יונייטד היי- פרק 14- אמת או שקר?

YossihNew

Well-known member
|נחמה|

אז מה ניקול תגיד לאימא שלה?

איך יהיה במפגש של עומר ורודריגו?

האם ונסה תתאקלם שוב?

איזו משימה מוטלת על רותם?

ומה יקרה כשדני תגלה?

YossihNew

Well-known member
לא הייתה כבר סצנה כזאת? הוא עובד אחלה. אפשר להשתמש בניקול אומרת שאימא שלה העירה אותה להמון דברים. גם הפכת אותה למשחת הפטרת המדוברת במדינה. אולי שתלך לדגמן וזהו? כן, אנשים מפוצצים שם יותר מדי.

כן, גם צופים אחרים לא אוהבים. מה חידות?! עלמה זה בסדר.

ונסה לא הייתה באופציות!

היי אבא של דני שהוא בכלל בכלל לא האבא האמיתי שלה. או האבא השני שלה. כן, האמת שזה נשמע כמו בדיחה. כדי לסבר את האוזן יש שם 38,000 איש. יש מושבים בישראל עם יותר. יש כתוביות למלמולים שלהן. אז מסתבר שכולם יודעים מי זה הנסיך. חוץ מדני? אגב אנחנו ממש בסוף. אני לא מאמין, הייתה כאן עלילה רציפה. ממש. ופתיח אחרי ארבע דקות!

אז אני מבין שרותם לא ענה לך ולא שיחקתם יחד כדורסל כדי שלא תתפתה לפגוש את אהובך הפושע. כבדה? אומרים כב-דה. בדגש על ה-ב'. שמעת, דופק?! אל תגיד מה הבעיה, די.

עוד שבוע המעברונים נגמרים.

אתם יודעים שהיה אפשר לעשות עלילה לא רעה בכלל של אחד שמרמה את הגיי שמאוהב בו.

הם אוכלים אוכל, ניקול. אגב, למה השאר גם הסתובבו? והחיבוק עם רפאל היה קצת יותר קצר. שהוא, שהוא. הייתה כיתה? מה היא רוצה עכשיו זאת? ולמה הם מתואמים?

מלוכלך קצת.

אני הייתי מנסה לחבק אותן דרך סורגים. עשית הרבה, עלמה, עשית הרבה! העברת אייקוניות לאייקונית! בסדר, אמבולנס זה בגללך. מי ידע את המספר? היו אנשים שחשבו ש-100 זה לא משטרה, זה מגן דוד. ביוש? מה קרה לאורווואר?! אני גם חושד בו, הוא נראה מטומטם.

מאוד מטומטם. ואפילו לא שם לב כשעוקבים אחריו. כן, זהו... אבל הוא מטומטם בכל זאת.

סבתא, אימא, אבא, משפחה ענפה. אבל גם אתן... כלומר... אתן...

כן, כן, לא בכיתי. מי אתם בעצם?

חבל. טוב, תמיד יש את ניקול. איזה יחסים עם ישראל? אין לנו שגרירות במונקו! הם מיוצגים דרך צרפת! אתם יודעים כמה אנחנו מייצאים לשם? אלף דולר וגם זה ממתקנים אורתופדיים! אלף דולר! זה כאילו מה שהיו מפסידים עליהם! אלף דולר!

זה רק אני או שעומר היה בשירותים כל הפרק? כמה דקות הוא כבר שם?

תכף המעברונים נגמרים.

אז תכין להם המבורגר! סליחה. תנוח קצת. זוג מטומטם. כמה בניינים יש לג'ודי פה? למה ג'ודיות תמיד תורמות לכאלו מקומות? אתה הרי יודע, לא? הייתה לך אחת. אה, בגלל שהוא... אבל זה הריח יפה. איזו תרומה? בשמים. כן, מי כתב את הפרוטוקולים האלה? אה, אז למה אתם מפוצצים... מר ביטחון זה לא... פרופסור, אתה חייב לנוח.

ככה הלך לשירותים. נו. כן, זה לגמרי מוזר. אבל יופי. אז גם הוא איתם? לגמרי משקפי שמש.

במקסימום שתרוץ אחריך לשדה התעופה. לא? ככה עושים את זה לאחרונה.

איזה מלך? אין שם נסיך? שניים?! כמה יש שם?! כן, הוא לא מוכר להם. נו.

היי עומר. איך היה שם בשירותים?

זה הבית של דני?

ומה איתם?​

שיר m

Well-known member
כמה דרמה...
כן רודריגו, מעיל עור ואתה מהשכונה. אבל הניר טואלט הורס את הלוק
אבא של דני, זה שהיא לומדת שם במסווה של בת השגריר זה בסדר?
המספר והמקשיב לסיפור מתסכלים במיוחד

YossihNew

Well-known member
אבא של דני, זה שהיא לומדת שם במסווה של בת השגריר זה בסדר?
בכלל לא דיברו על זה אף פעם וזה באמת דבילי שהוא נתן לה בלי קשר (אני לא יודע אם זה תוכנן בעלילה המקורית והם שינו)

המספר והמקשיב לסיפור מתסכלים במיוחד
יוני וגיל. מה שהורג אותי זה שאנחנו קרובים לסוף ולא הכרנו אף אחד- אפילו לא את יוני שאמור למכור להם אוכל אז מאיפה הוא מכיר את הסיפור?!

למעלה