יונייטד היי- פרק 12- להתראות הוד מעלתך הנסיך

YossihNew

Well-known member
|היי||כתר|

אז האם רפאל עוזב?

מי יבקר את ונסה? (מעניין מי)

מה עם עלמה?

ואיזו תוכנית יש לעומר?

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
אני שאלתי אותך אם התחייבת על נסיך. לא התחייבת על נסיך? לא, אמרת "נסיך" וזה מבלבל. לא יודע, אם תסדר את השיער כמוהו... עוד פעם גורל לאנשים בשם דני... אוי, רפאל, זאת בכלל סדרה אחרת מתקופה אחרת. חוץ מהשיער שלו כמובן. קורונה? כיום? כל כך מאחר. אה, אתה ציני. מי מכיר את הארוסה שלו בכלל... אחי, אתם מונקו! אין לכם מקום לסיכה, אז כלא?!

מה את אומרת על "אם היה לנו זמן אז הייתי בורח"? לא מסחרי? האלמנט של הנסיכה לא בא מספיק לידי ביטוי. אוף, בא לי לכתוב משהו ולהתפלסף. אבל אין לי מה לכתוב! או כוח לכתוב. היי! עכשיו נזכרתי מה זה מזכיר לי! את ניר ודידי! ניר אומרת שהיא נוסעת ואז חושפת שהיא לא באמת נוסעת. איפה הימים שלהם? הם היו חמודים באמת.

כן, הכל תקין. איזו יפה. מעניין איך היא תהיה בקווסט. זאת שיחת חוץ, ונסה. כן, וליה, בת שגריר ארה"ב בישראל, כתבה לוונסה, בתו של ראש ממשלת קנדה, בעברית. כן? כן? אנחנו סגורים על זה? לפחות כל פעם שמזכירים שמספרים את זה אז אני מספר לעצמי שזה ככה רק בסיפור ובמציאות היו שפות.

אבל באיזו שכונה?! מי גדל בשכונה?! הוא כבר קרא אותו, דני. עלמה עזבה?! רואים, הם מגיבים יותר לעלמה. צילה או צילי? תיסגרו על דמויות! לבנה או ג'ודי?! תירגע, לאף אחד לא אכפת שאתה טס. אתה יכול לטוס לאן שאתה רוצה ולא אכפת לי. אוקיי, חברה שלך עוקבת אחריי, אתה צודק. למה ליזארד?

אל תהרוג את השליח! ואני לא יודע בכלל מי אתם ולמה הוא חופר לך.

קצת, קצת. אבל... אבל לואי הלך, לא רפאל... לא?

תאשימו את קנדה.

כן, אני עדיין חושב שזאת תוכנית הזויה. כן, תתחבקו גם אתם. לך אין ארמון? לך חפש. וואו, איפה רפאל?

כן, דופק, יש פה איזה סלב. נשר, ינשוף, המון ציפורים פה. למה דיברת? חוץ מזה, לא התחייבנו על נסיך, לא? אני לא זוכר מי עוד ע... אה, נסיך נוביה. נכון. זוכרים?

ברבור, אם שמת לי מצלמה בחדר, אני רק אגיד שזה לא כמו שזה נראה ולא מה שאת חושבת. זה רק דומה לשיער שלך. לא טעות, קול של ADD!

לא עבד. אגב- ידעתם שעמית צנציפר ממש מוכשרת? היא גם זמרת. מה טבעת, מה אתה, כדברא?! ומה אגם עושה? מה היא רוצה?

ולמה יש כאן לוקרים מפלאשבק?! גם אני מצטרף למתנה. כן, אתה סתם מריח. איך זה אמור לעבוד בכלל?

כן, אה... כן. לא התחייבנו על נסיך! בחייאת! מה זה בטוח, הוגוורטס ממש. זה אות כבוד של מונקו. אין שם אזרחים. מי מכבד אותך?! אה, הספאם הזה.

תראו, זאת חייבת להיות, מכל הפריצות לרכבים, ואני ראיתי כבר מלא כאלו, הכי גרועה שראיתי.

מכהן, אה? כן, אני הבנתי. מני קקון עבר פה כרגע, ראיתם? את לא ניצבת, ונסה. כן, הוא לא מוזר.

דני, זה רכוש בית הספר. למרות שאני מנסה להיזכר איזה בית ספר. כולם באותו אולם. נחמדים.

ממה התעצבנת, רודריגו? ככה נוטשים עמדה. אה, זאת את! חשבתי שהיד הזאת יפה ואהיבה מדי.

תגידו, כמה פרקים יש? ולמה מסיימים בחיבוק?​

למעלה