יונייטד היי- פרק 15- שיחות עם מרים

YossihNew

Well-known member
|דויד|

אז מה יקרה כשרפאל ודני יפגשו?

האם עומר יעבוד על רודריגו?

איך ליה תגיב לפרשה?

ומה בעצם קרה לג'ודי נקש?

YossihNew

Well-known member
אחלה בית. זה בנרקיס או בכפר אלון? בסדר, זאת כולה מונקו. וזה עדיף על פני מרוקו כי אז הייתם מבעירים את המזרח התיכון ואתם יודעים מה הבעיה. דני, הוא הלך. דני? דני, די. הוא הלך. מספיק. את לא אושר? אוקיי. לא ידעתי. דני, את מדברת די הרבה. והוא לא עונה לך אז את אמורה להבין.

מה הקשר בכלל? מי הם? ואתה מי שאתה טוען שאתה? זאת מונקו, חבר'ה. אלף דולר בייצוא. בונקרים. רודריגו להצלות. אה, גם לך יש בן שאומר שהוא פה?

גם עליי אפשר לסמוך. עזבו, המיכאל הזה לא קשור לכלום. אה, הנה הוא. איזה נסיך? יש שניים! אפילו שלושה כי אחד מזויף!

מעבר לחומה, מעבר לגדר...

תגידו, מי אתם?

אחלה של מנקים. אצלנו אין מים בשירותים בעבודה. לא יודע, למה אתם מחוברים ואיזו שכונה? בורקס תפוחי אדמה. או פיצה. או משהו.

מה היא עצבנית עכשיו? פאפי? והם כמובן מנהלים את כל השיחה בעברית. אז ההורים כן ידעו על העניין. אבל אתה שגריר ארה"ב, איזה יחסים של ישראל עם מונקו?! לא, זאת מדינה של כלום ושום דבר, יאללה.

אני חשדתי בו ממבט ראשון. איפה הוא? מה שווה תואר אצילות ממונקו?! רגע, את מקבלת משרד אבל יהיה אינטרקום. נכון? זה מקובל. אני מבין שהאדריכל הוא שפרה. לא, לא אמרתי שלשפרה יש קול גברי. אה, לזה אין כיסוי? אימא שלהם מוגבלת! הוא יודע שהוא חי יום אחרי כולם? סליחה, אני פשוט הזכרתי מלא הפיג'מות...

להתראות בקרוב, מעברונים.

איפה אתה לעזאזל?! מה בא לקחת אותו, אתה אמור להיות במונקו!

אבל מה עם שני בתי הספר האחרים ומקיף מילאנו?! מה איתם?! ניקול! למי התקשרתם? טוב, לאימא יש בעיה.

הנה, נסיך. בערך. רק את ונסה הוא מחבק. בסדר, לואי, אתה קריר אליו כרגע, אבל חכה חכה איך הוא יתאכזר לחברה שלך. אני חושב. הם יהיו בסדרתיים. אאו! לא. יש להם כמה נסיכים.

ברבור, סגרנו שאת ברבור. הם לא מחליפים מספר או לוקחים לה את המכשיר? בחייאת. היי, השוטרת שהיא גם סופרת. שבי באמת בבית. חצופה זאת.

למה נראה לך, ניקול? למה נראה לך? באמת, ניקול, את יכולה ללכת. זה בסדר גם. אתם לא יכולים ללכת. חבל.

תכף המעברונים האלה יגמרו.

ומה עם האולפנה? בית הספר לאומנות? מרוחות בלק ג'ל או משחה נגד פטרת? שניכם קצת משוגעים באמת. נקווה שג'ודי לא תחטוף התקפי לב. כמו סבתא של ניב.

והיא כמובן גם כתבה בעברית. אאוץ'? אין מלך למונקו! אין מלך! לא סגרנו?! בטח, ונסה. ברור.

ברור, ברור, ונסה. נכון, עכשיו הוא שגריר בזאיר. איזה שנמוך. בננה בפנקייק? כן, אני מסכים עם ונסה.

אבל מה הקטע של אגם, זה תמיד רציתי לדעת. אגב עמית מוכשרת, תדעו לכם. אה, מה אתם אומרים. אף פעם לא חיבבתי אותם.

אה, חוטפים אותו? חוטפים אותו.​

למעלה