יונייטד היי- פרק 13- הזוג הסודי

YossihNew

Well-known member
|לב||בלש|

אז מה הולך בין ניקול לאימא שלה?

איך הנסיך (הגדול) יגיב לזה שהנסיך (הקטן) מאוהב?

איזו הצעה רותם מקבל?

ומי אחראי האבטחה החדש?

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
ומה תעשו במועדון? אה, סרט. נו.

מה אתה ממהר? מה אתה רוצה? לאן כבר יש לך ללכת? מי אתה? מי החבר שלך? זה קשור בכלל לסיפור של ניקול?

זה סיפור יותר מעניין. שירה עוד יכולה לשחק ילדה. תראו אותה. חמודה כזאת. ואת אוהבת פן כזה בבן אדם? התשובה היא כן, רותם. ברבור, רק שתדעי שאני שוב אומר- המצלמות הנסתרות שלי זה לא מה שאת חושבת.

אה, הוא עוד בחיים... זה הסוף שלך, אתה במונקו ורפאל רחוק רחוק. למה דיברתם בעברית לצד... לפחות הם מדברים צרפתית. לא לא, היא גם בת אצולה. בערך.

בגלל שהערת אותה, ברור. אגב, אם היה לי שקל על כל פעם שצרפתי זר בא וכבש את ליבה של אלין והרס לטייקונים עסקיים עניינים... טוב, היה לי... לא משנה. על מה הם כועסים כל כך?

אבל. באיזו. שכונה?! תפסיק כבר, רודריגו. להרוס שינה של אנשים זה רע. סביון? אתה לא ספרדי? ולא אומרים נרקיס. אבל ממתי הם גרו בשכונה?!

אה, המעברון.

ושיחות מניגריה, אל תשכח. אבל איזה נסיך מצלצל? יש שניים. לא? לא סגרנו שהפרופסור לא מבין... כן.

היא נלחצת. תראו, היא לא הדני הראשונה שבחור בשם יונתן (כן, היא לא באמת דני והוא באמת יונתן) מביע בפניה אהבה בעזרת מלח. לא?

אין שם מלך. יש שם נסיך. ונסיך. גם אני לא מכיר אותו. מי זה בכלל? למה? כן, הקונספציה קצת... פשוט...

ניקול היא בושם? אוקיי. באיזה ריח? תגידי תודה, ניקול. את יכולת להיות משחה לפטריות. טוב, אמריקנים ואנגלים לא ממש...

מעברון שוב?

היא גם החולה האהובה עליי. יופי, ונסה. את כאילו יאיר נתניהו? ונסה? ונסה, את חושפת כאן... ונסה! לא! עלול להיחשף מידע איום וסודי כמו... בעצם לקנדה אין מידע סודי. ולמה היא עושה את זה בעברית?!

אל ת"מה הבעיה" אותה! עוד חבלן? נו, לא נמאס להם...

שוב פעם. כן, שוב פעם.

כמה אנשים מבינים את הטיקטוק בעברית של ונסה... לא, ונסה אייקונית.

אה, זום עם אבא. ברור. חשוב.

חבר'ה, זה רכוש בית הספר... אה, היא גילתה מהר.

מה הקשר ביניהם לא הבנתי? תתגבר לבד. ג'יזס.​

למעלה