוונתי... אשמח לקבל הסבר לגבי מודולה זו. תודה.

אני ממקדת יותר את שאלתי...

תוכנית הלימודים החדשה באנגלית מכילה מספר שאלונים אחד מהם הוא module a מהי מודולה זו והיכן אוכל לקבל יותר פרטים עליה? אני מודה מאוד על תשומת הלב.

מודולות באנגלית

פעם היו יחידות פשוטות - 3, 4, 5 (בעצם הייתה גם 1 אבל... זה לא נחשב כל כך...) היום כל יחידה מורכבת משלוש מודולות בסדר הזה : 3 יחידות - מודולות a b c 4 יחידות - מודולות c d e 5 יחידות - מודולות e f g זו לא טעות... הכוונה, שהמודולה האחרונה של כל יחידה, היא המודולה הראשונה של כל יחידה. קפיש ? ועכשיו... צריך לשאול את התלמיד או המורה שלו בכיתה, מה לומדים בחומר לקראת המודולה הזו שאת צריכה ללמד. זה בסדר להתקשר למורה הביתה, או לשלוח פתק... כדי לברר פרטים אלו. מותר. בהצלחה !

למעלה