יונייטד היי- פרק 10- החג של החגים חלק ב'

YossihNew

Well-known member
|חגשמח|

עבר חג והנה עדיין חג.

אז...

מה יקרה במסיבה?

האם רותם יתחיל עם ונסה?

למה רפאל בסכנה?

ואיך לואי מערים על ניקול?

YossihNew

Well-known member
כן, נו, היא לא פנויה לזה עכשיו. ליה מנסה לשדך ביניהם בצורה מאוד אגרסיבית. אה, היא נכוותה מה... מה? לא משנה. טיימינג גרוע? כן, כן, היא מסכימה, בסדר? בסדר? תודה.

כן, היא קצת... סתום, דופק.

אתה מתעניין בקישוטים? עזוב, הוא פחות מתלהב מחגים אחרי ה...

להתנהג כמו... וואו. איזה באסה. ממש איזה באסה. אה, הנה. רציתי לדעת. אז יש משהו בין עומר לרודריגו. אולי הם נפגשו במסיבת גייז. עומר הוא גיי בסתר. אין הבדל בין שמאל שלו לשלך...

איזה באסה שניתקת. איזה באסה. לא, אני נזכר בסוסי פרא. זוכרים? לא, ברבור, לא. את תקבלי הרבה יותר. אהובה. והנה הדונאטס. אוקיי, זה משתבש. לואי לא אוכל כל דבר במקומו מחשש להרעלה? אמרתי לכם, לואי לא שומר ראש טוב. בכלל לא.

אני חושב שיורם טולדנו אחראי לזה שממתקים בפנימיות בדצמבר מורעלים. אחרי החממה. איכס. רפאל... בחייך... ונסה נראית סבבה.

אם היה לך סרטן היית יכול להבריז. כן, בדיוק. או כמו יולי ונטלי. כן, כולנו ראינו את נתן דטנר עם האף הגדול משחק ומנסה להתחיל עם הדמות של אסנת פישמן, והיא נופלת לרגליו של חמי משמש. למרות שהוא לא מדבר.

זה לא חומר משלשל, כן? כן? לא, כי מזה נמאס לנו. מה זה שינויון? זה הדואט יהפוך לטריו. איזה ריקוד? אפילו לא ראינו אתכן רוקדות. מה זה, זה כמו ניר-דידי-דנית. רק שדנית וניר היו חמודות יותר. אל תגידי לה ונססססססססה! סליחה. איזה חזרות... היא אמרה לה פרינציפ! שיט. בנות, בנות, אנחנו לא רוצים פה תקרית דיפלומטית בין קנדה וארה"ב. שוב פעם אלה.

כן, סירנו. המון אוזן קשבת. פנינה מה? עריסה? הריסה. סליחה. לא משנה לי מי הפרופסור, יש לי איתו תמונה.

ושאר התלמידים מה? לא נחשבים? יופי, ברבור. את חכמה ומתוחכמת. לא, לא, השיער האיכותי עובד כמו המוח. נכון, ברבור?

איזה באסה שהתוכנית משתבשת. איזה באסה. תראו, הוא עובר לי יורם טולדנו.

היי ניקול. סליחה, סנטה. לא הבנתי את העלילה הזאת. ניק-ניים. הבנתי. הם מודעים? או שזאת עלילת מה הבעיה? אני מאוד מחבב אותה. מאוד. מה הקשר בין זה לבין זה שהיא רודפת אחרי הנסיך? אני מחבב אותך. אותך פחות, אני מחבב את חברה שלך. די, רפאל, תגמור את השניצל ותחזור.

אני לא מבין מה הן אמורות להיות. אלא אם ליה אמורה להיות איזבלה. עלמה, אכן הגיוני לחפש אותה. שהוא מקיא? שהוא הלך להקיא במקום להיות איתה?

לא, לא, הוא נטש. היא בטח מדברת אלייך, את היחידה שפה. איזו הופעה?! מה הולך?! אוי ואבוי. טכנית יש לך חיי חברה וירטואליים. את בטיקטוק. היי, סנטה. פרופסור סנטה.

גמרת את השניצל? יופי. אתה לא תשלח. נו, מפתיע. אז הם לא ייחשפו. מה קרה לטלפון? אה, איזה קטע. אה, גם לך יש טלפון מהמורה? כמו אילן וברכה שמדברים וצועקים שיש להם בעיות עם השכנים. והקול לא הסגיר אותו? אני סתם שואל...

מסכנה ונסה.

שמעו, זה נראה מוזר, לא? אם הייתי רותם הייתי מוצא את זה מוזר.

וגם זה שוונסה מעולפת היה נראה לי מוזר. קצת. אולי.

לא, הוא לא עשה לה כלום. אה, גם אתה... בחייאת.

תפתחו, תפתחו. מד"א! כמה זמן לא התראינו. תגידו, פיקה נמצאת? לא? איתמר? גם לא? אז תשלחו את בוזי אם אפשר. כל סדרה מחדש... רותם, בפעם המאה: זה לא משטרה, זה מגן דוד!!!!!!!!!!!!!!!

סנטה קלאוס לא קיים, לא ידעתם? בחייאת. בנות, תיכנסו מהר.

היי, פרופסור. מה קרה לך?​

למעלה