הופה! סליחה. סליחה, קופץ לי בתנועות קראטה. אל תהיה אלים כלפיה, פרופסור, הרחק טלפיך מהברבור שלי. נראה חם מדי בשביל חג מולד.
איפה פיקה? פיקה? את פה? איתמר אולי? עזבו, תודה לכם, לא משטרה, מגן דוד. אני גם חושב שצריך להנשים את ונסה. בוא'נה, החובשים האלה הידרדרו מאז התחנה. ניקול ולואי במצב הזוי.
גם אני לא אוהב את זה. הוא כזה מעצבן והיא כזאת חמודה. והוא לא משרת, הוא שומר ראש. לאיזה מצב?!
מסכנה ונסה, מאוד מסכנה. כתבת "אבא" בעברית? לא שהוא מקיא, לואי. אה, אתה גם מדבר איתו בעברית. תודה, תמסור לנסיך מהנסיך. מישהו יכול להסביר לי את זה? הוא נרדם מהר.
איזה באסה שהוא נכשל. איזה באסה. היה גם שומר ראש וגם סמויה. מי זה אבא שלכם בכלל ולמה הוא בחו"ל? אוי, הוא יפגע בו?
אתה לא מכניס אותה?! תתבייש לך, יש לה לפחות שני בתי ספר! ואתה כפוי טובה, יעקב. היי בנות, כבר אמרתי שזה שילוב לא הגיוני בין טלנובלות וסיטקומים, כן? כן? בגלל זה אני מעדיף את הסמינר. תגידו, זאת אימא של אמילי אמסלם ואימא של נורית נורי נור נאור?
אה, אתן עוד לובשות את ה... שש דקות עד שרואים את דני. נו. בנות... שקט, רותם. סליחה. הרגל. אנשים אומרים שלואי פלרטטן מדי לגיי. איזה שכונה, אתה הבן של שגריר ספרד! באיזו שכונה גדלתם יחד?! עד שאמרת לו מה אתה חש.
סבבה, לך יש חתול, כל אחד ומה שהוא מרוויח. אה, הוא קם לאהובתי. יפה, רותם. צוות רפואי מעולה אבל לא כמוך, אה? ברור, אני סומך עלייך, ברבור.
מי? מי?! מי מעז לדבר אליה ככה?! הזאת שמשלימה הכנסה כסופרת?! בושה.
פחות מעברונים.
הנסיך? הנסיך מתקשר לנסיך?! לפחות שתיוי מדבר קצת בצרפתית. משהו...
לא. לא! לאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!! כן, צילי, את אוהבת אבות בית. כלומר, אל תעזרי, כי אנחנו לא ניתן לעלמה לעזוב. נכון? בושה. בושה וחרפה. לא, לא לבכות. לא לבכות... היא עובדת עליה, נכון? וירטואוזית. אמרתי לכם. אבל היא לא יכולה לשחק מבוגרת עד שהיא תשחק בסדרה שלי.
מה שקרה פה עם ונסה. לא? לא? אז גם לרודריגו יש גבול. נו. איזו שכונה, רודריגו?! על מה אתה מדבר?!
המעברונים מוזרים, זה מה שמוזר.
למה אגם משתנקרת? ועל איזו שכונה מדובר?!
הוא לא ענה? לא ענה.
כן, כדאי.
חבר'ה, זה קצת לא אמין. הנסיך כבר במונקו. מי יודע על איזה נסיך דיברו?! לא, אבא שלו הנסיך. גם הוא. אתה התחייבת על נסיך ספציפי?
גברת מה נקש? גברת מה? אני לא הבנתי בהתחלה בתקצירים אבל ריבונו של עולם- תיסגרו על שמות לדמויות. איפה בקרת האיכות?! אתה צריך לראות את זה. ממתי היא לבנה? תגידו, זה לא בחוץ? פשוט תעצרו אותה. איזה ראש ממשלת קנדה? ראש ממשלת קנדה שלנו? לא נכון, מתי?!
יורש עצר? לא נסיך. אה. אוקיי. זה דבר אחר. אבל התחייבנו על נסיך, לא?
איזה אח שלך?! איזו שכונה?! ועם מי לירז מדברת לעזאזל?!