יונייטד היי- פרק 16- הטבעת

YossihNew

Well-known member
|טבעת|

אז מי יציל את רפאל?

מה זה אומר שאתי ולירז משתפות פעולה?

האם ליה הצליחה בסרטון שלה?

ואיך ניקול תציל את האגף ה... כלומר, את העסקים של ג'ודי?

YossihNew

Well-known member
עכשיו לשרוך שרוכים? בחייאת. מנוסה. למה הם אף פעם לא מטעינים?! בחייאת.

הוא לא אמר. בן של. בת של. זה מוזר.

ואתם מי? די גרועים כנראה. וממתי יש לך רכב?

אני בשוק גם כן, ברבור. אלא אם היא מפילה אותה גם. נכון? הכי חשוב זה להקשיב לזולת. חס ושלום, לירז שלום. תתבייש לך, קול של ADD. ממך לא ציפיתי. בסדר, שלי. האסירה לירז גם. פטריות, כן. מה זה עוזר? לא יעזור לך, עלמה. שיערך בולט למרחוק.

טוב, בסדר, ג'ודי. אני רוצה לשמוע, ונסה. כן, אין לי מושג למה הם התקרבו. איך את פרופסורית אם יש לך שם? מי איפר את ירדן בסצנה הזאת? לא עשו עבודה טובה. ניתוח מושלם, ונסה, רק לא לבחורה הנכונה. אני לא פספסתי שהיא כזאת מאמי. היא תמיד הייתה. אולי נצא מהטיקטוק. כן. בדיוק.

תכף אין מעברונים.

מה יש לך? כן, מי צריך אות אבירות של מונקו... וממתי היא נוהגת? תראו חבר'ה, אם הגעתם למסקנה שצילי צריכה לדבר בקול גבוה... היה מומלץ שלא תעשו את זה אחרי סצנה שצולמה מוקדם יותר. כי זה מוביל לחוסר המשכיות.

מי זה פאפי? מה פאפי? אבל אתה לא שגריר אמריקני? איזה מסמכי תאגיד? מי מסמכי תאגיד?

עלמה, עלמה. תענה לה ותסתום. חשבת, טעית כנראה. מה הם קשורים? רק כדי שניקול תדע שיש מלא כסף בטבעת?

30 מיליון? אאוץ'.

איפה הם בדירוג הזוגות של אורן ושחר... דורי ונטע עולים בזכות נטע... דידי וניר... אני מניח שרומי וגילי הכי למעלה. זאת תחרות בין ישרה לאביב. אם דני מעריצת דיסני אז שהייתה רואה דיסני. וזה אומר שהם צריכים לאכול פסטה יחד. אימא שלה זאת שמרית. לא לא, זאת שמרית. אני ראיתי את ההצגה שהיא שיחקה את אימא שלה. לא עם אלין, כמובן, אבל שמרית שיחקה אימא שלה וחלתה ומתה. ואלין לא שרה אלא זהבה בן. טוב, אז הם זוג.

היא צדקה. לא אכפת לי מעומרודריגו. מיכאל לא מעניין. היה צריך את תום יער, היא מוכחת. איזה עומר זה?

תודה, מעברונים.

מה עכשיו? טוב, הוא לא הציע לה נישואין. נכון?

יופי, לואי. אתה שומר ראש נהדר.

אתה משוטט פה יותר מדי?

למה אתם צועקים? איזה נסיך? זה כוחות ביטחון של מונקו. בחייאת. חצי מהעולם? זה מונקו. די, נו. מה היא עשתה לו?

מה קרה לה?! היא פה! ואיך נפגשתם בכלל?! ומי אתם?!

הדלת נעולה? לא הבנתי. פורצים? עומר?​

שיר m

Well-known member
כל כך הרבה דברים לא הגיוניים בסדרה הזאת, אבל זה שלואי יתן לניקול את הטבעת מתעלה על כולם

למעלה